HITTAT PÅ NÄTET: Joe och Jill Biden utbuade på Super Bowl

Super Bowl är finalmatchen inom National Football League (NFL). Den spelas sedan 2004 den första söndagen i februari. Matchen och festligheterna runtomkring utgör den så kallade Super Bowl Sunday (Super Bowl-söndagen), som under årens lopp har blivit den mest sedda TV-sändningen i USA och liknas även ibland vid en högtidsdag.

Inför matchen söndagen den 7 februari i år uppträdde presidenten Joe Biden och första damen Jill Baden i en förinspelad video där de uppmanade publiken att hålla en tyst minut för pandemins offer. Men i stället för att vara tysta buade delar av publiken ut presidenten och hans fru.

Läs mer i brittiska Daily Mail: ”Joe and Jill Biden get BOOED by Super Bowl fans during pre-game video message to honor the 463,000 killed by COVID” (8/2 2021)

Se även YouTubern Jeremy Hambly, som använder signaturen ”The Quartering”, kommentera händelsen i en ny video (8/2 2021):

Redaktionen