HITTAT PÅ NÄTET: Ex-muslim berättar – imampappan piskade henne om hon inte bad

I en ny video (26/1 2021) intervjuar Ridvan Aydemir en populär influencer på TikTok som kallar sig Mikayla Dabash.

Ridvan Aydemir, en turk som vuxit upp i Tyskland, är en av de största ex-muslimerna och islamkritikerna på YouTube. Han är ateist och kallar sig Apostate Prophet, ”den avfallne profeten”. Kanalen har 256,000 prenumeranter.

Mikayla Dabash är född i Mellanöstern, men växte upp i USA och Kanada. Fadern är palestinier och modern indiska. Hon hade en mycket sträng islamisk uppfostran: fadern, som är imam, piskade henne om hon inte bad och rakade av hennes hår då hon vägrade att täcka det med en duk.

TikTok publicerar Mikayla Dabash både seriös islamkritik och humoristiska videoklipp.

Se intervjun nedan:  

Redaktionen