Gästskribent ROBIN ERIKSSON: ”Hatmöten” i Bogota och ”kärleksmöten” i Björbo

I samband med EU-valet år 2019 blev Lars Adaktusson från KD kritiserad av socialistiska och liberala tidningar för att han hade ”röstat emot abort”. Till och med jag kunde förstå att han hade röstat emot att EU ska bestämma att abort ska vara tillåtet i till exempel tio veckor. Han hade röstat emot att EU-länderna ska ha gemensamma abortregler. Om EU skulle ta ett beslut om abort är det mest rimliga att abortgränsen hamnar runt vecka tio.

De mest kristna länderna i EU är Polen och Malta. I Polen får man bara göra abort i extremfall. Polackerna gillar inte abort eftersom de har blivit invaderade av både nazisterna och kommunisterna som var för abort. På Malta får man bara göra abort för att rädda livet på mamman. På Malta är 2,7 procent av män och 2,4 procent av kvinnor för abort. Oftast är kvinnor i katolska länder mer abortnegativa då de vill ha seriösa relationer medan många män där är kvinnokarlar (som till exempel Julio Iglesias, Pitbull och Rafael Trujillo) som vill fixa många brudar och undvika äktenskap.

De flesta EU-länder tillåter abort i 12 veckor. Ett sådant land är Italien. Svenskor lever i 84 år jämfört med 86 år för italienskor och spanjorskor. Ändå säger svenska medier att italienskor och spanjorskor har det så dåligt. Sverige är ett extremland när det kommer till många negativa saker. Sverige tar emot flest flyktingar från farliga länder och Sverige är även ett extremland som tillåter sena aborter. I Sverige får kvinnor göra fria aborter (det kan även kallas elektiva aborter eller abort på kvinnans begäran) i 4,5 månader och i 5,5 månader om de får ett särskilt tillstånd av staten.

Adaktusson blev även kritiserad för att han hade åkt på ”hatmöten i Latinamerika”. Det var Fredrick Federley från Centerpartiet som var mest intresserad av att kritisera dessa ”hatmöten”. Något år senare kom det fram att Federley bodde ihop med en pedofil i Björbo. Han bodde inte med en 22-årig amerikan som hade haft sex med en amerikansk kvinna som var 17 år och 11 månader. Han bodde ihop med en pedofil som hade blivit dömd för att ha våldtagit barn som var sex och nio år gamla. Alltså en riktig pedofil och inte ens en tonårsälskare. Det finns vissa som älskar personer som är 15–19 och det kallas efebofili. Det finns andra som älskar personer som är 11–14 och det kallas hebefili. När man är sex och nio år gammal är man totalt outvecklad och ointresserad av sex. Så den som gillar sådana personer är en riktig pedofil.

Det är skrämmande att man inte kan attrahera något bättre än en pedofil när man lyfter EU-lön och är fullt fysiskt frisk. Till och med jag som funktionshindrad man med låg inkomst kan attrahera snygga kristna invandrarkvinnor som inte är dömda för pedofilbrott.

KD la sig på rygg och visade halsen när de blev attackerade av Federley, socialistisk och liberal media. I USA blir republikanska politiker alltid kritiserade av liberal och socialistisk media, men de bryr sig inte utan de får ryggdunkningar när de går i kyrkan och de andra kyrkobesökarna säger ”Jag såg vad de gjorde mot dig på CNN igår och det var inte okej” och de gläds när de får positiva artiklar i kristen och konservativ media. KD borde ta det som en komplimang om de blir kritiserade av liberal och socialistisk media och de borde söka popularitetspoäng hos kristen och konservativ media.

Jag har levt i Latinamerika i flera år. I Latinamerika är många kommunister och socialister emot saker som abort och homoäktenskap, även många liberala partier är emot sådana här saker i Latinamerika.

Latinamerikanerna är inte hatiska personer. Jag är funktionshindrad och jag anser dem mer kärleksfulla än svenskarna. Om någon mobbar mig i Latinamerika så står latinamerikanerna upp för mig. Om jag behöver hjälp med något vill över 100 personer hjälpa mig. Varje dag frågar flera personer om vänskap eller ett förhållande. Kristna människor är mer kärleksfulla och toleranta mot oss funktionshindrade än vad de gudlösa skandinaverna är.

Om folk i Latinamerika får ett barn med Downs syndrom så säger de: ”Vi ska få ett speciellt barn. Det är jättebra.” Men i Danmark och på Island aborterar 99–100 procent av föräldrarna barn som har Downs syndrom. Hur kan det vara en kärleksfull civilisation?

Sveriges media och politiker har tappat det helt som säger att den som träffar Colombias före detta president (som är i mitten och inte ens till höger) deltar i ett hatmöte. Då kan man lika gärna säga att det var ett hatmöte när Birgitta Ohlsson träffade Obama eftersom han var för dödsstraff och emot homoäktenskap (tills över 50 procent av amerikanerna var för homoäktenskap), eller när Reinfeldt träffade Merkel som är emot homoäktenskap, eller när Klimat-Greta träffade påven.

Sveriges media stämplar 1,3 miljarder katoliker som hatare när de säger att man är en hatare om man tror att livet börjar vid befruktningen.

Förmodligen var ”hatmötet” väldigt kärleksfullt för när jag träffar latinamerikaner så ler de, de ger mig komplimanger, dansar, kramar mig, pussar mig på kinderna och vill bli kompisar med mig. Jag blir gärna förknippad med katolska kyrkan och pingstkyrkan, men jag vill inte bli förknippad med liberal media, socialistisk media eller Centerpartiet.

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744.

BILDEN visar presidentfrun Michelle Bolsonaro som träffar en rullstolsburen kvinna. I Latinamerika är de besatta av funktionshindrades rättigheter. Även en hårding som Jair Bolsonaro träffar ofta funktionshindrade och pratar teckenspråk med dem och kramar dem och han leker med sådana barn.

Gästskribent