HITTAT PÅ NÄTET: Julevangeliet är den bästa abortmotståndsberättelsen

Lila Rose är en amerikansk abortmotståndare, grundare av, och ordförande för, antiabortorganisationen Live Action. Hon föddes i en protestantisk familj i Kalifornien, men konverterade i vuxen ålder till den romersk-katolska kyrkan.

På Twitter (23/12) skriver Lila Rose att julevangeliet är den bästa (the ultimate) abortmotståndsberättelsen (pro-life story):

The Christmas story is the ultimate pro-life story. Jesus came as a vulnerable preborn child. Mary embraced life despite social stigma. Joseph accepted the responsibility of fatherhood. And they both fought to protect our Lord from being killed as an infant by King Herod.

I kommentarerna blir Lila Rose starkt kritiserad, och även häcklad, för sitt inlägg.

Lila Rose har 247 tusen följare på Twitter

Redaktionen