NYTT PODDAVSNITT: Ny stiftelse ska främja svensk kultur

PODCAST I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (7/12 2020) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Richard Sörman, redaktör för Idé och kultur på Det Goda Samhället, om en ny kulturstiftelse som ska främja svensk kultur.

I ett inlägg här på Det Goda Samhället (16/11 2020) skrev Richard Sörman:

Sverige behöver en ny svensk kulturstiftelse. Det måste få finnas en mångfald av åsikter i kulturlivet. Svenska kulturutövare måste få ta ställning för vår svenska kultur. Nu har Stödföreningen för Svenska Kulturstiftelsen bildats med mål att snarast få en ny stiftelse på plats. Gå in på vår hemsida, vår Facebooksida eller på vår YouTube-kanal. Titta på vår lanseringsvideo eller på vår trailer. Och stöd oss ekonomiskt: Swish +123 620 70 88 eller bankgiro 5567-4410.

Lyssna på poddavsnittet i spelaren nedan:

Redaktionen