HITTAT PÅ NÄTET: World Economic Forums ordförande – världen kommer aldrig att återgå till det normala efter COVID-19

Tysken Klaus Schwab är grundare av och ordförande för World Economic Forum som årligen håller konferens i Davos. I boken Covid-19: The Great Reset menar Schwab att världen aldrig kommer att återgå till det normala efter Covid-19, detta trots att sjukdomen, som han skriver, inte utgör ett ”existentiellt hot”.

”Many of us are pondering when things will return to normal”, skriver Schwab. ”The short response is: never. Nothing will ever return to the ‘broken’ sense of normalcy that prevailed prior to the crisis because the coronavirus pandemic marks a fundamental inflection point in our global trajectory.”

Boken citeras i en kritisk artikel på nyhetssajten Breitbart (1/11 2020). Artikelförfattaren, den brittiske journalisten James Delingpole, som är chefredaktör för Breitbart London, menar att sjukdomen utnyttjas av globalister som Schwab för att införa en ny världsordning.

”Schwab is clear in his book that coronavirus is not so much a crisis as an opportunity to be exploited – a chance to accelerate the birth of the New World Order he calls The Fourth Industrial Revolution.”

Läs hela artikeln här

Redaktionen