MOHAMED OMAR: Tommie Lindh var en hjälte

Politiker och journalister pratar om att vi har stora problem med ”islamofobi”, ”afrofobi” och ”antiziganism”. För att bekämpa dessa problem krävs det mer skattepengar. När en svart man dör vid ett polisingripande på andra sidan Atlanten, leder det till en diskussion i Sverige om mer skattepengar till så kallad ”antirasism”.

Något som man hör betydligt mindre om i gammelmedia är hatet och föraktet mot svenskar. De politiker och journalister som pratar om Sveriges stora problem med rasism, tycks inte se denna svenskfientlighet som ett problem, än mindre ett problem som man bör satsa skattepengar på.

En svensk kille, 19-årige Tommie Lindh, mördades av en sudanesisk invandrare. Mordet blev ingen nyhet i gammelmedia och ledde inte till några manifestationer mot svenskfientlighet. Mig veterligen har de så kallade ”antirasisterna”, en grupp som övervägande består av vita ”gammelsvenskar” från medelklassen, aldrig någonsin manifesterat mot den växande svenskfientligheten eller uttryckt någon som helst sympati med dess offer.

Tommie Lindh mördades när han försökte skydda en svensk tjej från att bli våldtagen av den sudanesiske invandraren.

Som sagt, de trötta gammelmedierna var ointresserade av fallet. Det nämndes dock av Aftonbladets krönikör Oisin Cantwell. Hans avsikt var dock inte att berätta om svenskfientligheten, utan att utnyttja mordet för att underminera alternativmedia.

Tommie Lindh var inte alls någon hjälte. Han hade inte alls försökt avstyra en våldtäkt. Allt detta var bara påhitt från ”främlingsfientliga skräpsajter”.

Men polisens förundersökningsprotokoll visar hur det hemska mordet gick till. De ”främlingsfientliga skräpsajterna” och ”rasisterna” hade rätt. Aftonbladets krönikör Oisin Cantwell hade fel. Tommie Lindh var en hjälte som blev mördad när han försökte skydda en ung tjej från att bli våldtagen.

När invandraren från Sudan stuckit ner Tommie Lindh med kniv, våldtog han den unga kvinnan i offrets blod.

Invandraren hade blivit arg på Tommie Lindh eftersom han hittat en SD-keps i hans lägenhet.

Han hade fått lära sig att SD:are är rasister och anklagade därför Tommie för att vara rasist.

Och rasister är ju knappt människor. Dem får man behandla hur som helst. Gammelmedierna och politikerna som demoniserar, förtalar och avhumaniserar invandringskritiker har i del i skulden till detta, och andra liknande, brott.

Förnedringsrån, gruppvåldtäkter och mord. Svarta liv räknas, skanderar de så kallade ”antirasisterna” på gator och torg. Men de är tysta om vita, svenska liv. Alla är lika mycket värda, säger de. Men deras handlingar säger något annat.

Fler svenskar har hört namnet George Floyd än namnet Tommie Lindh. Ett faktum som säger en hel del om gammelmediernas värdegrund.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar