MOHAMED OMAR: Kaozet breder ut sig, men sossarna vill hellre prata om ett 25-år gammalt mord

På Twitter skriver sossetopparna – och kärleksparet – Morgan Johansson och Annika Strandhäll att vi ska minnas mordet på John Hron för 25 år sedan. Han mördades av nazister. Men de säger inte ord om Tommie Lindh, Wilma Andersson, Ebba Åkerlund och flera andra som mördades helt nyligen. Offer för islamismen och den misslyckade invandrings- och integrationspolitiken. Och offer för den växande rasismen mot svenskar.

De har inte sagt ett ord om den 12-åriga flickan Adriana som sköts till döds när hon var ute och gick med hunden i ett av våra utanförskapsområden. Ett offer för det allt grövre gängvåldet. Gängmedlemmarna heter inte Kalle och Pelle. De har namn som Ahmed och Ali.

I en sociologisk studie av Petra Åkesson, Vi krigar mot svenskarna: unga rånare om hur och varför de begår brott (Lunds universitet, 2005), citeras värstingar som förklarar varför de gör som de gör mot ”svennarna”: ”När vi är ute på stan och rånar, så krigar vi, vi krigar mot svenskarna!”, ”Makt för mig är att svenskarna ska se på mig och lägga sig ner på marken och pussa mina fötter”, ”det kommer en härlig känsla genom kroppen när vi rånar, man känner sig nöjd och glad, det känns som man lyckats, det känns helt enkelt bra”, ”svenskarna gör ingenting och de ger oss bara sakerna, de är så mesiga”.

Morgan Johansson och Annika Strandhäll vill inte prata om offren för gruppvåldtäkterna. Det är våldtäkter som ofta har rasistiska förtecken, grundade i en syn på svenska flickor som ”horor” och därmed lovligt byte.

För sjutton år sedan delade fyra Rinkebykillar med sig av sin syn på svenska tjejer. Reportaget, ”Det kan hända den snällaste kille”, publicerades i Dagens Nyheter den 11 februari 2000:

”Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”, säger Hamid. ”Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.”

”En tjej som går ut på kvällen utan någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv”, fortsätter Hamid, ”särskilt om hon är full.”

Sossetopparna vill inte att vi ska minnas IKEA-mordet. När asylsökaren Abraham Ukbagabir den 10 augusti 2015 valde ut sina offer på Ikea i Västerås, valde han ut en 55-årig kvinna och hennes son just för att ”de såg svenska ut”. De slaktades skoningslöst med kniv. För att de såg svenska ut, alltså.

Rasismen mot svenskar är verklig. Jag har själv råkat ut för den. Min mor är svenska, min far kommer min Iran. Under en video på min YouTube-kanal har någon skrivit: ”Lyssna, din mamma är en svensk hora” och ”Man ska inte beblanda sig med svenskar, män som kvinnor. Ni är smuts.”

Sossetopparna vill att vi ska vara rädda för nazister, en ytterst liten grupp i Sverige. Men vi ska inte oroa oss över våldet som är en följd av deras ansvarslösa invandringspolitik. Vi ska inte tänka på den rasism mot ”gammelsvenskar” som sprids i Sverige. Vi ska heller inte tänka på föraktet och hatet mot ”otrogna” som sprids med islamiseringen.

Det finns inga nazistiska regimer i dagens värld, men det finns islamistiska. Islamismen är till skillnad från nazismen en levande, global och stark kraft. Islamisterna i Sverige, som etablerat sig här och växer i styrka för var dag på grund av vänsterns och de andra invandrings- och integrationspolitik, är en del av denna globala, politiska makt.

Sossarna, med sina goda och humana invandringspolitik, fortsätter att hålla dörrarna öppna för islamister som strömmar in i Sverige. Islamismen är den snabbast växande antidemokratiska, inhumana, intoleranta och antisemitiska ideologin i vårt land.

Men sossarna vill prata om ett 25 år gammalt mord och en maktlös ideologi.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar