HITTAT PÅ NÄTET: Muslimsk intellektuell – Explosionen i Beirut är Allahs straff för libanesernas homosexuella handlingar

En muslimsk intellektuell, den qatariske sociologen dr. Abd Al-Aziz Khazraj Al-Ansarai, förklarar i en videokommentar den 6 augusti att explosionen som förödde stora delar av Libanons huvudstad Beirut är Allahs straff för libanesernas synder, bland dem homosexuella handlingar, sexskämt och vanan att förbanna Allah och hans religion. Dr. Al-Ansarai avslutade sitt föredrag med att uppmana det libanesiska folket att, med hjälp av saxar, klippa tungorna av dem som förbannar Allah:

”Each Lebanese must go out on the street and cut out with scissors the tongue of anyone cursing Allah. You want to get better? Start with that and you shall see how Allah will change your situation for the better.”

Se videon:

Redaktionen