HITTAT PÅ NÄTET: Elon Musk häcklar marxister på Twitter

Den framgångsrike uppfinnaren och entreprenören Elon Musk postade nyligen (27/7 2020) en bild på Twitter som häcklar Karl Marx lära:

Elon Musk, född 28 1971 i Pretoria, Sydafrika, är en sydafrikansk-amerikansk entreprenör. Han är VD och CTO på SpaceX, VD och produktarkitekt på Tesla Motors, VD på Neuralink och ordförande i Solarcity. Han är grundare av SpaceX, Neuralink samt The Boring Company och en av grundarna till OpenAI, Zip2 och Paypal. Han ligger bakom konceptet till transportsystemet Hyperloop och har även föreslagit ett VTOL-överljudsflygplan med elfläktframdrivning.

Det Goda Samhället uppmärksammade tidigare i år en podcastintervju (7/5 2020) med Elon Musk i vilken han uttrycker sympati med antiglobaliseringsrörelsen.

Följ Elon Musk på Twitter här

Redaktionen