HITTAT PÅ NÄTET: Lauren Southern om ”cancel culture”

Den journalistiska eliten, som inte representerar majoriteten, är mer intresserad av att håna stavfel hos sina motståndare än av att ha en uppriktig diskussion, menar alternativmedieprofilen Lauren Southern på Twitter.

Lauren Southern hänvisar till en kommentar till ett inslag på Sky News Australia:

Inslaget på Sky News (18/7 2020) finns att se här

Kanadeniska Lauren Southern blir intervjuad om sitt arbete som alternativmediejournalist, och särskilt om hennes syn på så kallad ”cancel culture”, det vill säga hur det politiskt korrekta etablissemanget tystar oliktänkare genom att ta bort dem från Internetplattformar.

Lauren Southern har nyligen flyttat till Australien. Läs även hennes kolumn i The Spectator Australia: ”Keep the theatre of cancel culture off the Australian political stage” (17/7 2020)

Redaktionen