MOHAMED OMAR: Barnfamilj attackerad med handgranat – vänsterpolitiker arg på ”fascisten” Ivar Arpi

En barnfamilj i en villa i Upplands-Bro utsattes nyligen för en handgranatattack. Granaten kastades in i trädgården.

”Fragment gick in i fasaden och glasrutor krossades”, säger Ola Österling, polisens presstalesperson.

Attacken tros vara en hämnd för att familjen anmält värstingar som kört vårdslöst med mopeder och motorcyklar. Pappan i familjen hade tidigare samma kväll filmat värstingarna och kontaktat polisen.

I Det Nya Sverige breder otryggheten ut sig. Det oroar och upprör.

Men det varken oroar eller uppror vänsterpolitikern Daniel Riazat. Han är istället arg på den borgerlige ledarskribenten Ivar Arpi.

Eftersom Ivar Arpi menar, att man har rätt att försvara sig själv och sin egendom mot värstingar, är han ”fascist”.

Riazat är riksdagsledamot för Vänsterpartiet. På sitt Twitterkonto använder han en Black Lives Matter-logga som profilbild.

I sin tweet hänvisar Ivar Arpi till det amerikanska paret Mark och Patricia  McCloskey som kom ut med skjutvapen för att försvara sitt hem i St Louis från Black Lives Matter-demonstranter.

”Vi var helt ensamma mot en ilsken pöbel”, sa Mark McCloskey i en radiointervju om händelsen.

För vänsterpolitikern Daniel Riazat är det mer upprörande att man försvarar sitt liv och sin egendom än att kriminella kastar bomber mot hederliga familjers bostäder.

Medan vänstern, och andra politiskt korrekta, är mycket noga med hur man uttrycker sig om kriminella – särskilt om de har spännande, mångkulturella bakgrunder – tycks de ha lätt för att använda starka ord som ”fascist” om fredliga och laglydiga meningsmotståndare.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar