MOHAMED OMAR: Hon dödades av polisen – vänstern bryr sig inte

Helt nyligen dödades en oskyldig kvinna av polisen i USA. Hennes namn var Hannah Fizer och hon var bara 25 år gammal. Men den vänster som protesterat mot polisbrutalitet på sistone har inte gett sig ut på gatorna i stora skaror för hennes skull. Hon var nämligen vit. Och rörelsen som demonstrerat – och gjort upplopp – heter ju Black Lives Matter, svarta liv räknas.

Hade hon varit svart, som George Floyd, hade hennes namn blivit stora rubriker.

Mig veterligen finns det ingen rörelse som kallar sig White Lives Matter som kan ta sig an Hannahs sak. Och fanns det en sådan rörelse skulle den förmodligen stämplas som en hatisk ”vit makt-grupp” och dess demonstrationer skulle mötas av våldsamma motdemonstrationer påhejade av politiker och medier.

En cynisk skämtare postade denna kommentar på Twitter:

So when do the White Lives Matter riots start? I could use a new tv and stuff.

En annan twittrare konstaterar att det inte kommer att bli några rikstäckande demonstrationer som kräver rättvisa för Hannah Fizer – eftersom hon var vit:

Hannah Fizer was shot and killed by a sherrif’s deputy following a dispute over a traffic violation in Missouri.

There will be no nationwide protests for her because she was white, but her life mattered as much as that of George Floyd or Rayshard Brooks.

Jag har ytterst svårt att köpa att Black Lives Matter-anhängarna skulle vara antirasister. Det är mer sannolikt att de är rasister eftersom de bara tycks bry sig om svarta liv.

Det gäller inte bara Black Lives Matter, utan hela vänstern. Den tycks sakna medkänsla med vita människor. Den så kallade ”solidariteten” gäller framför människor med mörkare hudfärg från länder utanför västvärlden.

När såg man vänstern gå ut och demonstrera för gammelsvenska fattigpensionärer?

Budskapet som Black Lives Matter-rörelsen skickar till polisen är: akta er jävligt noga för att kröka ett hårstrå på en svart människa, men gör vad ni vill med de vita!

Att skada en svart människa vid ett polisingripande, även om det skulle vara befogat, får allvarliga konsekvenser. Man sparkas från jobbet och hängs ut som ondskefull rasist.

Det får även konsekvenser för andra än polisen. Upplopp, plundringar och attacker på oskyldiga vita bara på grund av deras hudfärg.

De som demonstrerat för George Floyd i veckor nu tycks inte bry sig om polisbrutalitet. Då skulle de skandera Hannah Fizers namn. Floyds död var nog bara en förevändning för Black Lives Matter och vänstern att ge sig på och riva ner den förhatliga västerländska civilisationen.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar