MOHAMED OMAR: Paolo Roberto och vänsterns hyckleri

Paolo Roberto är en heterosexuell man och framgångsrik entreprenör. Han är kaxig och har varit öppen med sin kritik av feminismen. Han är dessutom europé. Han är alltså inte tillräckligt mörk i hyn, och hans familj kommer inte från ett tillräckligt efterblivet land, för att han ska kunna räknas som ”rasifierad”.

Han provocerar vänstern. Nu ser de sin chans att hämnas.

I en debattartikel i Aftonbladet den 16 maj kräver tre kvinnliga sossepolitiker att torskar sätts i fängelse. Heléne Fritzon, EU-parlamentariker, Carina Ohlsson, ordförande i S-kvinnor och Annika Strandhäll, Socialdemokraternas jämställdhetspolitiska talesperson, manar till kamp för de förtryckta och utnyttjade kvinnorna:

Kvinnor som ofta är offer för människohandel och kommer från fattiga EU-länder. De sitter inlåsta i lägenheter i Sverige där de utsätts för återupprepade grova övergrepp.

Vänsterpartiets rättspolitiska talesperson Linda Snecker kommenterade Aftonbladetartikeln på Twitter. Även hon vill att torskar ska straffas hårdare:

Riktigt bra av (Heléne Fritzon, Carina Ohlsson och Annika Strandhäll) att vilja höja straffet för sexköp! En fråga V har drivit länge! Ingen torsk ska kunna betala en böteslapp och göra avbön.

Var är vänsterns upprördhet över att utländska våldtäktsmän får stanna i Sverige? Var är deras krav på tuffa tag? Därför är det svårt att ta dem på allvar.

Socialdemokraterna bär ett stort ansvar för massinvandringen av män från länder där kvinnoförtrycket är utbrett. Självklart påverkar det situationen för kvinnor i Sverige. Hur kan samma politiker som fört en politik som lett till att den islamiska fundamentalismen har blivit en del av svensk vardag samtidigt påstå att man bryr sig om kvinnors trygghet och välmående?

I en annan tweet skriver Linda Snecker:

Ingen torsk ska komma undan. Oavsett vem du är. Att köpa en annan människas kropp ska alltid leda till fängelse.

Så låter det nu. Men i andra fall heter det att hårda straff inte hjälper. Det verkar som om vänstern gör skillnad på folk och folk. Vita män som köper sex ska kastas i fängelse utan nåd. Men så kallade ”rasifierade” män med bakgrund i Afrika och Mellanöstern som gruppvåldtar, ja, dem är det närmast synd om.

Om Linda Snecker verkligen brydde sig om kvinnors trygghet och välmående skulle hon kräva att varje icke-medborgare som våldtar i Sverige utvisas – utan undantag. I stället så riktas hennes vrede – i tweet efter tweet – mot Paolo Roberto som köpt sex av en prostituerad.

Och i ännu en tweet skriver Snecker:

Att en så pass känd och vanlig person som Paulo Roberto köper sex visar tyvärr på hur vanligt förekommande det är. Att höja straffet kommer att en avskräckande effekt och den vanliga mannen som kommer tänka efter både en och två gånger.

Men den 18 januari 2017 tyckte Snecker så här:

Så hårda straff hjälper mot sexköp, men inte mot gruppvåldtäkter? I den vanlige svenssons rättsmedvetande är nog en gruppvåldtäkt, som ofta innehåller inslag av våld, förnedring och rasistiskt hat, ett grövre brott, än att betala för sex med en prostituerad. Då menar jag alltså en vuxen kvinna vid sina sinnens fulla bruk som gör det frivilligt.

I Aftonbladetartikeln beskrev de tre sossepolitikerna de prostituerade som offer som sitter inlåsta och utsätts för övergrepp av sadistiska män.

Stämmer den bilden? Det är möjligt. Jag vet för lite om bordellbranschen.

Den prostituerade kvinna som Paolo Roberto gått till verkar dock inte vara en av dessa offer. Skvallersajten Stoppa pressarna har publicerat kvinnans namn och bild. Artikeln ledde mig till Flashback och vidare till kvinnans escortannons. Hon tar 25,000 kronor per natt. Som sagt, jag kan inget om denna värld, men hon ser ut som ett proffs.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan visa din uppskattning genom att donera via swish till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar