HITTAT PÅ NÄTET: Konservativ studentledare vill stoppa USA:s bidrag till FN

Charlie Kirk, ledare för den konservativa studentorganisationen Turning Point USA, skrev nyligen på Twitter (16/5 2020) att USA permanent bör stoppa de ekonomiska bidragen till Världshälsoorganisationen (WHO), Världshandelsorganisationen (WTO) och Förenta nationerna (FN).

Charlie Kirk gav nyligen ut boken The MAGA Doctrine: The Only Ideas That Will Win the Future som presenterar Trumps politiska idéer. MAGA är en förkortning för Trumps slogan ”Make America Great Again”.

Kirk står nära Donald Trump och hans familj, särskilt presidentens son Donald Trump, Jr.

Turning Point USA är USA:s mest inflytelserika organisation för konservativa studenter. Organisationen stödjer Trump, är för rätten att bära vapen, mot abort, samt för en restriktiv invandringspolitik.

Redaktionen