NYTT PODDAVSNITT: Hämndporren är ljuv

PODCAST I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 31/1) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Bitte Assarmo om Quentin Tarantinos nya film Once Upon a Time in Hollywood. I sin recension här på Det Goda Samhället den 5/1 höjde Assarmo filmen till skyarna och utnämnde den till 2019 års bästa film:

Once Upon a Time in Hollywood visar, mer än någon annan av Tarantinos filmer, att han är så mycket mer än en vanlig regissör. Han är i grund och botten en filmälskare som gör filmer han själv vill se och samtidigt som han är både nyskapande och djärv – befriad från de konventioner och den politiska korrekthet som så ofta präglar de stora Hollywoodproduktionerna …

Eddie tycker liksom Bitte om denna film ger upprättelse åt offren för Charles Manson-morden i Hollywood den 9 augusti 1969.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan:

Redaktionen