EVENEMANG: Paulas timme om mansrollen. Del 2: ”Är mansrollen i förfall?”

EVENEMANG Andra delen av Det Goda Samhällets tredelade seminarieserie om mansrollen finns nu att se på DGS-TV. Skådespelerskan och kulturskribenten Paula Ternström leder seminarierna under rubriken Paulas timme.

I den andra delen, som ägde rum den 28 januari, samtalade Paula med Sadie Berisha, Susanne Delastacia, journalist, Nicole Nia, hudterapeut och Claudia Rademaker, professor. Clarissa underhöll med sång.

Samtalet handlade om hur kvinnor uppfattar den svenska mansrollen och om det är något skillnad om man kommer från ett annat land. Är den svenska mansrollen i förfall? Har han gått från vikingasvärd till dammvippa? Vad händer om männen känner sig underlägsna? Vad är en pk-man?

Här kan du se den andra delen av Paulas timme:

Nästa seminarium, del tre, äger rum den 4 februari. Facebookeventet hittar du här

Vill du vara publik? Anmälan till: paula@paulaternstrom.se

Endast ett fåtal platser. Först till kvarn.

Redaktionen