Mohamed Omar: Lyckliga Sverige, du finns inte mer

Mohamed Omar

OPINION En bomb har sprängts på Östermalm. Jag läste någonstans att de som bor på gatan ser den som en del av Gärdet, men på kartan står det Östermalm.

Bomber är vardag i Det Nya Sverige. Last Night in Sweden, utropade Donald Trump. Då var det flera inom det svenska etablissemanget som hånade honom. Trump hade inte varit tillräckligt exakt med vilken händelse han syftade på. Men snart händer något hemskt varje natt i Sverige. Every Night in Sweden. Man behöver inte vara så exakt.

En reporter från alternativmediesajten Exakt24 besökte den bombade gatan dagen efter, måndagen den 13, och pratade med folk. En av dem som intervjuas är kändisen Martin Timell.

”Vad fan är det som håller på att hända?”, säger han. ”Man spränger i mina barndomskvarter.”

Han fortsätter:

”Vi har varit förskonade. De spränger och skjuter i förorterna. I natt så kom det hit.”

Martin Timell har kanske sin byggarhjälm kvar hemma i klädkammaren. Den kan han behöva i framtiden när han ska besöka barndomskvarteret…

Lyckliga gatan, du finns inte mer.

Massinvandringen, islamiseringen och mångkulturalismen förvandlar Sverige. Gata för gata. Kvarter för kvarter. Stad för stad.

Fortsätter det så här kommer stora delar av Sverige att se ut som Rinkeby och Rosengård.

Och de som driver på denna utveckling bor ofta själva i trygga och fina kvarter. Ja, de behöver inte själva lida av konsekvenserna av sin ”godhet”.

Bomben på Östermalm fick mer uppmärksamhet än bomberna på andra håll. Kanske för att många bland mediafolket bor i Stockholms innerstad. De bryr sig mer om vad som händer där.

Majoriteten av invånarna på Östermalm, och på Gärdet, röstar på partier som förespråkar massinvandring och mångkulturalism. Ja, de röstar för att de som bor så kallade ”utanförskapsområden” ska få det ännu sämre. De röstar i praktiken för ökad förslumning och gettoisering för alla dem som inte har råd att ta oss till tryggheten i resterna av Det Gamla Sverige.

Kändisarna i Stockholms innerstad har hånat och häcklat svensson när han undrat hur det här ska gå. Svensson ska veta hut och tiga. Och betala, förstås. Både i form av skatt och i form av försämrad livskvalitet. För att leva i en kultur där man känner sig hemma, där man begriper vad människor säger och upplever gemenskap, är också en viktig del av människors välmående.

De som har pengar flyttar alltså från den mångkulturella utopin till de trygga och fina kvarter där det politiska och mediala etablissemanget bor. Men konsekvenserna av etablissemangets politik kryper närmare.

Massinvandringens, mångkulturalismens och islamiseringens konsekvenser kommer inte att hålla sig inom utanförskapsområdenas gränser utan bit för bit tränga in i ”innanförskapsområdena”. Vart ska man då fly?

Lyckliga Sverige, du finns inte mer.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan visa din uppskattning genom att donera via swish till 0760078008 (Eddie)