EVENEMANG: Är mansrollen i förfall? Tre seminarier på Det Goda Samhället

EVENEMANG Det Goda Samhället bjuder in till tre seminarier i januari och februari kring frågan om mansrollens aktuella status. Hur mår den svenske mannen? Vad förväntas av en man? Finns det manliga dygder? Vad är en gentleman idag? Den samhällsengagerade skådespelerskan och kulturskribenten Paula Ternström, som skrivit flera artiklar här på Det Goda Samhället, kommer att leda seminarierna.

Den 21/1, 28/1 och 4/2 kl. 18-19 arrangerar Det Goda Samhället Paulas timme om ”Mansrollen i förfall?” Varje samtal har speciellt inbjudna gäster. 21/1 kommer Love Almquist, historiker; Hassan Sidibaba, livvakt; Emanuelle Davin, regissör och Wille Crafoord, musiker. Samtalen kommer att filmas och sedan sändas genom DGS-TV.

Nedan kan du se en videosnutt med Paula där hon presenterar evenemanget:

 

Vill du vara publik? Anmälan till: paula@paulaternstrom.se

Endast ett fåtal platser. Först till kvarn.