Bitte Assarmo: SVT:s rapportering om Abo Raad gynnar religiösa extremister

Bitte Assarmo

Just nu svämmar sociala medier – och fysiska samtal människor emellan – över av avsky och förfäran inför det faktum att sex radikala islamister, som betecknas som en säkerhetsrisk, släppts fria. Trots att de dömts till utvisning, just på grund av att de utgör ett hot mot oss alla, är det omöjligt att utvisa dem eftersom de då riskerar straff i sina respektive hemländer. Därför har de släppts fria i väntan på att det ska bli möjligt att utvisa dem.

Det känns ungefär lika effektfullt som att släppa dem fria i väntan på Godot. Det kommer sannolikt aldrig att bli riskfritt för dessa extremister att återvända hem, eftersom få länder ser mellan fingrarna på extremism på samma sanslösa sätt som Sverige gör. Och även om jag naturligtvis inser att det handlar om lagar och regler så undrar jag om de verkligen måste släppas fria? Bör man inte, med hänsyn till medborgarnas säkerhet, kunna hålla dem i förvar?

Oavsett orsakerna till det som skett blir resultatet otvetydigt detta: Sex våldsbejakande religiösa extremister är mer värda än rikets, och dess medborgares, säkerhet. Minister Damberg hävdar nu att hindren för utvisning ska undanröjas, men när? Och hur många ska utsättas för religiöst extremvåld innan så sker?

Lika upprörda är människor över ”oberoende” public services rapportering om extremisternas frisläppande. Med stor entusiasm har de skildrat den mysstämning som rådde när Abo Raad släpptes:

”Efter att ha suttit i förvar i drygt ett halvår var han tillbaka i Gävle moské under fredagsbönen och omfamnades av församlingsmedlemmar.

– Jag tänker alltid positivt men den här lagen och beslutet är orättvist. Jag hoppas att regeringen tänker om när det gäller lagen, säger Abo Raad till SVT Gävleborg, men i övrigt hänvisar han till sin advokat för ytterligare kommentarer.

– Det känns bra att han är tillbaka hos sin familj och sin församling, säger Mirzet Hadzic, en av alla moskébesökare som passade på att krama om imamen.”

Man passade också på att illustrera den glädjefyllda artikeln med en gosig bild med texten ”kramkalas när Abo Raad var tillbaka på fredagsbönen”. Bildtexten togs snabbt bort när det blev uppenbart att en väldigt massa medborgare blev heligt förbannade över detta Bullerbyreportage om en våldsbejakande extremist. Men att tanken ens fanns där från början tyder på att något är allvarligt fel på det skattefinansierade public service. En islamistisk återträff är ingenting som ska förskönas av skattefinansierad TV.

Joanna Wågström, ansvarig utgivare för SVT Nyheter Gävleborg, menar att det är självklart att SVT ska rapportera om det faktum att en islamist och säkerhetsrisk hyllas av muslimer i Sverige. Och det har hon rätt i, för det säger en del om hur utbredd extremismen faktiskt är även bland så kallade vanliga muslimer – något som ytterst få medier någonsin vågar ta i av rädsla för att islamofobistämpeln ska åka fram. Men på vilket sätt ska skattefinansierad TV rapportera? Det är inte glasklart i Wågströms text, långt därifrån. Hennes försvar innehåller nämligen en rad vaga formuleringar som lämnar mycket övrigt att önska:

”En man som är ett hot mot Sverige – hyllas som en stjärna. Vad betyder det? Hur har hans status bland medlemmarna påverkats av ett halvår bakom lås och bom?”

Det är en försåtlig frågeställning, för i denna fråga finns en antydan om att Abo Raad kanske inte borde ha hållits inspärrad alls, eftersom det kan ha stärkt hans ställning och radikaliserat fler muslimer.

Den slutsatsen blir än mer sannolik med tanke på att hon också är mycket noga med att påpeka att extremisten blivit inlåst ”med svepande anklagelser” – ett uttryck som knappast tjänar något annat syfte än att misstänkliggöra Säkerhetspolisens arbete.

Dessutom har SVT också bjudit sina finansiärer – dig och mig – på en ”exklusiv intervju” med Abo Raad, där han oemotsagd har fått rapa fram floskler om svensk rasism och diskriminering av muslimer på bästa sändningstid. Anledningen? Man ville få ”hans syn på anklagelserna” och ge honom möjlighet att själv berätta hur han ser på det att utredningen är hemligstämplad så att han inte får prata offentligt om den.

De enda som gynnas av en sådan intervju är Abo Raad själv, och andra extremister av samma sort. Antingen förstår inte SVT:s ansvariga detta, eller så bryr de sig inte. Oavsett vilket tär det mycket hårt på det lilla förtroende de fortfarande åtnjuter bland skattebetalarna.

50 reaktioner på ”Bitte Assarmo: SVT:s rapportering om Abo Raad gynnar religiösa extremister

 1. tom crean skriver:

  Jag undrar om inte Bitte är grundlurad. Varför denna uppmärksamhet? Skulle detta vara de första radikala imamerna som ränner runt? Knappast. Det är ju slående hur mycket uppmärksamhet detta får när sådant normalt bara döljs.

  Nej, här finns en agenda, och eftersom staten alltid är mot svenskar och för kultur x så är det säkerligen i mera repressiva lagar mot OSS vi skall söka svaret. Det är ju VI som är etablissemangets fiende, IS mördare är ju i symbios med makten, de får sitt folk att rösta på vänstern och i gengäld får de en fristad och bidrag och stöd, Westerholms podd med Flam visar på svenska statens medhjälp via Turkcelll att jaga journalister där.

  Nej, här ligger en hund begraven.

  Gillad av 13 personer

   • Hortensia skriver:

    Sannolikt, Björn, är de allra flesta lagarna helt enkelt skrivna av svenskar för svenskar. Allt i vårt samhälle är dimensionerat för normalbegåvade Medelsvenssons förväntat skötsamma livsstil.

    Gillad av 3 personer

   • Björn skriver:

    De är tillkomna utifrån en vriden ”människosyn”, där ALLA anklagade, OAVSETT vilka brott det än handlar om, egentligen själva är offer för något eller någon….! De VERKLIGA offren, de som får ta konsekvenserna med kanske livslånga trauman och lidanden, får skylla sig själva, typ!

    Gillad av 1 person

   • Richard skriver:

    @HORTENSIA
    ”Sannolikt, Björn, är de allra flesta lagarna helt enkelt skrivna av svenskar för svenskar”

    Nja, det finns också sådant som häst mot soffgrupp som skapats av kriminella vänsteradvokater i förtryckarsyfte.

    Gillad av 5 personer

 2. Dan Astrom skriver:

  Hej!
  Vilket förtroende åtnjuter publikservice?! Den skara som inte har satt sig in i det nya Sverige och därför röstar som mor och farföräldrarna o.s.v. ser inte faran i att man tar in människor som andra länder jublar över att bli av med. Det tycker jag visar på hur publikservice sköter sitt uppdrag och fyller människors kvällstid med så informationsfylda program som ”småstjärnorna” och ”hem till gården” eller för den delen ”bonde söker fru”.
  Klart befolkningen blir korkad… 🤔

  Gillad av 4 personer

 3. Ulla skriver:

  Fallet med de sex terrormisstänkta visar tydligt hur delad befolkningen är. Majoriteten? förfäras över att det svenska folkets säkerhet är underordnad utländska individers rätt att vistas i Sverige, medan den andra del i godhetens namn gärna understödjer de olika internationella konventionernas absurda utfall. Terrorism, islamism, asyl, låtsas-asyl, tillståndslösa, tiggeri-besök, brottsligor, välfärdsfusk, smuggelindustrin…

  Sverige (rättare sagt okunniga politiker som i godhetens namn och för att känna lycka har ratificerat en mängd konventioner utan att förstå konsekvenserna för det egna landet) har åtagit sig att skydda alla som valt Sverige, antingen genom att ge asyl eller låta dem som inte getts asyl ändock stanna om de gjort sig omöjliga i hemlandet.
  Minister Damberg kan förmodligen inte göra något åt konventionerna. Således blir min slutsats att budskapet som regeringen ger är att farliga människor får en fristad här, om de väljer Sverige.
  Heja Sverige, det fiiinaste och gooodaste landet på jorden.

  Gillad av 11 personer

 4. olle holmqvist skriver:

  Principen att ingen skall kunna utvisas – oavsett begånget brott i Sverige, med motivering att
  de riskerar bestraffas och torteras vid åtevändande – den strider mot svenskt rättsmedvetande.
  En suverän stat har rätt att utvisa den som rättstaten anser ska utvisas. Den pågående självsnöpningen är inte förankrad i folkdjupet. Gissning: Pga väljarflykt, inte, i Pga att oolitikeradeln ar kusiner eller kusinbarn eller så, som känner sig hotade och otrygga – utan av rädsla för procentras –
  så kommer de att agera, kanske t o m kraftfullt. Annan gissning : de lagfolk som beslutat känner sig bara trygga och tvungna att följa sin tolkning av lagens bokstav. Som människor kan de mkt väl tycka annat.

  Gillad av 1 person

  • Jan Molin skriver:

   Olle, det gäller att ständigt minnas att 1975 bestämde de dåvarande fem partierna, S, C, M, FP och KDS med Palme som drivare i enighet att Sverige skulle omgöras till ett mångkulturellt land! Om V deltog i beslutet vet jag ej, men senare tillkom i alla fall MP som ju bildades 1980. Det betyder att 7 av våra 8 partier är klart landsförrädiska! Hur tänker jag då?
   För det mesta erövras andras länder med armeer. Men, tex Amerika erövrades från dess indianska befolkningar utan arme, de vita erövrarna reste bara dit och bosatte sig. Indianerna begrep inte att mängden vita människor med tiden skulle vida överstiga indianernas antal och dessa trängas undan alltmer västerut. Denna undanträngning pågick i hundratals år innan ursprungsbefokningarna förstod att de nu har blivit av med sitt land. Under 1800-talet påbörjades motståndet på allvar och blev till de stora indiankrigen. Det var ju givetvis för sent! Nu lever resterna av indianbefolkningen i urusla fattiga sk reservat, många nersupna.
   I Sverige pågår ett liknande skede, påbörjat av de ovan nämnda partierna. Att ytterligare utveckla Sverige åt sin egen befolkning var för futtigt! De ville på något sätt sätta Sverige på världskartan. Det blev att öppna Sverige för hela världen, alla kulturer skulle få plats och, märk väl, de skulle inte anpassa sig till oss utan bevara och utveckla sina egna kulturer här i vårt land! Se SOU 1975:26! Så ser ett landsförrädarSOU ut och det har följts av otaliga andra för att omöjliggöra ett Sverige åt svenskarna! Muslimernas intåg i landet grundsattes i det gemensamma europadokumentet Barcelonadeklarationen!
   Följden blev det våldsamma Sverige med skjutande, mördande, mördande av svenskar, stor brottslighet av alla slag, våldtäkter och gruppvåldtäkter och allt övrigt skit som pågår idag. Ångrar partierna sig? Nej, inte alls, vi som sätter oss emot och talar klarspråk benämns främlingsfientliga, rasister, facsister och tom nazister! Allt för att slå ifrån sig sitt ansvar för landsförstörelsen! Frågan är bara när de 82%-en ska vakna?
   Det kommer att ta tid då vi har säkert 95% av journalistskrået, utbildat på statliga journalistskolor, emot oss! Statsmedierna SVT, SR, TV4 och de till stor del statsfinansierade tidningarna och även resten av landsortsmedia är helt klart emot oss.
   Hur många muslimer mfl som helst ute i världen drar de hit för att leva av våra skattepengar som ”våra” regimer gladeligen delar ut åt dem att leva på. De känner sig goda då!
   Svenska folket struntar dom fullständigt i! Vi ska endast betala våra påtvungna skatter och hålla tyst. Inte ens tevelicensen fick vi själva bestämma om vi ville betala!

   Gillad av 7 personer

 5. Rolf Holmen skriver:

  Ja du Bitte.
  Sverige är fantastiskt! Samtidigt som SVT rapporterar om Abo Raads hyllade ”hemkomst”, så underlåter man att nämna kammarrättens dom, som konstaterar att muslimska brödrarskapet och därmed också dess svenska proselyter är odemokratiska. Mer om detta kan läsas på ledarsidorna.se
  Vänligen/Rolf

  Gillad av 6 personer

  • Fredrik Östman skriver:

   Här hittar vi så den begravda hunden. Man vill använda upprördheten hos folket när jihadister som varit fängslade för att ha varit odemokratiska släpps fria för att öka legitimiteten för lagar som gör det kriminellt att vara odemokratisk, vilket i detta sammanhang förstås betyder att vara oppositionell. Det är en ren DDR-demokrati som skall stadfästas, där den rådande regimen i kraft av sitt förment demokratiska mandat skall förbjuda all opposition och allt bristande samtycke.

   Gillad av 2 personer

 6. Tomas skriver:

  Göteborgspostens ledare omdefinierar väljargrupper som röstar på RU, från arbetarklass till akademiker i medelklass, anställda i offentlig förvaltning, sannolikt med större andel kvinnor. Det kan förklara det obegripliga att man argumenterar för ökad immigration, motstånd mot skärpta straff och vurmande för islam som religion. Ramberg, politiker mfl lever så långt från verkligheten och är så uppfyllda av principlösningar ala FN att de aldrig kan hantera de extrema problem vi har idag. Nu krävs pragmatiska åtgärder som är delvis integritetskränkande och gränsar till omänskliga för att få resultat. Spontana visitationer samt identitetskontroll med tyngdpunkt inom nogozoner och mot nysvenskar, brottsprovokationer, DNA registrering av samtliga misstänkta för brott samt alla immigranter. Ny repressiv lagstiftning mot kriminella och religiösa extremister framtagen på snabbast möjliga tid. Utvisning av kriminella nysvenskar samt illegala alternativt placering av dessa i enkla läger till de själva medverkar till att lämna landet. Detta kommer säkerligen inte hända innan fler terrordåd genomförts, grov kriminalitet oftare drabbar politiker och nya medelklassen, välfärdstjänsterna minimerats och skatten höjts till ännu mer orimliga nivåer vilket leder till kompetensflykt och företagsnedläggningar.

  Gillad av 10 personer

   • Patria Amissa skriver:

    Måhända, men är inte insatt nog för att kommentera det påståendet. Dagens Säpo är i alla fall fristående nog för att ha mage att säga att dessa imamer utgör ett hot mot nationens säkerhet. Det jag försökte säga var att sådana klavertramp av Säpo lär knappast återupprepas.

    Gilla

 7. Christer L skriver:

  Kvinnors omedvetna penisavund och penisdyrkan! Diskussionen kring det här är feministisk i det ordets mest fanatiska mening. Den feministiska regeringen ger uttryck för feminina krafter som hävdas emot de vita männens säpotens-krafter. Dam-berg! Det är för enkelt, men ändå.

  Gilla

  • Richard skriver:

   Skummade bara. Hoppas jag ändå fattat problematiken. Utvisningsförfarandet kanske tänjer på rättsväsendets gränser. Det finns en viktig poäng i att vi behöver ett rättssystem som säkrar rättvisa oavsett vem som råkar vara vid makten.

   Men problemet vi har idag är att PKarna har frångått rättvisa länge och därigenom lyckats genomdriva sin massinvandring och skapandet av anarkotyrannin. Under en övergångsperiod måste vi antagligen frångå rättvisa och t.ex. slänga ut folk ur landet trots att det i vissa enskilda fall är orättvist.

   Men visst är det en stor risk om fel människor använder situationen för att tillskansa sig makt och kanske förvärrar situationen för oss svenskar. Jag tror att vi behöver vara vaksamma och se till vem som försöker driva fram hårdare tag, i vilket syfte och huruvida det finns ärligt uppsåt att bara använda makten tillfälligt för att lösa situationen för att sen återupprätta rättvisan.

   Det säkraste kortet i dagsläget är antagligen att bara stödja uppenbart goda krafter som t.ex. AfS och motarbeta uppenbart onda och mäktiga som Morgan och resten av etablissemanget men låta de andra fortsätta att snabba på den oundvikliga kraschen. Efter den kan vi städa upp och återupprätta ett gott samhälle.

   Gillad av 1 person

  • Hortensia skriver:

   Nej precis, Aurora, ”de [och ett otal andra lika ondsinnade] skulle aldrig släppts in i Sverige” och det måste alla berörda myndigheter kunna dra lärdom av – göra om och göra rätt.

   Jag utgår ifrån, att även just dessa islamister, liksom så gott som samtliga utlänningar, som sökt sig till Sverige för att få ”skydd” från sina ursprungsområden någon gång lämnar landet.

   Nästa gång väl dokumenterat samhällsfarligt svenskfientliga islamister har varit utomlands på ”semester” bör de mötas av ett rungande: NEJ, UT! Returstopp främjar återvandring.

   Gillad av 4 personer

 8. Rutger skriver:

  I mina ögon är situationen glasklar.

  Graden av hänsyn om islamisterna är direkt kommunicerande kärl med graden av hänsyn om Sveriges folk i ett nollsummespel. Varje eftergift, eller förmån till den ena parten drabbar den andra. Det är således helt omöjligt att förhålla sig neutral.

  Den härskande makten och det liberala etablissemanget har valt sida och försöker gömma sig bakom regler de själva hittat på och accepterar. SVT backar upp på sitt sätt.

  Förmodligen är de alla hyggligt trevliga resonabla personer du gärna skulle ha till granne. Men bakom den yttre verserade fasaden råder falskheten, lögnen och acceptansen av din livsfara och möjliga död. I lindrigaste fall bara att det Sverige vi lovordar förstörs än mer.

  Här ser vi fienden rakt i ögonen. Så länge du köper deras försök att låssas vara din allierad är du chanslös. De lyssnar på ditt vädjande, säger sig vara minst lika bekymrade och inger dig hopp att de kanske kommer göra något, vilket inte kommer infalla för de är inte din allierad.

  Gillad av 3 personer

 9. Dandersan skriver:

  Flatheten i blixtbelysning.
  Han borde få besöksförbud i Mosken-eftersom det är där han anses ha begått brotten.
  I dagens SVD så har en Imam samma åsikt.

  Gillad av 2 personer

 10. Ulf skriver:

  Man blir lite tudelad. Jag tittar aldrig på nyhetsprogram i SVT eftersom kvalitén är så erbarmligt låg. Samtidigt märker man att man tappar lite omgivningens perspektiv eftersom många tittar på rapport och aktuellt. Själv blir jag mycket förvånad när jag hör i övrigt normala välutbildade människor säga att de tittar på dessa Bolibumpa program. Samtidigt så blir det lätt att man inbillar sig att det blivit bättre men uppenbarligen är detta bara inbillning. Man frågar sig om de som gjorde programmet också tror att svenska medborgares deltagande i folkmordet i Syrien är något slags fake news eller högerpropaganda? Och om de nu inte tror det tror de då att folkmördarna uppstod ur tomma intet?

  Gillad av 2 personer

  • Jan Molin skriver:

   Ulf, jag ser alltid på dessa sjupartiska regimers nyhetsprogram! Det är ju viktigt att skåda deras propaganda, den är enkel att genomskåda. Dessa journalister är först skolade i den urusla sk jämlika svenska skolan. Den lär inte ut kunskap utan hur folket ska tänka. Grundvalarna för denna indoktrineringsskola med lågt kunskapsinnehåll planerades strax efter kriget 1947 av sossarna och har sedan länge genomförts.
   Jag hade turen att få gå i den gamla folkskolan i 6 år, sedan 4-årig realskola och därefter på tekniskt gymnasium och oförstört universitet. Året efter blev det 3-årig realskola, man strök bort 25% av kunskapsinlärningen på ett bräde! Renlärig socialism!

   Gilla

 11. Rikard skriver:

  Hej.

  Landets diverse kristna bör taga lärdom av detta.

  Våldskapital är vad som ger fri- och rättigheter.

  Så, skaffa er våldskapital och var likt muslimerna beredda att offra andra och er själva för tron.

  Eller bli konverterade till islam.

  Historien än obönhörlig: de folk som inte med våld kunde hindra kolonialisterna från att kristna dem, är idag utöda eller kristna. Detsamma gäller islam: driv ut muslimerna, eller bli konverterad, eller dödad.

  Ni kristna kan ju enkelt börja genom att rösta fram varandra så att ni kan ta kontroll över lokala församlingar och sedermera hela kyrkan. Med de ekonomiska tillgångarna har ni sedan råd att utrusta och träna en väpnad milis.

  Men då måste ni >göra< något som kan kosta er status, karriär, umgänge och ekonomi.

  Är ni så starka i tron? Eller rationaliserar ni och väljer saktmodighet och lidande i tron att ni skall få tillhöra himlen om ni offrar jorden?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 7 personer

 12. Niklas R skriver:

  Antar att ”intervjun” med Raad inte alls liknade den ”intervjun” som Åkesson fick utstå av Skavlan när han kom tillbaka från sin sjukskrivning. Så opartiska är SVT.

  Dessutom måste man hålla i åtanke att socialisterna ser muslimerna som sina allierade mot den västerländska, kristna, demokratin och kulturen. Om de ska lyckas slå sönder det svenska samhället så att svensken accepterar en fullständig socialistisk diktatur med Löfvén som statsminister på livstid. Då måste först samhället och det ”svenska” – våra värderingar, kultur, historia och härkomst – utraderas och förminskas. Till detta är den muslimska diasporan väldigt bra att ha och de har heller inte några problem med att döda alla som inte tycker som dem. Vilket blir en bra grund för att sedan bli av med dem i det nya ”Demokratiska Republiken Sverige”.

  Vilket åter för oss tillbaka till tesen; socialister är, per definition, idioter.
  Detta har provats tidigare och det fungerade inte då heller.

  Gillad av 3 personer

 13. Kjell Rehnström skriver:

  Vem minns inte baltutlämningen? Och TV visar en varg i veum som tas emot som en hjälte! Det gör en betryckt. Men om viljan finns, går det naturligtvis att hitta lämpliga bestämmelser som gär att de kan hållas inspärrade.

  Anta att en anhängare till vit makt skulle släppas för att myndigheterna inte kunde få vederbörande arresterad. Vem tror att TV då skulle sända ett inslag från kramkalaset när han oläpptes och träffade sina vänner i klubblokalen?

  Gillad av 2 personer

 14. Elisabeth G skriver:

  ”… är det omöjligt att utvisa dem eftersom de då riskerar straff i sina respektive hemländer.”

  Det borde extremisterna ha tänkt på innan. Här borde verkligen gälla att som man bäddar får man ligga.

  Och ovillige Johansson kommer inte att göra ett vitten för att få ut dem fastän han nu visst yrat något i den stilen.

  Gillad av 5 personer

 15. ERROL skriver:

  Snart kommer springpojken åt KGB, salongskommunisten Jan Guillous miljonte dumdryga krönika på temat att säkerhetspolisen är idioter och att alla muslimer per definition är förföljda och oskyldiga.

  Gilla

 16. Björn skriver:

  Sverige i ett nötskal; Imamer som uppmanar till mord och terror går fria, medan pensionären Agda(80) som inte vill ha denna destruktiva sekt i landet, bötfälls för ”hets mot folkgrupp”….

  Gillad av 6 personer

   • sur tant skriver:

    Nej. Men jag saknar personligen helt makt idag.
    1989 var läget helt annat i Sverige. När jag blev hotar till livet av islamister som knappt var uppfunna än i Sverige tog det en kvart för polisen att ordna skydd och få mig att försvinna från alla register.

    Idag åtalas man i stället för liknande uttalande.
    (Skriver inte under med mitt namn denna gång. Ber ursäkt för det.)

    Gillad av 1 person

 17. Hovs_klipphällar skriver:

  De ”lagar och regler” som det hänvisas till här, är konstruerade av PK-sektens politruker för att göra det svårt för oss att försvara våra legitima intressen. Syftet är att göra oss intrasslade i ett nät av hänsyn som är irrelevanta för vårt land, och som förlamar oss.

  Vilket är syftet. För PK-sekten är vårt land inte vårt, utan bara en landyta vilken som helst.
  På sikt ska vi etniska svenskar utplånas, och ersättas med MENA-folk.

  Så vill PK-sekten ha det. Och de är redan på god väg att uppnå sitt syfte.

  Gillad av 6 personer

 18. Lars-Olof Svensson skriver:

  Men reportagen i Aktuellt och Rapport slår tillbaka. Politikerna får nu börja äta upp den smörja de har rett till. Damberg verkar ju närmast skräckslagen.

  Gillad av 1 person

 19. Policy skriver:

  För fyra år sedan strök SVT:s företagsledning ordet mångfald ur sin policy.
  Istället valde man att använd begreppen Sverigespegling och likabehandling. Möjligen ligger detta bakom den inkluderande meningen ”kramkalas när Abo Raad var tillbaka på fredagsbönen”.

  Gilla

 20. Gilbert Andersson skriver:

  Detta var droppen för mig.
  Sex personer som har bedömts som farliga släpps fria i vårt land!
  Löfven och kompani anser sig ha rätt att riskera svenska medborgares liv och lem eftersom de hellre vill skydda dessa än Sveriges medborgare!

  Gilla

 21. MartinA skriver:

  SÄPO och Islamister är Scylla och Charybdis. SÄPOs uppgift är att se till att nuvarande Svenskhatande politik kan fortsätta ostört. Islamister har kanske potential att vara mer direkt våldsamma. Fast å andra sidan har SÄPO och staten tillgång till mer våld lokalt här i Sverige. Islamister har även den fördelen att de medvetandegör Svenskar om att de finns till medan SÄPO angriper alla som berättar att så är fallet.
  Betänk till exempel när SÄPO hjälpte till att hacka kommentarssystemet Disqus så att gammelmedia kunde åka hem till folk som hade kommenterat anonymt på sajter som ej hade någon koppling till gammelmedia för att skämma ut dem och trakassera dem och förstöra deras liv. Och att politiker sedan i ett hemligt domskäl kunde tvinga en av de drabbade som sökt sin rätt i domstol att betal över en miljon kronor som straff för att han ifrågasatt SÄPO med vänner.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.