Ny podd: Skäms Anders Lindberg när han flyger?

I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 26/8) pratar Eddie (Mohamed Omar) med skribenten och debattören Isabelle Eriksson. I juli i år fick hon syn på Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg på Arlanda. ”Folk som tar flyget borde skämmas”, skrev Lindberg på Twitter när han retweetade en annan artikel om flygskam, uppenbart sympatiserande med budskapet. Eriksson passade på att fota Lindberg och fotot publicerades sedan i nättidningen Nyheter Idag (15/7).

Lyssna på podden i spelaren nedan:

15 reaktioner på ”Ny podd: Skäms Anders Lindberg när han flyger?

 1. Mv skriver:

  Tidspillan att spekulera i om vänstern har samvete. Vänstern har mörkrets hjärta. Det som är deprimerande är att ingångsvinkeln alltid, alltid, även hos de som skriver på dissidentbloggar, är motsatsen, och ondskan och lögnerna framställs som misstag eller som enskilda händelser när mönstret ju inte kunde vara tydligare.

  Gillad av 5 personer

 2. miketheviking skriver:

  Den stora frågan är om Aftonbladets, Expressens, Dn:s och SvD:s skribenter samt SVT resp. TV4 programledare skäms över kaoset de starkt bidragit till att skapa i Sverige?
  Om de sen flyger på semester med sina barn, själva bor i ett icke särskilt berikande område eller undviker ha en mångkulturell skola för sina barn kvittar.

  Det är ju inte pga oförstånd de arbetar med dubbla måttstockar – de gör det på pin kiv.
  Det är det mest skrämmande och skämmande.

  Gillad av 4 personer

  • UlfH skriver:

   Frågan är om de medvetet haft som mål att skapa den svåra situation Sverige befinner sig. I så fall i vilket syfte? Eller förstod de inte vart deras politiska drömmar skulle leda till, som till exempel Sverige som en humanistisk stormakt. De borde klart och tydligt förklara vad de verkligen ville med sin absurda politik. Själv tror jag att några av drömmarna med makt över media och partiflockarna ville öka den ekonomiska tillväxten med hjälp av öka befolkningen. BMP ökade men inte BMP per capita. Ett fåtal har blivit förmögna, och de som tvingas betala kalaset kommer under tidens gång bli allt fattigare,

   Gillad av 1 person

   • Mv skriver:

    Att detta skall vara så svårt, ideologin och mänsklighetens mörka natur avslöjar sig gradvis, så socialister för 40 år sedan skulle ju inte försvarat hedersmord och våldtäkter men den politik de DÅ förde ledde obönhörligen till vad vi idag ser och vi har blomfester för terrorister, pedofila invandrade våldtäktsmän får 1 veckas samhällstjänst och hedersmord, ja det är väl ett minst lika stort problem för Anderssonskans Kalle som alla andra.

    Således, följer man en ond och expansiv ideologi så står man förr eller senare och försvarar ren ondska, hela svenska mediakåren försvarade IS exempelvis under förevändning att det handlade om barn. Så i varje ögonblick så vill man ha det så här, och följer man en ideologi, som socialism eller liberalism vilken ignorerar eventuella dåliga utfall av ens åsikter och politik, ja då är ju den framtida banan given, som vi ser, och det är inte slut förrän vi fått bort alla dessa människor och/eller deras system imploderar under deras utopiska strävanden.

    Så just nu så vill de ha det så här. Om 10 år så kommer de att försvara vad som då blivit.

    Gillad av 1 person

  • Fiskargubben skriver:

   Hur kan de skämmas om de inte har samvete? Min teori är att många journalister vill ha in sin månadslön och struntar i konsekvenserna.

   Gilla

 3. Göran Holmström skriver:

  Varför ska han skämmas?
  Hans till i pjäsen är hovnarr, det finns små historiska paralleller. Likt förr levde hovet
  Lika långt bort från folket, folket svälte och fick inte ens jaga djuren i skogen.
  Ordet kronvilt härstammar därifrån,
  givetvis sköt folket det dom behövde för att överleva.
  Åter till Anders hans roll är dubbel dels fostrande och dels roande.
  Vi på golvet ska ta honom på fullaste allvar,
  men jag tror frälset garvar åt honom som den narrhan är!
  Stefan och Morgan med resten av svansen,
  Garvar hela vägen till banken,
  öppnar munnarna på vid gavel.
  Och möljar in ett par varmkorvar med 95 procent kötthalt i!
  Förr gjordes det så, varför ska vår tid vara annorlunda?
  En skillnad finns dock bönderna kunde och vågade enas!

  Gillad av 3 personer

 4. olle holmqvist skriver:

  > 32 min här uttrycks Flygar-Anders privata ideologi, i en liten kort blixtrande mening:
  ”det är bara vanligt folk som står i bostadskö”
  Detta är hur generationen före Flygar-Anders formerade sig , de som ynglade fram nuitida ”Godhetsideologin” – obs! . för ”vanligt folk”

  Gillad av 1 person

 5. Baldur. skriver:

  Jag är så innerligt trött på alla vänsterfjollor, som tror att dom vet och kan allt om allting. Självutnämnda experter och narcissister som i många år gjort mitt älskade land till åtlöje i övriga världen. Skäms faktiskt när vår bortskämda ”elit” på vänsterkanten kommer på tal bland mina vänner från det forna östblocket, som skakar på huvudet och ser generade ut när vår kära rödvinsvänster och deras självgoda agenda om världsförbättring kommer på tal. Gullandet i media med dessa världsfrånvända typer, får det faktiskt att vänd sig i magen på mig – speciellt med tanke på vad den politiska inriktningen ställt till med på vår planet.

  Gillad av 3 personer

 6. Björn K skriver:

  När Greta anlände till NYC var där reportage team från hela världen berättar man glatt, hur reste de dit?? Knappast med subventionerad lådcykel. …. Hyckleriet och dumheten är total.

  Gillad av 3 personer

  • Lars-Erik Eriksson skriver:

   Enligt vanligtvis välunderrättade källor har regeringen långt framåtskridna planer på att förbjuda lådorna på lådcyklar p.g.a dess explosiva karaktär.

   Gilla

 7. Björn skriver:

  ”Anders Lindberg” är ingen människa, utan en ”robot” som PK-isterna skapat och programmerat! Med en viss insikt, faktiskt! Syftet var att på nåt sätt få fram såna idéer och åsikter som är så kontroversiella, ointelligenta, pinsamma och löjeväckande, att ingen annan vågar stå för dem för offentligt….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.