Ny podd: Avengers Endgame. Farväl till den vite manlige hjälten?

I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 24/8) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Niclaz Erlingmark om filmen Avengers Endgame. Erlingmark är filmskapare, kritiker och debattör. Avengers Endgame är den avslutande delen i en serie Marvel-filmer om superhjältegruppen Avengers, skapad av Stan Lee och Jack Kirby 1963. Den första filmen i serien, Iron Man, hade premiär 2008. Gruppen består av bland andra Captain America, Iron Man och The Hulk. I podden undrar Eddie om inte filmen bara är ett farväl till denna serie, utan också kan ses som ett farväl till den vite, manlige hjälten. Erlingmark är tveksam.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie).

Lyssna på podden i spelaren nedan: