Terrorist tillintetgjord av domare och dömd till 42 års fängelse

En kvinnlig student från Bangladesh har dömts till 42 års fängelse i Australien, efter ett terrorbrott. Den 26-åriga Momena Shoma, som enligt egen utsago reste till Australien enbart för att begå mord för IS, hade ett studentvisum och hyrde rum hos den 56-årige Roger Singaravelu och hans familj. Kort efter att hon installerat sig attackerade hon Singavarelu med kniv, i närvaro av hans femåriga dotter.

Domaren i målet, Lesley Ann Taylor, hånade Shomas dröm om martyrskap och det islamiska kalifatet och förklarade att hon enbart är en simpel brottsling som inte kommer att hamna i den islamiska himlen utan istället tillbringa många tuffa år i en fängelsecell.

Shoma är den första personen i Australien som döms för jihadistbrott.

14 reaktioner på ”Terrorist tillintetgjord av domare och dömd till 42 års fängelse

 1. Bo Ek skriver:

  Men trots att domaren skällde på henne är det tydligen ändå tillåtet att vara helt maskerad även i de australiska domstolarna. Så där fick hon ändå en liten seger.

  Gillad av 2 personer

  • Fredrik Östman skriver:

   Helt otroligt. När vi säger att det inte är tillåtet säger de att det är ett religiöst krav och att tillåtelsen följer på religionsfriheten. När vi säger att islam tvingar kvinnor att maskera sig säger de att det inte finns någon sådan bestämmelse i Koranen. Vi måste införa en stram och detaljerad islamlag som förbjuder alla politiska delar av islam och endast tillåter de enligt vår mening religiösa delarna och som utan vidare förbjuder sådant som maskering och andra grymheter.

   Gillad av 7 personer

   • Hamza yusef skriver:

    Så maskering som du. Alltdå syftar på niqab är alltså grymt. Men att springa haft naken är ok. Eller tatuera hela kroppen till att man inte ens känns igen av sina egna föräldrar är ok. Helt seriöst, är ni 4 år härinne?.
    Man får alltså klä sig som man vill så länge man inte klär sig enligt religiös uppfattning. Får nunnor ha på sig sina kläder eller är det bara islam detta gäller?.

    Gilla

   • Fredrik Östman skriver:

    Man får klä sig som man vill. Men man får inte tvinga andra att klä sig på ett visst sätt, man får inte kasta syra på den som inte vill, inte misshandla, inte slå ut tänderna på, inte sticka och skära, inte mörda, inte lemlästa. Allt detta är förbjudet enligt Guds lag.

    Gilla

   • Hamza yusef skriver:

    Och vem menar du har tvingat någon att bära niqab, jag känner massor som har niqab, men jag känner ingen avdessa som är tvingade till den. Med ditt sätt att tänka, menar du då att nunnor klär sig av fri viöja medan de med niqab inte gör det?.
    Ni har 0 kunskap om islam, trots detta är ni de som tror er veta mest om islam.

    Gilla

   • Fredrik Östman skriver:

    De är tvingade. Det finns massor av belägg för detta. Kvinnor befriar sig från dessa förhatliga plagg så fort det muslimska förtrycket lättar. I Iran släpas de i fängelse och torteras om de inte har reglementsenlig slavuniform. Du gör dig löjlig inför Gud. Inför den sanna Guden får man inte ljuga!

    Gillad av 1 person

 2. Jari Norvanto skriver:

  Otur för ‘IS-resenären’ att hon reste till landet Down Under. Hon skulle ha rest till Sverige istället, för då hade hela offentligheten givit henne hela härligheten av hennes helighet – här i landet Uppochned.

  Gillad av 11 personer

 3. Fredrik Östman skriver:

  Den som har besökt Australien vet att man där tager regler mycket allvarligt. Det är en annan typ av dumdryghet än till exempel den engelska.

  Men varför vände de sig mot Howard och röstade på sossesvinen i flera år, som öppnade gränserna och förstörde landet? Obegripligt.

  Gillad av 2 personer

  • P I Persson skriver:

   Du kan knappast skriva en enda kommentar utan att nämna ”sossesvin”. Du hånar allt vackert och fint. Att du inte skäms. Sök vård för din besatthet.

   Gilla

   • Fredrik Östman skriver:

    Jodå, det kan jag visst. Men sossar är svin. Det är en vidrig dödskult. Det finns inget vackert eller fint i socialismen: från betongförorter till fattigdom, Gulag, åsiktsförtryck, översitteri till över 100 miljoner mördade män, kvinnor och barn.

    Gillad av 2 personer

 4. P I Persson skriver:

  Socialism är den fattiges och förtrycktes reaktion, och vägen ut ur, denna fattigdom, detta förtryck. Så har det varit i vårt land, alltifrån mäster Palm och fram till Palme. Alla skall ha en chans. Socialismen ger det hopp som verkligen behövs, men som överklassen är så rabiata motståndare till.

  Jag kan respektera en politisk motståndare som driver sin sak med rena vapen. Inte hålla med, men respektera. Men jag respekterar inte drapor som gång på gång inte har andra argument än svin, dödskult, gulag, mord osv.

  Gilla

  • Ola Mattsson skriver:

   Idel lögner. Socialism handlar om att makten ska koncentreras hos ett fåtal. Alla som ej ingår i nomenklaturan ska tjäna nomenklaturan eller försmäkta under skatter utan möjlighet till egna livsval. Nyttiga idioter som Persson här drömmer vidare.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.