Labourpolitiker inblandad i hälsokostskandal

En av Australiens labourpolitiker, Aruna Chandrala, är en av grundarna till Ayushman Herbals, ett företag som säljer pseudovetenskapliga hälsoprodukter, som bland annat ”bröstförstoringskräm”, bantningspiller och kapslar som sägs bota diabetes.

Labour har under kampanjen fokuserat just på hälsa, och utmålat sig själva som det enda pålitliga partiet i hälsofrågor. Att ett av deras toppnamn varit inblandad i ett företag som säljer produkter som kan vara direkt hälsovådliga, hotar nu partiets trovärdighet.

4 reaktioner på ”Labourpolitiker inblandad i hälsokostskandal

  1. Fredrik Östman skriver:

    Det är alltid så lustigt när någon talar om ett socialdemokratiskt parti i samband med trovärdighet. Det är liksom inte det som driver dem. De drivs av hat. Så länge de kan piska upp sitt hat förbliver de vid makten.

    Gillad av 5 personer

  2. Elof H skriver:

    Hur går det förresten med Justin Trudeaus skandal i Kanada? Hade han inte varit vänsterhelgon så hade han suttit inburad för länge sen. Har du inte hört talas om skandalen så bör du ta en funderare på vad det är för nyheter du får ta del av 8ch varför.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.