Bitte Assarmo: Socialdemokrater för tro och solidaritet – eller för extremism?

Bitte AssarmoI april 2013 valde Socialdemokraterna in Omar Mustafa i partistyrelsen. Bara en vecka senare tvingades han avgå på grund av kopplingar till extremister. Men Socialdemokrater för Tro och politik – det forna Broderskap – tog Mustafa i försvar och anklagade hans kritiker för att vara ”antimuslimister” och islamofober. Här berättar vi om bakgrunden till Omar Mustafas fall, och om de troende socialdemokraternas nära koppling till islamister.

Redan 2011 hade SKMA, Svenska Kommittén mot Antisemitism, riktat kritik mot Omar Mustafa för att han i egenskap av ordförande för Islamiska förbundet i Sverige, IFIS, bjudit in kända antisemiter som föreläsare. Mustafa tog inte åt sig av kritiken, utan höll fortsatt öppet för att åter bjuda in antisemiter till Sverige. När nyheten om Socialdemokraternas nyförvärv kom ut startade en debatt som till sist fick Omar Mustafa att avgå den 13 april, kort efter att han valts in.

Samtidigt vällde anklagelserna om islamofobi och ”antimuslimism” fram från Socialdemokrater för tro och solidaritet, och särskilt Hjärta – troende socialdemokrater i Stockholm. De hade flaggat särskilt ivrigt för Omar Mustafa och flera av dem skrev under en debattartikel där de krävde att partiet skulle be om ursäkt och åter uttala förtroende för Mustafa. Hans antisemitiska kopplingar förklarade de med att han helt enkelt ville skapa dialog med antisemiter för att kunna bygga broar. På Hjärtas hemsida skrev man att Mustafa tvingats avgå på grund av ett drev med islamistiska förtecken och hans förbindelser med kända extremister bagatelliserades. Man ansåg också att det var ett ”demokratiskt problem” att en islamist tvingades avgå.

Som dåvarande redaktör för nättidningen Liv&Rätt följde jag Mustafa-affären noga, och till min hjälp hade jag en person som hade god inblick i Socialdemokrater för tro och solidaritet. Det visade sig ganska snabbt att organisationen genomsyrades av en stark koppling till flera islamistiska organisationer.

Redan 1994 började organisationen samarbeta med Sveriges muslimska råd, för att försöka få in så många muslimer som möjligt i partiet. Man har också länge samarbetat med Islamiska förbundet, som betraktas som den svenska varianten av Muslimska brödraskapet.

En särskilt stark koppling till de islamistiska krafterna fanns, och finns, just i Hjärta – troende socialdemokrater i Stockholm. Det var också de som starkast kampanjade för Omar Mustafa. Omar Mustafa var själv en av grundarna och har dessutom varit styrelseordförande.

Bland dem som var mest pådrivande i kampen för att lyfta fram Omar Mustafa fanns Anna Ardin, radikal socialdemokrat och vice ordförande i Hjärta.

– De känner varandra väl och det finns starka personliga kopplingar mellan dem. Det är faktiskt främst bland de mer radikala kvinnorna i organisationen man hittar den här vurmen för islamism och islamister. Ju mer islamistiskt, desto mer radikalt verkar de tro, säger min källa.

Det är, enligt källan, ett genomgående mönster bland radikala kvinnliga socialdemokrater att värna de islamistiska strömningarna i partiet. Även journalisten och prästen Helle Klein, som också suttit i Hjärtas styrelse, nämns som en personlig vän till Omar Mustafa. I likhet med Anna Ardin tog hon Omar Mustafa i försvar i debatten och på sociala medier.

Samtidigt som Anna Ardin, med flera, lyfte fram just Omar Mustafa som affischnamn kampanjade man lika ivrigt för att få bort en annan socialdemokrat med utländsk härkomst, Arhe Hamednaca. Han hade länge varit aktiv i kampen mot hedersvåldet, något som inte uppskattades av de radikala socialdemokraterna i Hjärta, berättar min källa.

Många inom organisationen har reagerat över vurmen för islamism genom åren, men att få har vågat säga ifrån eller säga något offentligt, av rädsla för repressalier.

– Det här är högljudda människor som är livligt aktiva på sociala medier och som snabbt sätter igång svartmålningskampanjer och drev mot dem som opponerar sig mot flirten med islamismen. På sociala medier målade de upp debatten om Omar Mustafa som ”för eller emot rasism” och många socialdemokrater trodde på den bilden eftersom de inte var, och kanske ännu inte är, insatta i vad som sker inom Hjärta. Men i själva verket handlar det om vilka muslimer som ska få representera den stora gruppen muslimer i samhället. Och Anna Ardin, Peter Weiderud och flera andra i organisationens Stockholmsavdelning bestämde sig helt enkelt på ett tidigt stadium att samarbeta just med islamister, säger min källa och fortsätter:

–Det faktum att de hörs och syns så mycket på nätet och andra sammanhang gör att de får en enorm uppmärksamhet. Men de är i själva verket en liten minoritet vars åsikter inte har någon förankring bland medlemmarna.

En annan källa, som också har god insyn i Hjärtas aktiviteter, menar att allianserna med islamisterna har förändrat socialdemokraternas politik i grunden, och även haft inverkan på andra partier.

– För de islamistiska organisationerna är religionen viktigast. Deras agenda är att föra in islam i den svenska politiken, och med den särlagstiftningar och annat som gynnar deras syften. Men det är ju ingenting som gynnar muslimer i allmänhet, eftersom de allra flesta som kommit hit har flytt från muslimska diktaturer. Det här borde politikerna ha tänkt på, och Socialdemokraterna har ett särskilt ansvar, de är ju fortfarande största parti även om de är avsevärt mindre idag än bara för ett par mandatperioder sedan, säger han.

Tyvärr, fortsätter han, har det inte skett någon förbättring under de år som gått efter Mustafa-affären.

-Titta på Miljöpartiet, till exempel, som släppte fram både Mehmet Kaplan och Yasri Khan trots att partiledningen tidigt måste ha förstått att de hade extrema åsikter. Den ene dinerar med Turkiets facistorganisation Grå vargarna och den andre vägrar ta kvinnor i hand – och ingen lyfter på ögonbrynet förrän det kommer till allmänhetens kännedom. Det är symtomatiskt på hur svensk politik förhåller sig till islamism idag, säger han.

Då jag skrev om Hjärta, och Socialdemokrater för tro och solidaritet 2013 påstod Anna Ardin på sociala medier att min källa ljög, och krävde att få veta vem det var. Ett anmärkningsvärt krav som jag inte kunde tillgodose då och inte kan tillgodo se nu. Däremot erbjöds Anna Ardin, eller annan berörd i organisationen, en intervju för att bestrida påståendena, något ingen av dem var intresserad av.

87 reaktioner på ”Bitte Assarmo: Socialdemokrater för tro och solidaritet – eller för extremism?

  • uppstigersolen skriver:

   Har ni sett hur man äter i de länder där Islam råder? Med ena handen. Vad de gör med den andra handen anar ni nog. Inget toapapper där inte. Dessutom äter de från gemensamma fat. Ibland kanske fel hand nyttjas. Huvaligen.

   Gillad av 3 personer

  • M Boberg skriver:

   Skit samma vad det käkar eller vilken benämning, du har rätt i sak men för fan ge inte upp ditt eget liv när du redan dragit för länge sedan och skit lite mindre i vad korkade, puckade svennar som tar in satan själv men det man ska göra är att ta i tur med alla sovande svennar som gör skillnad om man någonsin vill återvända? även om jag personligen inte bryr mig så värst så kan inte alla dra som du och jag och då får dom väl det dom förtjänar? Men den dagen svenne fattar på allvar och den dagen kanske aldrig kommer så förtjänar svenson det här för backar man inte sin kultur så går man under och svenne generellt vill inte det men om makten jobbar så här blir det så här.

   Gilla

 1. Tritonen skriver:

  Det förefaller som att ledande koryféer inom Svenska Kyrkan hyser beundran för muslimsk ”andlighet”.
  Muslimerna förefaller, i motsats till kristna, att ta sin tro på allvar. De respekterar och lyder sina imamer och köper vad som predikas på ett sätt, som kristna präster bara kan drömma om.
  För många politiker, inte minst sossar med (föregiven?) kristen livssyn, kan det nog verka frestande att få ett tillskott av lättstyrda och trogna anhängare via deras ledare.
  I bakgrunden anar jag också det större mönstret av paketerbjudandet: OLJA MED ISLAM PÅ KÖPET.

  Gillad av 3 personer

  • Dm skriver:

   Din avslutning är ett villospår, ännu en ursäkt. Araberna vill ha pengar, de har olja, vi har pengar, svårare än så är det inte, jag vet inte varför man skulle behöva massmigration för det? Nej, det är värre än så: de vill ha det så här.

   Gillad av 8 personer

  • Hilding Bengtsson skriver:

   Allah gånger bättre att samarbeta,
   med dem som tror på något än inget!

   Även om DITT EGET huvud sen ryker på köpet)

   Ardin förstörde som bekant livet för Assange!

   Troféjakten som hon inte blev ensam om!!!
   Don’t mess with the rage of a woman scorn!

   Gillad av 2 personer

 2. Martin skriver:

  Det kända mediet Astrid Gillmark såg i en syn hur Uppsala domkyrka besöktes av en skolklass på 2050-talet. Man anländer till domkyrkan i en sorts helikopter och glider runt på nån slags antigravitationsblock mellan utställningsmontrar inne i domen. Genom att rikta mot respektive monter får man information om vad den har att förtälja.
  Det förskräckliga är att domkyrkan i denna syn från år 2050-talet är ett museum.
  Det ni läste ovan i artikeln kanske kan bidra till varför detta blir ett faktum??

  Gillad av 1 person

  • Dm skriver:

   Troll.

   Som psykologisk studie så tycker jag att trollens inlägg är intressanta. Att vara soldater för en storebrors-stat, kan en syssla vara mer omänskligt nedvärderande?

   Gillad av 4 personer

  • Hilding Bengtsson skriver:

   Vi får väl vara glada att den stod kvar!

   KYRKOR tycks vara brandfarliga platser,
   än så länge mest i Frankrike)

   Vilket ståtlig Moské som kunde stått där istället!
   Då hade Antje mått bra!

   Gillad av 1 person

 3. Aha skriver:

  Nu för tiden brukar Stefan Löfven anklaga Jimmie Åkesson för att komma från vit maktrörelsen, tidigare var det anklagelser om nazism och främlingsfientlighet. Assermos krönika lyfter därvidlag fram sossarnas beröring med brun maktrörelsen, Islamister. Åkesson ska naturligtvis kontra med att S samarbetar med brun maktrörelsen plus att de också samrbetar med röd maktrörelsen dvs Sjöstedt och kompani. Han ska avrunda med att säga att hans parti har nolltolerans mot rasism, fascism, kommunism och nazism och det borde också sossarna ha. Han kan gott avrunda med att anklaga statsministern för att vara hycklare.

  Kopplingar till brun maktrörelsen, Islamister, har övriga partier, osäkert med KD. Det ska han stoppa ner i halsen på dem också när de också anklagar honom för samma sak som Löfven gör.

  Åkesson är för tam när han låter dem komma undan med demoniseringen av hans parti. Detta är en central fråga, utan sossarnas och de andra partiernas demonisering hade SD förmodligen varit största partiet.

  Gillad av 7 personer

  • Dm skriver:

   Han är alldeles för tam, så tyvärr så är den största dissidentrörelsen nu tam, och vänder andra kinden till hela tiden, när vi istället hade behövt en Trump som attackerar. Som VDH säger, Trump höjer temperaturen tills den andra smälter, han ör inte rädd för en fight, han ÄR själva fighten. Självklart är det ett fruktansvärt hårt jobb som Åkesson och de andra har, det finns inte många Trump.

   I Danmark så beredde ju en Trump, Glistrup, marken för ett klokare samtal, genom att säga saker rakt ut, skattesmitning är moraliskt riktigt och så vidare, nu verkar det som han har återuppstått i Paludan, han ser nästan likadan ut också.

   Gillad av 8 personer

  • Martin skriver:

   Precis så måste Åkesson parera….tyvärr är Jimmie lite för väluppfostrad ibland. Hettan finns där nog men ta fram den ibland Jimmie.!!
   S-strategin är ju att brännmärka SD som nazi-kopplat och därmed omöjligt för alla….tyvärr har ju den s.k. borgerligheten fallit i gropen. Vilket naturligtvis är grunden för JÖK.

   Varför Björklund lovar sina koreanska(?) barn att ”aldrig ge SD makt i Sverige” måste vara det märkligaste av löften. Tror han att asiater är speciella hatgrupper för ”de främlingsfientliga”…??
   Att vara kritisk mot Islam och dess följare har såvitt jag vet ingen koppling till Korea??
   Men snart är Björklund historia och om L väljer ambassadören följer partiet honom in i den.
   Om vi hade haft en borgerlighet i landet skulle den regera med stöd av SD redan. Mesiga ”borgare” toppstyrs av S sedan 1950.

   Gillad av 8 personer

   • Hilding Bengtsson skriver:

    Lögnaren Björklund stod i Almedalen och sa,
    att SD skulle kasta ut adoptivbarn,
    därav hans aversion?

    VARFÖR fick det stå oemotsagt???

    Gillad av 2 personer

   • Dm skriver:

    Nej precis, återigen så är det etablissemanget, dvs Björklund, som för in rasismen, hade Sveriges migranter bestått av folk från Korea så hade vår ekonomi blomstrat, inga våldtäkter och pensionerna varit säkrade. Dessutom godare mat.

    Gillad av 8 personer

  • Jan Molin skriver:

   Ja jag häpnar också över hur tam och lam Åkesson är! Samtidigt förstår jag att han har och har haft det fruktansvärt svårt och tufft att stå ut med det hat och den hets som riktats mot honom och de andra topparna i SD i alla år sedan SD bildades 1988. Det finns väldigt ett intressant samtal om detta på Swebbtv.se med Anders Klarström, förste partiledare, och näste Mikael Jansson. Där beskriver de också hatet och hetsen redan från början 1988 från socialdemokraternas stormtrupper, som har pågått och pågår än idag.
   Men, jag tycker mig idag se att SD med Åkesson söker en samhörighet med M och KD. Det tycker jag är helt fel, de tillhör fienden, de kan inte ångra sin historia av att ha godtagit Ss och Palmes mångkulturbeslut 1975, SOU 1975:26, och Reinfeldts dito att ta in mångkulturen i grundlagen!
   Samtliga sjupartierna är landsförrädarpartier och måste öppet kallas så, det är inte svårt att tillskriva dem detta: de har fullt medvetet öppnat Sveriges gränser för massinvandring av sedan 1980 2.4 miljoner invandrare plus deras födda barn och de är ansvariga för alla dödade och skadade svenskar och massvåldtäkterna av svenska mestadels unga kvinnor under dessa år! Allt detta borde de politiska ledarna i SD tala om helt öppet. Jag tror att de flesta svenskar vill det.
   Dessutom tror jag att partierna är mycket rädda för att så skulle ske, därav det stora hatet och motbeskyllningarna som de sprider i sina trogna medier. De har ju tillgång till samtliga genom journalisterna som hela denna tid också stött förräderiet. Särskilt viktigt för partierna är propagandan från SVT, SR och TV4.

   Gillad av 8 personer

   • Hilding Bengtsson skriver:

    Skall vi stå och ropa ut i öknen?

    Tror Du på EGEN MAJORITET???
    Som alltid måste man välja bort något,
    av pest e kolera!

    Gillad av 1 person

   • kolosserbrevetkap3 skriver:

    JAN MOLIN: ”Samtidigt förstår jag att han har och har haft det fruktansvärt svårt och tufft att stå ut med det hat och den hets som riktats mot honom och de andra topparna i SD i alla år sedan SD bildades 1988. Det finns väldigt ett intressant samtal om detta på Swebbtv.se med Anders Klarström, förste partiledare, och näste Mikael Jansson. Där beskriver de också hatet och hetsen redan från början 1988 från socialdemokraternas stormtrupper, som har pågått och pågår än idag”.

    JA, att vara under ett så konstant hatiskt betryck är en nästan övermänsklig uppgift. Därför är dessa hetsare och hatare så nitiska och aktiva. De vet i hela sin varelse att den andre blir påverkad. GUD HJÄLPE DEM ALLA STÅ FASTA!

    Fämsta skälet till att många svenskar håller tyst, är att man intuitivt vet att det kostar ha en avvikande åsikt, uppfattning.

    Lkaså samfundsförsamlingarna och deras företrädare, präster och pastorer som inte säger sin egentliga åsikt eller ifrågasätter det som skett i Sverige i årtionden och som nu kulminerar i sådant som är/varit fullständigt främmande för den genomsnittligt troende kristne. De väljer hellre att anpassa sina åsikter, i den mån de tvingas bekänna färg, alt tiger som muren. I samtliga fall på bekostnad av sin andliga hälsa.

    Att däremot vara PK-präst och PK-pastor och PK-kyrkoledare, det är flera gladeligen men de behöver heller inte riskera något för sitt ställningstagande och sin ”tro”.

    Dock, Gud gäckar ingen! Som man sår får man skörda, Gud har inte anseende till personen.

    Gilla

  • Palle9 skriver:

   AHA: Instämmer helt. S-strategin är klar: genom att försöka demonisera SD (tänk även på mässandet i valrörelsen om anständiga respektive oanständiga partier …) vill man även uppnå att priset för att samarbeta med (eller stödja sig på) SD ska bli för högt för borgerliga partier. Att S fortsätter att inneha makten trots att svenska folket till närmare 60% röstade icke-socialistiskt visar på att strategin hittills varit framgångsrik i och med L:s och C:s agerande.
   Precis som du anger behövs det här en kraftfull motatack (angreppspunkter mot S saknas förvisso inte) för att exponera detta parti som de hycklare de är. Bra material kan t.ex. hämtas från websiten Ledarsidorna.

   Gillad av 7 personer

  • Axel skriver:

   En spekulation!! Jag tror sossarna är livrädda att Tro och Solidaritet samt Muslimska Brödraskapet skapar ett eget parti till nästa val. Däför kickar dom sådana som Ann Sofie Hermansson, vilken jobbade mot hedersförtryck.Då ryker 60% av väljarbasen. Kvar finns bara gamla stirriga gråsossar. Dom dör ju ut fortlöpande över tid. Nästa val får sossarna 10 % som högst. Äntligen på rätt nivå.

   Gillad av 3 personer

  • p kohlin skriver:

   När SD 2018 på EU-nivån bytte grupptillhörighet från EFDD (nationalkonservativa, Farage) till ECR vars gruppledare förordade fortsatt immigration till EU tappade SD åtminstone mitt förtroende. Detta byte var varningsflagg.

   Gillad av 1 person

 4. Eva Danielsson skriver:

  En handfull svenska fanatiker, några ministrar och tjänstemän, styr vårt land mot totalitär extremism i islamsk och neomarxistisk skepnad. Med hjälp av aningslösa gammelsossar som nog inte förstår att deras parti har kapats av proislamister. Som med hjälp av dessa sidoorganisationer göder islamister genom bidrag och utnämningar. Dessutom finns SIDA med i gänget med ca fyrtiosex miljarder att leka med. Vi vet vad som behöver göras – klassa islam som den icke-demokratiska politiska rörelse det är och avveckla alla sorts bidrag till föreningar/studieförbund/projekt och vidhäftade organisationer som MUCF, SST, Forum Syd m fl. Lägga ner SIDA och det skadliga utlandsbiståndet.
  Ulf Bjereld, Mattias Gardell, Morgan Johansson, Margot Wallström, Carin Jämtin, plus hela MPs ledning förstås, är några av ledarna för bekämpandet av frihet och demokrati. För maktens skull. För att få förstöra. Diakonen Anna Ardins roll i Assangeaffären luktar även hämnd. Ibland är ondskan inte så särskilt välkamouflerad trots ett sött ansikte utåt.

  Gillad av 17 personer

   • Eva Danielsson skriver:

    DM
    Socialism och islam hör ihop som alla totalitära människofientliga våldsideologier gör och skulle helst opereras bort ända ner till benet. Om det fanns en politisk vilja skulle en betydande mängd elaka svulster kunna avlägsnas omgående. Jag tror inte på utopier av någon sort, men en avsiktligt förgiftad sjuk samhällskropp behöver behandling, både genom att stoppa dem som förgiftar och genom att skära bort de värsta tumörerna. Snitt för snitt. Eller ska vi stanna vid diagnosen, vid analys och kritik, och inte diskutera någon sorts behandling och motgift?

    Gillad av 1 person

   • Dm skriver:

    Nej vi är nog eniga,men jag tror många när en förhoppning om en bra socialdemokrati och ett moderat islam.

    Gilla

 5. Aurora skriver:

  S för tro och solidaritet har ingenting med kristendom att göra utan är idag en radikal vänster/islamistisk lobby. Svenska kyrkan bedriver inte kristendom utan är kidnappad av vänster-hbtq-lobby vars syfte är att införliva islam i svenska kyrkan. Weiderud, Gardell m.fl frontfigurer har tentakler kors och tvärs i organisationerna. Antisemitismen genomsyrar. SSU i Malmö och Skåne profilerar återigen sin antisemitism med den leende gubben Repalu i täten. Han som aldrig lyckade se att antisemitismen i Malmö kom från mellanöstern.

  Gillad av 9 personer

 6. Tomas Lenke skriver:

  S har tagit muslimer i båten i hopp om att värva röster, men nu inser de att de måste fortsätta steg för steg annars kommer det att blidas ett muslimskt parti och ta med sig ett betydande antal röster.

  Gillad av 2 personer

  • Aha skriver:

   Jag tror att kurtisen med muslimerna kommer att fortsätta även om muslimerna etablerar ett eget parti. Det kommer att ske i form av valsamarbete.
   Det bli dock smärtsamt för sossarna, kanske försvinner 25% av deras väljare.
   Kurtisen blir nog heller inte lika omfattande som idag.

   Gillad av 1 person

 7. lars-olof svensson skriver:

  Ja det stora misstaget är just det som nämns, att tro att tex Omar Mustafa företräder muslimer i allmänhet. S måste inse detta och ändra sig. Men Löfvén verkar inte ha guts nog att göra det, inte ens att rensa bort antisemiterna i partiet.

  Gillad av 1 person

   • Dm skriver:

    Jag skriver om det nedan. Lyssna gärna på Bill Warner också. Antisemitismen är själva kärnan i socialdemokratin, dess ideologiska bas. Du har aldrig funderat på att en rörelse som kallar andra rasister i var och varannan mening verkar ta så lätt på att stödja Hamas, antisionism eller att folk öppet skanderar död åt judarna i deras tåg?

    Gillad av 3 personer

   • Lars-Olof Svensson skriver:

    Till DM: Du talar om något annat än det jag skrev om. Enligt en artikel jag läst i Le Figaro (och som Chris Forsne tipsade om på Ledarsidorna.se) är 50 % av Frankrikes muslimer mer eller mindre sekulära och identifierar sig inte som troende muslimer. 25 % gör det däremot på det sättet att de ser sig som troende muslimer och ger utttryck för det tex i valet av kläder, men de erkänner lagar och sedvänjor i Frankrike. Resterande 25 % är hardliners som vill segregation, sharia och parallellsamhälle. Jag vet inte men tror att det är ut på samma sätt i Sverige. Felet S och MP gjort är att låta tex Ibn Rushd (som är en del av MBs nätverk) och MMRK framstå som om de företrdäder alla muslimer, vilket är helt fel. Det var det jag skrev om. – Beträffande vad jag tror om S och antisemitism – var får Du det ifrån? Titta gärna på vad jag brukar skriva på Ledarsidorna.se

    Gillad av 1 person

   • Dm skriver:

    Le Figaro är pk för det första, men de länder vi tar emot muslimer ifrån så vill 80-95% införa sharia eller något ditåt, så det är första felet. Så även om vi antar att Figaros tal stämmer, (vilket jag antar att de inte gör eftersom detta är Europas största lögn idag så att dölja denna konflikt är den viktigaste prioriteten för EU) så stämmer det inte i Sverige då en majoritet är nyanlända eller första infödda generationen.

    Det andra felet är det som ALLA som resonerar som du verkar göra, frågan är inte om ALLA muslimer är våldsamma, utan HUR MÅNGA beslutsamma och våldsamma muslimer som vill sprida islam och sharia det finns? Självklart räcker det med 25% för att styra resten av gruppen, vilket land i Mellanöstern vill du hålla fram som ett exempel du vill leva i? Den ”lilla” grupper som kan bestå av 25% eller 90%, det är den som dominerar, se på Sverige, 60-70% av svenskarna vill ha mindre invandring säger undersökning efter undersökning, ändå beslutar en liten grupp i etasblissemanget något annat för att det är de som engagerat sig i politiken. Så de som inte vill bli företrädda av folk som är extrema, invandringsextremister eller våldsamma muslimer, de BLIR DET ÄNDÅ! I varenda muslimskt land där fria val hålls så vinner den mest extrema gruppen, den som använder BÅDE det politiska och det religiösa budskapet i islam. Algeriet, Egypten, Libyen, Irak, antingen vinner den mest fundamentalistiska falangen, eller så blir det kaos och militär går in.

    Du har ju inte förstått någonting av det Bitte skriver om, de muslimska väljarna är ingen liten del av S längre, SSU i Malmö kontrolleras redan av muslimer, de andra är förkläden, vilket resten av S är på väg att bli också.

    Nej du Lars-Olof, vi är allt fler som inte köper ert dubbeltänk, ni bortförklarar alltid baksidan, det har inget att göra med framsidan, V har inget med AFA att göra, islam har inget med muslimer som begår terrorbrott att göra och S har inget med antisemitism att göra, trots att rashygien och liknande var mycket prominent i partiet och praktisk antisemitism i form av fördrivning av judar från Malmö praktiseras idag och Sveriges stödjer terror via SIDA. Tror du en jude kan gå med kippa i Malmö idag? Det kunde de förr. Vems fel är det? Men antisemiter neeeej då. Vi är allt fler som inte köper att sådana som du förnekar orsak och verkan och ert eget ansvar.

    Gillad av 1 person

  • Lars-Olof Svensson skriver:

   Till DM: Det var värst. Om Du hade läst Le Figaros samlingsvolym (vilket jag har) skulle Du inte få för Dig att degradera vad den innehåller med hänvisning till att Le Figaro skulle var PK; vad har det med artiklarna och dess författare att göra. Och mitt ”dubbeltänk”, var får Du det ifrån? – Vad Du säger är egentligen: oavsett vad muslimer säger låter de sig ändå på något indirekt sätt företrädas av organisationer som tex Ibn Rush och vill inte ha demokrati utan sharia. Jag tror tvärtom att majoriteten av dem inte vill låta sig företrädas av självutnämda ledare som vill tvinga dem tillbaka till sharia och parallellsamhällen. Jag tror tex att stödet för Abu Raad i Gävle bland muslimer i allmänhet är som svenskars stöd till Jan Myrdal. Mitt stöd för det är inte vetenskapligt men så tolkar jag Le Figaros siffror. Och i Sverige finns det gott om muslimska politiker och intellektuella som offentligt kritiserat just det jag nämner, att Sverige och svenska myndigheter gör tex Ibn Rushd större än vad de är. – Jag tackar för Dina lästips. Här ska Du få ett av mig. Läs vad det det är jag skrivit och fabulera inte ihop en massa nonsens om vad Du tror att jag tycker och tänker.

   Gillad av 1 person

  • Jan Molin skriver:

   Ja de värsta landsförrädarna är S, men de övriga har varit med i förräderiet ända från början 1975! Så de är också förrädare, om man nu överhuvudtaget kan gradera landsförräderi? Läs mitt inlägg ovan i ämnet.

   Gillad av 3 personer

 8. Thomas Ek skriver:

  Jag tror naturligtvis inte att du med din anonyma källa på något sätt far med osanning. Men jag ser användandet av anonym källa som en allvarlig brist. Jag gillar inte det där.

  Gillad av 1 person

 9. brrr skriver:

  Om de nu verkligen är i minoritet, dessa extremister bland muslimer i Sverige, och inom S, varför går inte majoriteten inom dessa båda rörelser samman och trycker undan minoriteterna?

  Och hur vill den eventuella majoriteten EGENTLIGEN ha det i Sverige?

  Gillad av 4 personer

 10. Danske mand skriver:

  Vi måste dra fram detta i ljuset och jag kan förstå behovet av dessa detaljer som Bitte skriver om, vi måste få folk att förstå att vi idag styrs av ondskan, av de värsta människor Sverige kunnat frambringa. Med det sagt så måste vi som tänker gå vidare för det finns en underliggande premiss i ovanstående i dess fokus på enskilda personer och organisationer. Vi måste se att dessa människor som nämns ovan de är helt enkelt socialister och muslimer eller både och. Socialism är socialism och islam är islam. De är ett, odelbara. Dessa rörelser har blivit så framgångsrika och utövar en lockelse för att det tankesystem de erbjuder talar till vissa människors psykologi, man kan träna folk som små att tänka i dessa banor, vår hjärna är som en motorcrossbana, låter man motorcyklarna köra runt tillräckligt så bildas djupare och djupare fåror. Dessa blir till sist omöjliga att få bort och är vad dessa människor styr efter. Har man inte dessa fåror så är det svårt att förstå djupet, att de vill ha det så här, att när man trillat i så kör man runt runt.

  Så det jag vänder mig mot det är att om man vill ha en mera intellektuell diskussion om detta, jag vet inte om det är Bittes ambition, då måste man inse att socialismen och islam inte kan delas, man kan inte bryta ut en bit efter eget tycke och säga: den biten är smaklig, utan man måste förstå vad kärnan i dessa tankevärldar är. Motståndet och hatet mot kristendomen och den västliga kulturen ger en ledtråd.

  Gillad av 10 personer

 11. Östrahult skriver:

  I botten måste ligga ett allmänt judehat inom (s) även om detta förnekas. Wallströms vurm för Hamas är väl väl så allvarligt som Kaplan. Det hörs ingenting om Sveriges extrema hållning när Gaza skjuter raketer.
  Jag har faktiskt svårt att se något annat skäl. Det kan inte handla om mutor, ekonomiska förmåner, och än mindre om religion i detta kultur- och religionslösa parti. Återstår judehatet som går tillbaka till en tro på att judar och elak kapitalism är samma sak.

  Gillad av 2 personer

  • Fredrik Östman skriver:

   Judarna är framgångsrika, de bygger upp saker, de skapar strukturer, de är ett kulturfolk. Socialismen är ett hat av alla strukturer, all kultur, allt fast som man kan bygga vidare på. Därför hatar de judarna. Muselmanerna har aldrig lyckats bygga upp något bestående. Detta lockar socialisterna.

   Gillad av 2 personer

   • kvellulvblog skriver:

    Tyvärr tror jag att det är krassare än så. Det handlar om att socialdemokraterna vill behålla makten, genom att massinvällarna huvudsakligen röstar socialdemokratiskt. För att hålla sig väl med den stora gruppen muslimer stödjer man Palestina och ger via dem Hamas pengar från våra skatter. Man vägrar att erkänna att Yazidier var utsatta för folkmord av IS, eftersom Yazidier är illa omtyckta av alla muslimer. Man är på gränsen till nationell antisionism av samma skäl. Man gör allt vad man kan, för att tysta de många antimuslimer som skapas i vårt land. Man vägrar att avslöja hur många muslimer som begår ”hedersbrott” (bara namnet på detta är en skymf mot svensk kultur, är det en heder att mörda sina döttrar?). När det gäller överfallsvåldtäkter, gruppvåldtäkter får man inte visa etnisk statustik på förövarna, det stoppas av vår Justitie OCH invandringsminister. Bara detta borde framtvinga hans avgång. De som läser DGS har säkerligen många fler saker att uppröras över vad det gäller socialdemokratins och andra politiska partiers förhållningssätt för att inte ”förlora” muslimröster. Men de biter sig i foten, den dagen vi får ett politiskt ”Shariaparti” kommer det inte att acceptera vare sig ateister eller HBQT rörelser. Straffen för detta är noggrant angivet i Koranen, och kommer inte att ändras.

    Gillad av 3 personer

   • uppstigersolen skriver:

    Visst har muselmanerna lyckats bygga upp något bestående. Hat mot väst. Hat mot framgångsrika människor. Hat, hat, hat.

    Gillad av 2 personer

 12. ERROL skriver:

  Sara Gunnerud (s) är en maktspelare inom SAP, med en förkärlek för det politiska språkets
  möjligheter, vilket kommer väl till pass.
  Sara Gunnerud (s) är kommunikationsansvarig för Ibn Rushd, affilierade med Muslimska Brödraskapet. Ibn Rushd är ett bidragsentreprenöriellt s.k. folkbildningsförbund.

  Socialdemokarterna har i sin iver att kollektivansluta muslimerna som grupp, valt att gå i armkrok med de mest reaktionära krafterna för det muslimska ”civilsamhället”. SAP har svikit
  de mer liberala muslimska rösterna fullständigt och har genom kortsiktigt politiskt-taktiskt
  organisationsarbete försvårat integrationen och bidragit till reaktionära krafter, i enskilda fall rent antidemokratiska islamistiska, helt på tvärs emot den föregivna ”värdegrunden”.
  För personer som kardinal Weiderud, Anna Ardin och Sara Gunnerud så övertrumfar det post-koloniala och kulturrelativistiska narrativet, parat med naiva föreställningar om ekumenisk samsyn mellan kristen vänster och islamister, allting. Rasifierade kvinnor engagerade mot hedersvåld kan knappast räkna med egentligt stöd från dessa frasradikala ”feminister”.
  Dubbelmoralen och hyckleriet är hårresande.

  Gillad av 2 personer

  • Jan Molin skriver:

   Errol: muslimer integrerar sig ALDRIG! Det är livsviktigt för svenskar och ickemuslimer att förstå detta! Det ligger i själva islams grundvalar! Dessa grundvalar, koranen och hadditerna mm, är ju guds röst till dessa människor!
   Det finns inget land i världen där de integrerat sig, överallt där de blir tillräckligt stora för att föra väpnad kamp så Blir det stridigheter. De tror att de slåss för sin gud, och viktigt, deras styrka kommer sig av att när de dör i strid så kommer de till sin himmel och får ständig tillgång till sköna jungfrur!
   De måste fortast möjligt motas bort!

   Gillad av 9 personer

   • ERROL skriver:

    Att kategoriskt påstå att muslimer aldrig kommer integreras i samhället är inte seriöst.
    Nalin Pekgul med flera mer sekulära muslimer kan knappast hävdas vara icke integrerade i det svenska samhället.
    Att integrationsproplematiken är stor för muslimerna som grupp, synes dock dessvärre vara uppenbart. Min poäng är hur som helst att Socialdemokraternas dreglande efter röstboskap genom att alliera sig med självutnämnda reaktionära företrädare och islamister är direkt kontraproduktivt för integrationen och utgör ett direkt svek mot de liberala muslimska röster som i stället borde understödjas för att underlätta integration och motverka osunda parallellsamhällen.

    Gillad av 1 person

   • Fredrik Östman skriver:

    Hur har du fastställt det? Alla muselmanska terrorister vi har fångat har intill brottets utförande förefallit vara assimilerade, sekulära och så vidare. Detta arbetssätt beskrivs i detalj i Koranen.

    Gillad av 1 person

   • Dm skriver:

    @errol, du pekar på Pekgul då pekar jag på Akilov. Så nu är vi på noll, det är du som inte är seriös. Att någon enstaka inte följer sin religion är irrelevant, en stor majoritet av världens muslimer vill att sharia skall råda, precis som deras heliga skrifter föreskriver.

    Det är ju rent trams att prata om integration av muslimer, var ser du det i världen, vad betyder det ens, kan du konkretisera? Vilken del av deras sätt att leva skall de sluta upp med, och om de inte vill det, vad föreslår du då? De vill vara muslimer, inget märkligt med det. Problemet är att inte ens segregation är nog, utan en mycket stor del av deras heliga texter handlar ju om att SPRIDA islam, hälften handlar om oss, kaffir, otrogna, det är en mycket stor fixering vid oss som INTE är muslimer. Du fantiserar, sagor för barn ”liberalt islam” vad är det för något påhitt? Islam är islam.

    Var bor du? Om du inte bor i ett muslimskt område så föreslår jag att du agerar efter din övertygelse och genast flyttar till Rosengård för att motverka osunda parallellsamhällen.

    Gillad av 1 person

   • ERROL skriver:

    DM, du tycks vara helt oförmögen att läsa vad jag skrivit och övertolkar rent parodiskt.
    Du tycks tydligen själv erkänna att Nalin Pekgul är integrerad muslim. Hon är naturligtvis inte den enda mer sekulära och mer liberala muslim som är integrerad i Sverige. Detta som en ripost på det kategoriska påståendet från Jan Molin.
    Jag har inte skrivit liberal islam, jag skrev liberalt orienterade och mer sekulära muslimer, som kan skilja mellan Kyrka och Stat.
    Jag påstår naturligtvis inte att det inte finns problem. Det faktum att SÄPO nu tycks vaknat och agerar emot salafistiska imamer i Sverige är synnerligen välkommet.
    Att dra alla muslimer över en kam är dock oseriöst och meningslöst.
    Det är osunda värderingar som skall bekämpas inte godtyckliga kollektiv. Det är ironiskt att du själv likt islamisterna själva klumpar ihop muslimerna som grupp.

    Gillad av 1 person

   • Dm skriver:

    @errol

    Nej, din inställning är inte parodisk just för att det är den gängse ”eftertänksamma” inställningen. Ingen har sagt att det inte finns muslimer som bra delvis följer sin religion och är mera sekulära, poängen är hur många de är och vilket inflytande de har inom umman. Inte mycket inflytande om man skall döma efter alla muslimska regioner, eller Europa. Det är därför jag reagerar så starkt på dessa irrelevanta undantag, det är ju inte Pekgul och hennes likar som får allt mer makt i S, utan motsatsen, de som följer både de religiösa och de världsliga reglerna i islam. Pekgul och andra motarbetas ju dessutom av etablissemanget i S resten av 7-klövern. De eventuella moderata muslimerna blir ju överkörda i hela världen, det är den grupp som följer islam till punkt och pricka som sprider sig i hela världen och det är ju just därför det idag finns 1.5 miljarder muslimer. Det har varit så i 1400år. Det är ju inte alla Nalin Pekguls som spridit islam, ser du inte relevansen av det? Du fokuserar på en irrelevant företeelse som inte har något inflytande inom islam.

    Dessutom, för mig personligen, så tänker jag hellre på den mördade Ebba, än Nalin Pekgul, jag har aldrig förstått mig på personer som via sitt storsinta tänkande parkerar sådana händelser bland några ”terrorister” som inget har med deras egna åsikter att göra. Vilken RÄTT hade man att låta Ebba bli mördad, även om det var av ett undantag?

    Gilla

   • ERROL skriver:

    Om du nu är läskunnig och tar ett djupt andetag och läser mitt första inlägg igen, så framgår det att min kritik mot SAP just är att man ger röst åt de reaktionära krafterna på bekostnad av de mer sekulära inom det muslimska civilsamhället. Just för att de är i minoritet är detta desto mer olyckligt och förödande för samhällsutvecklingen att SAP understödjer reaktionära islamister. Sveket mot de mer liberala rösterna är för övrigt något som Douglas Murray väl har beskrivit. Om du tar del av Salman Rushdies samhällspolemik så blir det dessutom uppenbart hur islam generellt radikaliserats avsevärt sedan 60-talet. Nuvarande islamistisk terror är inte oundviklig över tid. Frågan är därför just vilka inommuslimska röster som bör stödjas.

    Gilla

 13. Jag bara undrar skriver:

  Anna Ardin – en läskig person… Hon var med Julian Assange, sedan blir hon proislamisk inflytelserik socialdemokrat, sedan diakon i Equmeniakyrkan. Tillsammans med en miljöcertifierare i Svenska kyrkan skrev hon nyligen en artikel i kyrkans tidning om att vi ska ge Greta samma status som en biblisk profet. Assange-socialdemokrater-islamister-kyrkan-klimat och Greta – en cocktail som heter duga! Det är inte utan att man blir lite konspiratoriskt. Foliehatten på!

  Gillad av 10 personer

 14. Anders skriver:

  Anna Ardin lät sig sättas på av Assange, och sedan blev hon svartsjuk när han lägrade hennes väninna, och anklagade honom för att ha manipulerat en kondom! När mussarna får makten kommer de att offentligt stena sådana som Ardin.

  Gillad av 2 personer

 15. Göran Holmström skriver:

  Sysslar man med logisk felsökning oavsett om det är teknik eller mänsklig interaktion tillräckligt länge och blir någorlunda skicklig på det så framträder ett par saker.
  Dels så är dom minsta pusselbitarna mycket viktiga, ju mer komplicerade processerna är ju mer viktig är det att skärskåda varje detalj om en del av en större process. Sedan fakta insamlande, om jag hade fått 10000 spänn för varje gång någon som brottats med en trasig hiss, ventilation, värmesystem, kyla,
  eller annat teknisk bekymmer. ofelbart så säger nästan alla,” Det kan det inte allas vara fel på”, första året som var mest lärorikt gick jag på det tricket massor av gånger.
  Men nu 30 plus år senare, så ger det mig en ledtråd vart jag ska börja kika.
  Anna Ardin är en sådan pusselbit, Julian Assange är en slump, muslimska brödraskapet en till!
  Och där börjar näsan nosa, två, ”slumpartade händelser” är ingen slump.
  Frågan är är hon en nyttig idiot, eller en sant troende för ”saken”?
  Där börjar näsan nosa igen,”hur många nyttiga idioter” kan ett land ha?
  svaret blir antingen är det sektliknande former eller så tjänar man förbaskat gott på att spela med.

  Gillad av 6 personer

 16. olle holmqvist skriver:

  ”att min källa ljög, och krävde att få veta vem det var. Ett anmärkningsvärt krav som jag inte kunde tillgodose då och inte kan tillgodo se nu…”
  Bitte, lilla stumpan, (maktspråk, det är Far som talar)
  din metod – inbjuder- till misstänksamhet. Antag om, en krönikör ville fantisera ihop butikspersonal, Nisse i H-ängen etc, som tycker precis det Krönikören tycker att de ”borde” tycka…Hur skulle läsaren kunna urskilja ett Krönikörskt ”ihopkok” från äkta vara ?

  Gilla

 17. Göran Holmström skriver:

  Som tillägg, ett hus som väldigt tidigt fick datoriserad styr och regler, hade enorma bekymmer med pendlande klimat i två huskroppar, cirka 7 år hade tekniker och dom som byggt systemet brottats med ett konstigt fel vid väder omslag så pendlade temperaturen mellan börvärdet på 21 grader till ett faktiskt ärvärde mellan 18-24 denna cykel kunde pågå under 2 dagar vid väderomslag.
  Lattjade lite med datorn, som satt centralt och läste värden lyssnade lite på fastighetsskötaren och sade höj hus A med 5 grader en kort stund behåll hela flödesbilden.
  Kikade på hur hus B ställdon gasade på med värme.
  Japp A och B där hade givarna bytt plats, i datorn.
  Saknar felsökningen den var rolig och utmanande,
  Alla fel var inte så enkla, Lukter var dom mest roliga.
  Och där törs jag backa upp mitt påstående, Sverige är en stor process, och alla pusselbitar pekar åt samma håll! Stupet med stort S.
  Nej Ingen slump att jag skrev S med stor bokstav, dom har mycket på sitt samvete.

  Gillad av 4 personer

 18. phnordin skriver:

  För islamisternas propaganda i Sverige finns inga moraliska gränser, Det är fritt att framföra vilken lögn som helst och att nedsvärta sina motståndare med uppdiktade argument. ändamålet helgar medlen

  Gillad av 2 personer

 19. oysteinronnegmailcom skriver:

  Se gärna mina tidigare artiklar på Newsvoice i ämnet:

  https://newsvoice.se/2018/08/socialdemokraterna-islamifiera-sverige/

  https://newsvoice.se/2018/09/broderskapsrorelsen-vill-bygga-nationellt-natverk-av-muslimska-socialdemokratiska-foreningar/

  Däri finns intervjun med Hans Josefsson som är förbundssekreterare för Socialdemokrater för tro och solidaritet. Se den nedan:

  [audio src="https://newsvoice.se/wp-content/uploads/2018/08/Samtal-Oystein-Ronne-och-Hans-Josefsson-Forbundssekreterare.mp3" /]

  Gillad av 1 person

  • oysteinronnegmailcom skriver:

   [audio src="https://newsvoice.se/wp-content/uploads/2018/08/Samtal-Oystein-Ronne-och-Hans-Josefsson-Forbundssekreterare.mp3" /]

   ….skall det vara.

   Gilla

 20. Claudia de Longueville skriver:

  I det lilla landet vid polcirkeln uppstod en sällsynt frånstötande och vidrig kompott när islam förenades med socialismen.
  De muselmanska särintressena med dess ultraortodoxa inslag och Ibn Rushd-sfärens påverkan på rikets ledning tar sig alltmer otäcka uttryck.

  Korruptionen och brottsligheten i det närmast ogenomträngliga nätverket av parasiterande sällskap och kotterier, alla förenade med den absurda gudaläran, är sannerligen skräckinjagande och blodisande.
  Ett sammelsurium av maktgalna grupperingar, emanerande från oförbätterliga, nattsvarta och fullständigt hopplösa kulturer.

  De ger sig aldrig, de aggressiva islamisterna.
  På alla områden ställer den repressiva ideologin krav på undantag, särregler och förbehåll.
  Socialdemokratin faller ständigt undan.
  Detta rikes flathet är mer än grotesk.

  Man kan givetvis inte förvänta sig något annat än schackrande från dessa avkommor av svårartat depraverade, dysfunktionella och förfelade samhällsskick, vilka inte har skapat någonting annat än terror och skräckvälden med ständiga och evigt återkommande inbördeskrig, anarki och barbari.
  Praktiskt taget ingenting har klaffat sedan dessa civilisationer för 1400 år sedan vandrade rakt in i en becksvart återvändsgränd, ur vilken de aldrig någonsin kommer att hitta ut.

  Sorgligt nog syns ingen ljusning för folket i den svårt plågade nationen.
  Inom socialdemokratin finns fortfarande få reaktioner på tillståndet i riket.
  Med den intelligensbefriade och tankeblockerade nickedockan till statsminister kan naturligtvis heller ingenting annat alstras än låsningar och stagnation.
  Den ständigt svamlande och hjärndött bladdrande sömngångaren vid styret, framstår för varje dag alltmer, som klippt och skuren ur en ond dröm.

  Sverige lyder under en regim, som för längesedan skulle ha kastats ut, körts bort och vräkts på sophögen, om det inte vore för de ockuperade TV- och radiostationerna och de shanghajade tidningsdrakarna.

  Gillad av 2 personer

  • kolosserbrevetkap3 skriver:

   CLAUDIA DE LONGUEVILLE: ”Sverige lyder under en regim, som för längesedan skulle ha kastats ut, körts bort och vräkts på sophögen, om det inte vore för de ockuperade TV- och radiostationerna och de shanghajade tidningsdrakarna”.

   Perfekt symbios mellan regimen i Sverige inkl hela sju-klövern och SVT, Sveriges Radio, TV 4, Aftonbladet, DN, Expressen mfl. Ej heller att förglömma LO och SAF som också är en del av symbiosen.

   Gillad av 2 personer

 21. Sven-Oscar skriver:

  Socialdemokratins strategi handlar primart om att fa in valboskap for att sakra fortsatt maktinnehav. Ahmed, och hans 20 anhoriga, ar valkomna till Sverige — ni far socialbidrag, ni behover inte jobba, etc. I utbyte mot er rost I nasta val. Broderskapsrorelsens uppgift ar att se till att sa manga muslimer som mojligt far detta budskap och rostar pa (S).

  Sven-Oscar

  Gillad av 2 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Men om Ahmed börjar arbeta, på riktigt och hans arbetsgivare gör en liten tabbe så ska han utvisas. Så Ahmed lär sig, inget juste arbete utan bidrag och svartarbete är det som gäller. Samt rösta på S.

   Gillad av 2 personer

 22. Ingela Hansson skriver:

  På samma vis som svenskar manipulerats in i en ”god” vänsterfålla med vurm för islam, har många hitkomna muslimer tvingats in en islamistisk förortsmiljö, där ”Ingen” vågar gå utanför åsiktskorridoren.

  Kristendomen ses med skepsis bland PK-folket, och Koranen predikar förintelse av hedningar, dvs ickemuslimer innan islam segrar. I Mellanöstern och norra Afrika har islam kommit en bra bit närmare målet.

  Tro och solidaritet, SVT , högskolor, teatrar mfl fjäskar in sig och gullar med dem som, enligt exempelvis surorna 4:59, 7:132, 8:12, 47:4 uppmanas att steka, halshugga, dränka alla som vägrar tillbe Allah.
  Detta blir både de goda=PK, och de onda= vänsterskeptiker, islamkritiker och klmaförnekarnas öde.

  Gilla

  • kolosserbrevetkap3 skriver:

   INGELA HANSSON man kan väl säga att när Sverige som nation och till stora delar som ett folk, inte ville veta av denna ”vidskepelse, efterblivenhet och oupplysning” som man behäftade kristendom och kristen tro med – då fick majoriteten som den ville.
   Folk blev ”fria”att leva ut sina begär och önskningar såsom det behagade dem – ivrigt påhejade och uppbackade av socialdemokrater, kommunister, feminister, ”intellektuella”, kulturvänner osv.
   Nu skördar nation och folk frukten av detta självsvåld, på alla möjliga tragiska sätt.

   Fienden kommer bara för att stjäla slakta och förgöra, men förklär sig till en ljusets ängel… Allt enligt den ”dammiga” gamla boken.

   Gillad av 1 person

 23. Hortensia skriver:

  Hu, Bitte. Hemskt att bara behöva tänka på hur socialdemokrater med vantro och osolidaritet i sin lumpna strävan efter evigt maktinnehav, utan hjärta och hjärna tror på och solidariserar sig med importerad extremism – förut från både höger och vänster, nu förment uppifrån – svekfullt påbjuden av en okristligt profiterande gudoms osvenskt intoleranta och hänsynslösa lakejer.

  Gilla

 24. gramick skriver:

  …”säger min källa”.
  Jag har en källa som har god inblick i Bitte Assarmos göranden och låtanden. Men då min källa också vill vara anonym vill jag inte återge hans/hennes spektakulära avslöjanden.
  Jag kan bara säga så mycket att det är mycket snaskiga avslöjanden ”min källa” har att komma med. Många uppgifter är tveklöst lagstridiga och skulle rendera Bitte Assarmo fängelsestraff uppger min källa.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.