”IS-tonåringen” var hårdför torped i kalifatet

Shamima Begum, den kvinnliga IS-terrorist som av svenska medier kallas för ”IS-tonåringen”, var en hårdför moralpolis och torped i kalifatet, rapporterar brittiska The Telegraph. Begum, som ofta sågs tungt beväpnad, hjälpte också till att rekrytera andra unga kvinnor till IS.

Uppgifterna kommer från flera av varandra oberoende vittnen, bland annat från en syrisk motståndsgrupp, och strider mot Begums egna påståenden om sin tid hos IS.

Vittnena säger också att många andra av de unga europeiska kvinnorna i kalifatet var mycket brutala och skrämde upp den lokala befolkningen.

12 reaktioner på ””IS-tonåringen” var hårdför torped i kalifatet

 1. Fredrik Östman skriver:

  Vi visste hela tiden att nästan ingen av de asylsökande hade något som ens tillnärmelsevis liknar asylskäl. Det gjorde ingen skillnad. Varför skall dessa lika uppenbara och självklara fakta spela någon roll? Det är en clownregering med clownmyndigheter, vi har en clownpress. Honk! Honk!

  Gillad av 12 personer

  • Dnam skriver:

   Precis, godhetsknarkandet fortsätter. De ville ha det så här, det enda nya nu är att när resultatet nu börjar skönjas så vill vissa låtsas att de inte fortfarande vill ha det så här. De tror att vi kan samexistera och i en sorts röntgenapparat skilja agnarna från vetet, onda från goda, det utopiska tänkandet fortlever.

   Gillad av 2 personer

 2. larsbernhoff skriver:

  Den här gången handlar det om den engelska regeringen som troligen inte är en clownregrring i denna typ av invandrarfrågor. De har övat på dessa frågor i mer än 100 år och borde kunna det.
  Kritiken borde gälla svenska medier som med olika uttryck försöker förmildra de brott som den 19-åriga kvinnan med ursprung från Bangladesh och har 2 döda barn och ett nästan fött med en död IS-krigare från Nederländerna. Bangladesh säger nej, och Storbritanien säger nej till en kvinna som fortfarande säger ja till IS trots alla misslyckanden och fruktansvärda halshuggning att etc.

  Lyckligtvis är inte vår regering inblandad. Den borde istället fundera på hur Sverige har lyckats få fram 300 IS krigare när Storbritanien endast rekryterat 900 med 6-7 gånger större befolkning och fler muslimer.
  Med en sådan bakgrund så ska svensk press inkl särskilt illa SVT, som redan i februari, publicerar förstående attityder till en kvinna som hunnit göra många felval redan utan att fortfarande dra rimliga slutsatser. Alla berörda länder kommer att hitta de skäl de kan för att undvika att vara det land som låter henne komma och bli bidragstagare och potentiell terrorist

  Gillad av 1 person

 3. Lennart Bengtsson skriver:

  De som tjänar på detta är i första hand den internationella brottsligheten samt organisationer som det muslimska brödraskapet. De behöver bara lätt rycka i trådarna, liksom bara nudda vid dem. Arbetet ombesörjer sedan landets alla nyttiga idioter. De är lika talrika som myrorna i en myrstack, lika flitiga och lika fixt programmerade.

  Gillad av 4 personer

 4. li br skriver:

  I Sverige finns det BARA goda muslimer. Det finns inget negativt, ont, farligt med muslimer alls…..bara fred, kärlek och värme……..har det hamrats in i det svenska folket i år tionde….

  Sanningar som denna kommer tystas ned….begravas som rasism……

  Gilla

 5. nybake skriver:

  The deep state. Enkelt så länge högern med den blancherade kokosnöten i spetsen låter det fortgå. S-röster och låglönefolk hägrar runt hörnet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.