Tucker Carlson: Demokraterna och den ”påhittade” krisen

Minns du den ”påhittade” kris som låg till grund för att USA:s president Donald Trump utlyste nationellt nödläge för en tid sedan? De amerikanska mainstrem-medierna – såväl som svenska medier – svämmade över av just påståendet att krisen var ”påhittad”, ”manufactured”. Men var det verkligen sant?

Nej, säger Tucker Carlson i sitt senaste program, det var tvärtom lögn. Precis som presidenten hävdade har den illegala invandringen ökat. Men idag utmålar de demokratiska medierna, och politiker som Alexandria Ocazio-Cortez, amerikaner som vill säkra gränsen som dåliga. De goda amerikanerna är de som tar sig in illegalt i landet. Endast öppna gränser är moraliskt försvarbart, fortsätter Ocazio-Cortez på Twitter.

Hela inslaget, och Tucker Carlsons träffande sågning av Ocazio-Cortez, kan ses här:

13 reaktioner på ”Tucker Carlson: Demokraterna och den ”påhittade” krisen

 1. p kohlin skriver:

  Alltihop handlar om att förhindra Trumps återval 2020, allt, allt och helst riksrätt innan (Adam Schiffs våta drömmar). Nu har demokraterna fått in en Schyman i kongressen oxå.

  Gillad av 4 personer

 2. Steven Jörsäter skriver:

  Mycket intressant. Ungefär samtidigt publicerar NY Times, demokraternas centralorgan, en artikel som häpnadsväckande nog ger Tucker (och Trump) rätt i sak. USA tycks ha ramlat ned i samma fälla som Sverige. Oförmåga att avvisa folk och allt större kostnader och åtaganden i mottagandet. Det lär inte minska strömmen. Dessutom har immigranterna lärt sig att de blir svårare att avvisa om de har med sig barn. Artikeln finns här

  (Svår att läsa. Radera cookies!)

  Gillad av 4 personer

  • p kohlin skriver:

   Ja absolut, med skillnaden att liberal kan vara vadsomhelst eller ingenting medan kommunism är distinkt. Vadsomhelst är det farligaste, kan leda till Hiler.

   Gillad av 1 person

 3. Klas Göran skriver:

  Hur viktigt är detta för Sverige? Vilken betydelse har Ocasio-Cortez för svensk utrikespolitik? Varför är det relevant för svenskar att veta vad Tucker Carlson tycker? Är det för att han kanske är svenskättling? Vem är Tucker Carlson överhuvudtaget? Vilka verkliga paralleller finns det mellan invandringen till USA och invandringen till Sverige?

  Gillad av 1 person

  • Thomas Ek skriver:

   Jag skall försöka besvara dina frågor.

   1. Om ”Ocasio-Cortez” skulle bli president vore det en katastrof för svensk utrikespolitik. Hon kommer inte ens bli vald som Demokraternas president kandidat, där kan vi vara lugna. Nancy Pelosi förstår vilken katastrof det i sådant fall skulle innebära för det Demokratiska partiet.

   2. Tucker Carlson är ett nyhetsankare på Fox News som i nämnda inslag givit information som våra svenska medier undanhåller. Det, är vad som är poängen här.

   3. Vem är intresserad om han är svenskättling? Ingen. Det där har du fått om bakfoten.

   4. Parallellen är att Demokraterna vill ha öppna gränser, och låta alla som vill komma till USA att få göra det. Ungefär som i Sverige. Budskapet är ju att, om man inte vill ha fri invandring, då är man dels omänsklig, dels rasist. Detta mediala populistiska budskap gör många tänkande individer ursinniga därför att den sovande delen av befolkningen inte begriper bättre. Det förstår inte vad det innebär.

   Gillad av 1 person

   • Klas Göran skriver:

    Vad jag har förstått kommer Ocasio-Cortez inte att ha uppfyllt åldersgränsen för att kunna kandidera i presidentvalet 2020.
    Att det kom in några fler tusen illegala invandrare i år än i fjol betyder inte att det har inträffat en ”kris” som motiverar att presidenten skall kunna köra över kongressens budgeträtt.
    USA har ett system med maktdelning. Det är avsikt att presidenten måste be kongressen om pengar, inget olycksfall i arbetet. Att Demokraterna skulle var för obegränsad invandring kanske de säger på Fox News, men det har ingenting med verklig;eten att. göra.

    Gilla

  • olle reimers skriver:

   Det har all betydelse i hela världen. Allt det som händer i Europa och har hänt under de senaste femton åren kan härledas till den amerikanska politiken sedan den 11 september 2001..Har du inte insett det?

   Gillad av 2 personer

 4. Klas Göran skriver:

  Bör en regering få utlysa undantagstillstånd varje gång den anser att det har uppstått en ”kris”? (- Det snöar i Stockholm? – Undantagstillstånd!)

  Gillad av 1 person

 5. Bo Svensson skriver:

  Hellre förr än senare måste man följa mina rekommendationer om krav på ekonomisk garant som villkor för rörelsefrihet och direkt makt för skattebetalaren över resursernas fördelning.

  Om någon, t ex jag själv, tar mig till ett rikare land där jag rånmördar folk för att berika mig med minimal ansträngning, är den rätta ordningen att de som jag räknas till, blir ersättningsskyldiga för den skada och bedrövelse jag förorsakat men under en ordning där man bara är en individ i världen utan bestämd tillhörighet, får garanten vara ett försäkringsbolag.

  Jag lyssnar gärna om någon har ett bättre förslag för den nödvändiga uppstramning av regerna för samvaron.

  Har man ingen garant, är man illegal och kan förpassas till bevakad enklav varifrån man må ta sig tillbaka till sitt hemland. – Och det bör stå skattebetalarna fritt att kanalisera medel som hjälp med brottsförsäkringskostnaderna åt dem man känner samhörighet med.

  Gilla

 6. Thomas Ek skriver:

  Äntligen en svensk kanal som visar vilken ohyggligt falsk och partisk bild vårt Public Service ideligen kablar ut. Försätt så här!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.