IS-terroristernas offer: ”Om de inte straffas finns varken förlåtelse eller rättvisa”

Bitte Assarmo

I samband med att det islamiska kalifatet håller på att luckras upp ber IS-terrorister de svenska myndigheterna om hjälp att få komma tillbaka till landet de lämnade. Män och kvinnor, som lämnade Sverige för att strida för IS, sitter nu fängslade och oroar sig för sin framtid.

Flera av dem, och deras anhöriga i Sverige, har fått tala ut om sin oro och sin svåra situation i svenska medier. Många röster, bland annat representanter för Rädda barnen, påpekar också att Sverige har ett ansvar för terroristerna, framför allt för kvinnor och barn.

Hur tänker då deras offer, som flytt till Sverige för att komma undan deras terrorvälde, nu när så många vädjar om att få komma tillbaka? Det Goda Samhället har träffat Simon och Marja, som flydde till Sverige från Irak efter att flera familjemedlemmar och släktingar avrättats.

Simon och Marja heter egentligen något annat, men ingen av dem vågar framträda med sitt rätta namn av rädsla för de terrorister som redan befinner sig i Sverige.

– Vi har sett med egna ögon vad de här människor gör, säger Simon.

Familjen kom till Sverige hösten 2015, med sina två barn. De bodde i Mosul när IS tog över staden, och bevittnade med egna ögon hur flera släktingar, bland annat Simons far, halshöggs av terroristerna för att han vägrade avsvära sig sin kristna tro. De såg också hur terroristerna mörda andra muslimer, som de ansåg vara ”dåliga” muslimer. Med hjälp av släktingar som befann sig i Syrien och Turkiet kunde Simon och Marja fly och ta sig till Sverige.

Kände ni er säkra när ni kom till Sverige?

– Nej. Redan när vi kom hit märkte vi att det fanns IS-sympatisörer på det första asylboendet vi kom till. Stämningen var hemsk. Vi var tvungen att smyga med att vi var kristna, och jag började bära hijab på asylboendet för att de skulle tro att jag var muslim. Det kändes inte säkert att vara kristen här heller, svarar Marja.

Efter ett halvår på asylboendet fick de hjälp av kontakter i den kyrka de tillhör att få ett eget boende. Där har de nu bott i snart tre år. De har båda börjat läsa svenska på SFI, och behöver bara hjälp av en tolk med vissa ord och uttryck., och de trivs i Sverige. Men sedan kalifatet fallit isär har oron växt igen.

Vad är det ni oroar er mest för?

– För att de ska få komma tillbaka hit och fortsätta att förfölja oss kristna och andra även här. Och vi tänker på våra släktingar och vår familj, människor som blivit torterade och mördade. Gamla, sjuka, barn… Men det verkar som om det finns människor här i Sverige som inte tar deras brott på allvar, utan verkar vilja att Sverige ska hjälpa terroristerna tillbaka, säger Simon.

De som har intervjuats av svenska medier säger att de inte har begått några brott under sin tid hos IS, och att kvinnorna varit hemmafruar. Vad tänker ni om det?

– Det är klart att de säger det, de vill väl inte erkänna att de mördat människor nu när de är fångade. De är så fega, säger Marja med en fnysning.

Hon berättar att hon läst ett reportage i Expressen, där en 35-årig man berättar att han rest till Syrien för att lämna blod. Hon är besviken på journalisten som hon tycker ställer alldeles för lätta frågor till mannen:

– Han säger att han åkte till Syrien för att lämna blod och hjälpa folk och journalisten frågar på vilket sätt han ville hjälpa, och frågar vad han vill att Sverige ska göra. Och när han säger att att han aldrig har gjort något brott och aldrig sett någon bli avrättad så verkar journalisten nöjd med det och frågar inget mer. Jag blir både ledsen och arg.

Vad skulle hända om IS-svenskarna kommer tillbaka, tror ni? De säger ju själva att de inte är något hot mot det svenska samhället.

– Varför ska vi tro på dem? De som har lämnat Sverige för att de vill ha en islamistisk stat. De ljuger. Det är jag säker på, säger Marja.

– Det har ju redan kommit många tillbaka och det händer ingenting med dem. De får hjälp att klara sig i samhället. Jag har läst att en del av dem har fått skyddad identitet. Men i så fall borde väl vi få skyddad identitet, vi som blivit förföljda av dem? Vi och våra barn borde skyddas först och främst. Det kan inte vara rätt att de får komma hit när de vill mörda alla som inte har samma religion som de har, menar Simon.

Simon och Marja är särskilt oroliga för sina barns skull. De vill inte att barnen ska tvingas att utstå samma förföljelse som de själva, säger de, och hoppas att svenskarna ska ta till sig vad som hände under IS kalifat och förstå hur farliga terroristerna är.

– Men många verkar inte göra det, säger Marja. Jag såg en advokat i TV som sa att de här människorna i första hand inte ska straffas utan få hjälp att komma tillbaka in i samhället. Men jag vill inte leva i ett samhälle där terrorister får gå runt på gatan som alla andra, jag vill inte att mina barn ska gå i samma skola som ett barn till en terrorist, ett barn som har lärt sig mörda.

Men terroristernas barn kan ju inte rå för vad föräldrarna gjort?

– Nej, det kan de förstås inte, och mitt hjärta gör ont när jag tänker på dessa barn. Jag vet inte vad man ska göra med barnen, jag vet verkligen inte. Kan de hämtas hit utan föräldrarna så borde Sverige göra det. Men då måste de komma till andra familjer, riktiga familjer, så att de kan lära sig vad som är rätt och fel. Annars tror jag de är förlorade, säger Marja.

Bör man då inte ge människor en andra chans? Är det inte viktigt med förlåtelse?

– Förlåtelse är det viktigaste kristendomen lär oss, medger Simon, men man kan inte få förlåtelse om man inte ångrar sig, om man inte erkänner vad man har gjort och gör bot. Det verkar inte som om de personerna ångrar sig.

Marja håller med.

– De gråter och pratar om hur svårt de har det men de säger ingenting om hur deras offer har haft det, de erkänner ju inte ens att det finns några offer. Jag tycker inte ens att de borde få yttra sig i svenska tidningar och TV så länge de inte erkänner vad som har hänt. Varför intervjuar de inte oss istället, alla IS offer?

Hon tillägger att det borde gå att straffa terroristerna för det de har gjort, antingen på plats i Syrien och Irak eller här i Sverige.

– Om de bara får komma tillbaka och leva som vanligt, utan att straffas, då finns det varken förlåtelse eller rättvisa, avslutar Marja.

33 reaktioner på ”IS-terroristernas offer: ”Om de inte straffas finns varken förlåtelse eller rättvisa”

  • Vakdand, dikdand, dhanadand, eller badhadand, vilket straff drabbar danske mand, i hinduers land, skall kroppsdelar huggas av i sand, är det slutet för dans alá elefantiand, vad nu, vacker ko målad så Grand, slickar glatt danske mand skriver:

   Så är det, det finns ingen mellanväg. IS-terrorister, våldtäktsmän, bilbrännare, judehatare, mördare, kvinnomisshandlare, könsstympare, de är alla här för att SAP och deras stödpartier i 7-klövern, inklusive M och KD, vill ha dem här.

   Gillad av 12 personer

  • Aha skriver:

   Egentligen skulle det upprättas en lista över vad man får om man röstar på de partierna du nämner.

   Det här får du om du röstar på SAP;
   – Ingen bestraffning av IS-terrorister
   – minaretutrop
   – ökad brottslighet
   – dåliga pensioner för vi satsar på att vara en humanitär stormakt
   – hög pensionsålder för vi behöver jobba längre för att kunna vara en humanitär stormakt
   – nedbantad äldreomsorg för vi måste spara pengar för att ha råd att vara humanitär stormakt.
   Etc

   Det här har du röstat på tidigare. Framöver kan du göra ett annat val.

   Gillad av 7 personer

  • Jari Norvanto skriver:

   Eller resten av Sjuklövern, för den delen. Kommunister/socialister, nyliberaler och allehanda principlösa, opportunistiska medlöpare som alla pläderar för vidöppna gränser och allmän hållningslöshet, konsekvens- och ansvarsfrihet. För egen del och för massinvandrarnas inkl terroristernas.

   Gillad av 1 person

 1. Benjamin Dhover skriver:

  Om en svensk medborgare skär halsen av en amerikan så blir han insydd i amerikanskt fängelse eller till och med avrättad.

  Om en svensk medborgare hyr en lastbil i Kina och mejar ner ett dussin civila blir han inburad och sannolikt toppkandidat för ”internationell organtransplantation”.

  Om en svensk medborgare slaktar civila i Syrien… Så är det absolut prioritet att få hem fanskapet så snabbt som möjligt, ostraffad och helskinnad, så han kan påbörja sitt viktiga arbeta att använda sin ”street cred” att rekrytera unga invandrargrabbar till islamismens förkvävande dödskult.

  Gillad av 18 personer

  • Aha skriver:

   Som så ofta är svenska debatten surrealistisk. Självklart borde media och politiskt korrekta debattörer ha poängterat att IS-mördarna ska dömas av de länder där de begått illgärningarna. Europa och väst i övrigt kunde bidra med medel till fängelser. Folkopinionsmässigt torde detta vara en mycket stark inriktning vilket är ytterligare ett bevis på att Sverige måste räddas från etablissemanget.

   Gula västarna i full sving behövs i Sverige.

   Gillad av 9 personer

   • Af skriver:

    Pen, ledaren för det franska partiet Nationell Samling (tidigare Nationella Fronten) åtalas för att ha delat bilder föreställande olika terrorhandlingar utförda av IS. Hon riskerar nu fängelse i upp till tre år.

    Att skära huvudet av folk bnämns som halsskador” av media och hitresta IS-jihadister är fria att röra sig fritt på våra gator och torg.
    Att däremot visa bildbevis på vad IS-jihadisterna gjort sig skyldiga till, det är straffbart och ses som ett väldigt grovt brott.
    Stora delar av Europa håller på att islamiseras.

    Att detta kan drabba en etablerad politiker känns riktigt kusligt. Jag har länge varit bestört över HMF terrorn i Sverige ,men det tycks som om hela Europa är drabbat. Marine Le Pen kan åtminstone nå ut och få juridisk hjälp till skillnad från alla 1000 tals gamla fattiga och förtrampade som jagas av hårdföra poliser med HMF i Sverige. Man drar sig inte ens för husrannsakan.

    Det blir intressant om det går till rättegång. Vågar etablissemanget driva det så långt?

    Gillad av 7 personer

  • lookslikeanangel skriver:

   ”Jihadistbrudar”

   Omsorgen måste ligga på alla offer och säkerheten för andra människor.
   I sista hand på förövarna.

   Det blir ganska märkligt när man romantiserar jihadistkvinnorna.

   – De har träffat en kille på nätet och det hela är en kärlekshistoria
   plus att man vill leva islamskt och i ett shariasamhälle
   (iklädd svart heltäckande, möjligen med en chic designhandväska).
   Men när någon journalist faktiskt gör en djupintervju,
   så hör man att de verkar väldigt indoktrinerade i terrorn.

   Åtminstone när det gäller kvinnor från UK, så har ”hemmakvarteren”
   varit en förutsättning för hela äventyret; segregerat och islamskt
   (tydligen med legenden om ”hemländerna” levande).
   Alltså inte bara påverkan på nätet.

   Hur är det i Sverige? Är det lika illa i liknande miljöer?

   Det är tragiskt att Sverige ska klassas som en kuvös och
   safe haven för terrorism och även vanlig kriminalitet.
   Vad tycker Europa om oss?

   Gillad av 1 person

   • O.T. skriver:

    https://samnytt.se/is-kvinnor-branner-ned-otrognas-talt-i-flyktinglager/

    I spåren av att den muslimska terroristorganisationen faller samman strömmar hundratals människor ut från området med förhoppningen att omvärlden ska glömma vad som skett och istället låta dem få återvända till de platser i bland annat Europa där deras resa började innan kalifatet.
    Nyligen besökte tv-bolaget France24 ett flyktingläger i norra Syrien där kurdiska styrkor håller kvar de stora mängder med bland annat kvinnor och barn som lämnat IS. En lägerarbetare berättar för tv-kanalen att man genast stötte på problem i lägret när kvinnorna anlände.
    Kvinnorna från IS har bränt ned tält i vilka så kallade kufar bor, det vill säga icke-trogna. 

    I reportaget berättar lägerarbetaren att man ser många av kvinnorna som farliga. Därför håller man numera kvinnorna från IS i ett stängslat område där även barnen blir visiterade.
    Lägerarbetaren berättar vidare att några av kvinnorna har medgett att IS gett dem instruktioner om vad de ska säga till fiender för att uppfattas som oskyldiga. Målet är att få lämna området och sedan påbörja arbetet från ruta ett igen.

    Gillad av 2 personer

 2. Svante Jonsson skriver:

  På radion, studio 1 i fredags, babblade en psykoterapeut om hur de svenska IS- terroristerna ska kunna integreras och känna mening i livet när de kommer till Sverige igen. Jag fick för mig att det redan är bestämt att de ska hit och avprogrammeras, fast psykot gillade inte det uttrycket, hon hade något engelskt specialord för ”avprogrammering” som var bättre, tyckte hon. Stängde av. Det går fort nu.

  Gillad av 7 personer

  • Jari Norvanto skriver:

   Mer avrättning, mindre ”avprogrammering”. Det är mitt enkla förslag på ett ”komplext problem”.

   Gilla

 3. Aurora skriver:

  Inget kommer att hända med terrorsterna här. Sverige vet att vi har inga lagar mot dem. Det är därför svenska politiker nu tycker att europeisk tribunal är bra. Men de vill ju inte erkänna varför. Alla terroristerna har rest ner för att ’hjälpa’. De hjälpte nog inte alla de som IS mördade. En skribent skrev att om de verkligen reste fär att hjälpa kunde de arbeta med lokala hjälporganisationer som röda halvmånen. När flyktingar som inte är fundamentalistisla muslimer kommer till sverige tas de om hand av personal från ibnRush som bedriver islamistisk propaganda. I sammanhanget är det ibteessant att titta på Socialdemokrater dör Tro och Solidariret. Att de är mycket varma för islam är ingen nyhet. Men ’Tro och solidaritet’ borde väl omfatta andra religioner också. Har någon någonsin hört att de lagt ett ord för judar t.ex.?

  Gillad av 2 personer

 4. lenam skriver:

  Ett bra förslag är att Sverige betalar till Syrien för att de fängslar dessa personer på plats. Det kostar mindre och ger mindre skada än ta hit dom. Det Ska vara fängelse med Syrisk standard.

  Gillad av 6 personer

 5. Alexander Svensson skriver:

  Typiskt svenskt tankesätt att alla innerst inne är goda. Gemene svensk är som ett sönderkurlat barn som levt helt avskilt från resten av världen.

  Gillad av 4 personer

  • Jari Norvanto skriver:

   Trots att vi fått ”resten av världen” till oss. Åtminstone stora delar av det sämsta med resten av världen.

   Öppna yttre gränser medför ökat behov av inre avgränsningar. Häktena och anstalterna är överbelagda. Övervakningskamerorna ökar i antal. Säkerhetsbranschen har ett uppsving.

   Gilla

 6. Lennart Bengtsson skriver:

  Man hade trott att man röstade bort alla korkade och ansvarslösa vänsterpolitiker ( förlåt skall förstås vara naiva) genom att sätta sin tillit till den så kallade alliansen. Men hoppsan där blev bedragen på skarpen. Men många av oss kan försäkra politikerna att vi = de tillitsfulla medborgarna låter sig inte bedragas ytterligare. Sverige kan självfallet inte ta hand om världens samtliga problem med en tusendel av jordens befolkning. Ett normalt beteende = sunt förnuft, som faktiskt tillämpas i fungerande länder, är att man anpassar munnen till matsäcken.

  Gillad av 5 personer

 7. Jens skriver:

  http://katerinamagasin.se/hur-lyckades-man-hjarntvatta-ett-helt-folk/
  När debatten, som inte ens borde finnas, handlar om hur vi på bästa sätt ska ta emot, försörja och rehabilitera kallblodiga massmördare (minst lika vidriga, om inte mer, som andra världskrigets nazister) så inser man att allt är förlorat. Vad hände med vår goda ambition att hjälpa människor i nöd som flyr från krig och förföljelse? Med förfäran, avsky och förlorad framtidstro kan man nu konstatera att de stackare som flytt till vårt säkra och fredliga land, nu ska återförenas med sina plågoandar.

  Gillad av 1 person

  • Hovs_klipphällar skriver:

   Jens — Den ”goda ambitionen” var ända från början en gigantisk LÖGN. Det verkliga syftet är och förblir att fylla Sverige med invasionstrupper från främmande kulturer som är fientliga mot oss och vår svenska kultur.

   Den väst-fientliga PK-sekten vill inget hellre än att utplåna Sverige, och har redan hunnit ett gott stycke på den vägen. Alla riksdagspartier — utom SD — styrs numera till stor del av PK-sektens onda politruker.

   Gillad av 1 person

 8. Kristina von Heland skriver:

  Att ha en hijabdag då svenska politiker och kultureliten drar på sig en slöja är symtomatisk på nutida stupiditet. Man solidariserar sig alltså med männen som tvingar kvinnorna att klä på sig så att männen inte ska bli pilska.
  Det är kvinnorna som undervisar barnen i koranen, de kan koranen utantill och de instruerar barnen att, som i detta fall, bli duktiga daesh.
  Att åka till Gävle innebär att du möts av kvinnor som är solidariska med de skäggiga männen.
  De kvinnor jag möter har flytt från de som de möter nu i Sverige. En vän sa vart ska jag nu fly?
  Många vill skiljas, ge dem en bra advokat.
  Positiva spaningen är att kvinnorna är mer utbildade än männen. Att männen tappar ansiktet då de kommer till väst då de varken får jobb eller kvinnor. Kvinnorna är så glada då de kan prata med sådana som mig-inte batikhäxor-då jag kan hjälpa dem. En del gråter.
  Männen är losers, generellt sett. De håller sig kvar vid kvinnoförtrycket då det är det sista de har att styra över. De stöttas av vänstern och politikerna med få undantag. Skäms på er! Jag skäms över er.
  Samma mönster med Venezuela, de ställer sig på förtryckarnas sida.

  Gillad av 4 personer

 9. Errol skriver:

  Att Sverige har ett ansvar för IS-terroristerna är den enda tanke värdegrundsapologeterna förmår att formulera.

  Vad de moraliskt förvirrade kulturrelativisterna inte förstår är att Sverige har ett moraliskt ansvar för dessa IS-terrorister som förövare inte som välfärdsklienter.

  Sverige har exporterat terrorism utomlands och inte förmått att införa ens pro-aktiv lagstiftning. Sverige har ett moraliskt ansvar för svenska medborgares folkrättsbrott utomlands, speciellt som Sveriges senfärdighet att agera är ett svek mot övriga Europa och Världen.

  Precis som i fråga om Förintelsen så har Sverige inte bestått provet. Under Judeförförföljelsen i Nazityskland drev Sverige igenom J-stämpel för judar i Tyskland, exporterade järnmalm till agressorn etc. Det själgoda svenska Sociademokratiska partiet arrangerar sedan med fördel konferenser till åminnelse av förintelsens offer 50 år efter händelserna, när Sverige inte behöver riskera någonting.

  På samma sätt är det inte svårt att se ett självgott officiellt Sverige arrangera konferenser om 50 år till åminnelse över IS offer och folkrättsbrott. Frågan är dock vad Sverige gjorde för att försöka motarbeta det besinningslösa våldet när det var möjligt-
  som vanligt, ingenting.

  Gilla

   • Errol skriver:

    Jag har naturligtvis inte gjort en fullständig lista över Sveriges ”neutralitet” under kriget.
    Vad jag skriver om är huvudsakligen hur Sverige alltid tar ställning i efterhand, när ställningstaganden är lättköpta och utan risker. De vita bussarna var naturligtvis ett gott initiativ, men det genomfördes när kriget redan var avgjort.

    Norge med flertalet länder har förmått att kriminalisera deltagande i IS och därmed motverka rekrytering. Den svenska regeringen har hemfallit till nihilistisk kulturrelativism, påhejad av Miljöpartiets bottenlösa naivitet och ministrar som Mehmet Kaplan. Alla initiativ riktade mot radikal islamism i Sverige har stämplats som islamofobi. Först nu när verkligheten gör sig påmind så låtsas Morgan Johansson att frågan tagits på allvar av regeringen.

    Gillad av 1 person

 10. bossebuss skriver:

  Varför kan man inte skapa en tribunal, en domstol likt den som gjordes i Nürnberg? Där gick det att döma nazister för krigsbrott och brott mot mänskligheten med lagar som inte fanns då brotten begicks.
  I Sverige säger man idag att man inte kan döma någon retroaktivt för lagar som inte fanns i svensk lagstiftning när brotten begicks i Syrien och Irak. Men det gick bra 1945 när det gällde nazisterna. Varför kan man inte göra detta nu, för dessa jihadister och IS-krigare har också begått grova brott mot mänskligheten på samma sätt som Hitlers nazister gjorde.

  Gillad av 2 personer

 11. Janet skriver:

  Det är klart att de inte straffas. För hur ska de annars kunna rösta på sossarna i nästa val. Vi pratar ju trots allt om valboskapet till Sveriges mest korrupta parti. 🤨

  Gillad av 1 person

 12. Isabella skriver:

  Vi sviker offren om bödlarna får återvända.
  Att lyssna på advokater och godhetsarbetare leder ingenstans. De talar i egen sak för uppdrag och inkomst.
  Vi ska stå upp för offren genom att stoppa återvandring av isbödlar. Oavsett vad de politiskt korrekta vill få oss att tro.
  Det är galenskap att tro att dessa mördare går att omvända.

  Gillad av 2 personer

 13. Hamza Yusef skriver:

  Tror ni att IS kommit utan anledning ? vilka härinne vet hur Bashar, Sisi (egyptier) Netanyahu (israel) etc. Gör mot folk ? Om ni visste det, då skulle ni göra allt för att få bort dessa människor.
  Hur kommer det sig att man inte talar med samma hårdhet mot Israel ?. hur många härinne tycker att israel (zionisterna), Bashar, Sisi och deras anhängare är ok. ? Om ni tycker det de gör är ok eller inte gör något för att stoppa dem, då är ni ju nästintill IS själva !! Borde ni då inte rannsaka er själva innan ni pratar illa om nåt nit inte vet något om ? vad vet ni om IS ? vad media säger ?, Ok, vem äger media ? . Visste ni att IS (Dawla) frigjorde över 1000 fångar 90% kvinnor och barn i byte mot 20 syriska soldater. Visste ni att USA villa ha vapenvila nyligen i den stad som det påstås ha utplånat Dawla (IS). De vägrade. Vem vill ha vapenvila mot ett extremt litet motstånd ? alltså, motståndet är inte litet ! De har befolkningen med sig. Men det vill inte media prata om. Känner folk i Sverige som levt under kalifatets styre i Raqqa, som inte är med dem. dom säger likaså att under deras styre var det väldigt bra !, mycket bättre än innan. Media påstår att det är Dawla (IS) som totalförstört städer och bilder visar om hur ”IS” förstört städerna… Men, vem är det som bombat städerna ??? Jo USA och Ryssland.
  Ni sitter med Aftonbladet o läser och tror att Aftonbladet är er bibel. Ni kommer inte finna mycket sanning där, tro mig. Om vissa länder blir utsatta för attentat, så beror det endast på vad dessa länder står under ! Nato ? etc. accepterar Svenskarna det ? ja då är detta ett godkännande på att de även är del i kriget och kan således attackeras. Så istället för att attackera IS med era ord. Starta attackera med ord mot NATO och andra organ som hjälper riktiga tyranner som Israel, Egyptien, Syrien m.m m.m..

  Hamza

  Gilla

  • Orit skriver:

   Hamza

   Hur gammal är du? Så mycket dumt med snudd på hysteri. Och naturligtvis måste du klämma in Israel med Daesh. Typiskt. Väx upp.

   Gilla

   • Hamza Yusefeller hur !! skriver:

    Vad är dumt ? ge något konkret ? att bara säga att något är dumt är inte direkt. Ge mig bevis på att Israel, Egyptien, Syrien, inte dödat 1000ggr mer människor på ett brutalare sätt än IS !! Skillnaden är att IS sätter skräck öppet och de andra gör sitt i det fördolda, i hjälp av media styrd av Israel.
    Om ni hade fått sett de brott dessa s.k ledare begått, då skulle ni troligen hjälpt IS att åtminstone ta bort dessa avskum.
    För att inte tala om de brott Ryssland och USA begår !!! utan att någon säger något och ingen media visar upp deras verklighet ! endast vissa saker som sedan fördunklas. Fråga er detta, vart tog allt prat om journalisten Jamal Khashoggi vägen ??? USA och Saudi och israel vill ju inte förstöra sina fina band sinsemellan eller hur !! . Vart är all media nu om det ? Har Saudi Salman fått sona för det ? Nej. och ingen bryr sig..eller hur !!! Men, IS och alla grupperingar som vill sätta sig emot USA, israel och alla som har band med dem gör man allt för att porträttera som avskum. Visst finns det handlingar som inte är rätt och godkänna även inom Islam som de gjort. men så har alla grupper. Men media påstår att de dödar andra muslimer, vilket inte stämmer alls. (shia är inte muslimer). Syriska armen (Bashars arme) är inte muslimer och de är soldater och det är krig och de slåss mot Muslimska armen ”Mujahedeen”. När alla ropar ”IS dödar oskyldiga” vilka oskyldiga menar dom då ??? Dom dödar inte barn och kvinnor (ifall de inte deltar i kriget mot dem) Det är krig. Viss procent oskyldiga dör alltid i krig oavsett flagga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.