Islamiseringen är ett sluttande plan

Mohamed Omar

Känner du till någon moské i något islamiskt land som endast kallar till bön på fredagar? Nej, alla moskéer, förutom de shiitiska, kallar till bön fem gånger om dagen. Shiiterna har liksom sunniterna fem böner, men de slår ihop två av dem, så de har tre bönetillfällen.

Varför är detta intressant? Jo, för att en sunnitisk moské i Växjö har beviljats tillstånd att kalla till bön med högtalare en gång i veckan – på fredagar. Vad jag vill säga är att detta endast är början – målet är självklart fem böneutrop per dag, sju dagar i veckan. Inte bara för denna moské i Växjö utan för alla sunnitiska moskéer i Sverige. Det måste man ha klart för sig när man debatterar frågan.

Islamiseringen är inte något som händer över en dag – den är en stegvis process. Vi kan titta tillbaka för se hur den gått till hittills. Först hade vi inga moskéer alls, sen fick vi källarmoskéer, vilka följdes av riktiga moskéer. Först hade vi inga böneutrop, nu har vi några. Det är inte svårt att dra slutsatser om framtiden. Det är bara att titta på hur det var, hur det blivit, och få en bild av vart vi är på väg.

Varför har de fem dagliga böneutrop i islamiska länder, men ansöker om bara ett i veckan här? Följer man en annan tolkning, en ”svensk islam”, i Sverige? Nej, det självklara svaret är att religionen föreskriver fem böneutrop. I islamiska länder har man möjlighet att ha fem utrop, därför har man det. Här får man ta det stegvis. Det börjar med lillfingret, slutar med hela handen.

När vi debatterar böneutrop debatterar vi alltså inte bara ett böneutrop, utan islamiseringen som sådan. Det är ett sluttande plan. Vart ska vi dra gränsen? Om vi inte gör det idag, så får vi göra det i framtiden. Och det kommer förmodligen bara att bli svårare ju mer den muslimska befolkningen växer i antal och inflytande. Men å andra sidan växer också kritiken. Frågan är, om man skulle rita ett diagram, vilken stapel som växer snabbast, islamiseringsstapeln eller den kritiska stapeln.

När ett område väl har fått fem böneutrop om dagen, eller kanske det räcker med ett i veckan, så kommer icke-muslimerna inte att vilja bo där. De islamiska böneutropen kommer att leda till att fler troende muslimer flyttar till området, och fler icke-muslimer och sekulära flyttar därifrån. Det kommer alltså att försämra integrationen och snabba på bildandet av islamiska enklaver.

Ljudnivån, antalet decibel, är inte relevant i detta hänseende. Det som är relevant är dels ljudets innehåll och mening. Även om ljudet är ganska lågt så skulle det stöta bort människor. Islam är den minst omtyckta religionen i Sverige, vilket är begripligt då det finns en tydlig konflikt mellan den vanliga livsstilen i Sverige och vanlig islam. En annan faktor är att islam i Sverige är en invandrarreligion som associeras med invandrargrupper med låg utbildning, hög arbetslöshet, som har svag förbindelse med den svenska kulturen och är överrepresenterade i brottsstatistiken. Ju mer ett område associeras med islam, desto mindre attraktivt kommer det att bli både för etniska svenskar och för ambitiösa invandrare.

Massinvandringen från islamvärlden leder till att Sverige blir mer likt islamvärlden. Böneutropen är bara ett uttryck för denna förändring. Ju fler invandrare som kommer, desto sämre blir förutsättningarna för integration eller assimilation.

En muslimsk predikant, konvertiten Dominic Driman, föreläste nyligen (3 maj) för Klippans Unga Muslimer (KUM) under rubriken ”Muslim i Sverige”. Föreläsningen filmades och lades upp på Facebook.

”Det måste inte ta 20 år innan Sverige blir ett muslimskt land”, säger predikanten. ”Och jag skojar inte – Sverige kan bli ett muslimskt land. Hur många muslimer var det i början?”

Målet med muslimernas närvaro i Sverige, förklarar han, är att göra Sverige islamiskt.

”Poängen, som ni kanske börjar känna av nu, det är att vi är i Sverige endast för att sprida islam. Om vi gör någonting annat, så är vi helt fel ute.”

Det denna predikant säger är egentligen självklarheter. Missionen är ju en del av islam och det gäller alla riktningar och skolor. Det som är förvånande är att inte fler svenskar begriper detta.

Du kanske tycker att religionsfriheten står över alla andra hänsyn. Men religionsfriheten har gränser. Till exempel förordar traditionell islam att äktenskapsbrytare stenas, men det går inte att genomföra i Sverige, fast vi har religionsfrihet. Så frågan är inte om religionsfriheten har gränser, utan var gränserna ska dras.

Och den som värderar vår religionsfrihet bör också ta en titt på hur det är ställt med religionsfriheten för icke-muslimer i islamvärlden. Och inte bara för icke-muslimer. Shiamuslimer har det inte lätt i strikt sunnitiska Saudiarabien. Mer islam i religionsfrihetens namn kan alltså långsiktigt betyda mindre religionsfrihet.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook!

49 reaktioner på ”Islamiseringen är ett sluttande plan

 1. Eva Danielsson skriver:

  Jag kan inte förstå islam på annat sätt än att det är en politisk rörelse. Som använder religion som ett sätt att detaljstyra folk. Islam blir en religion för folk men är politisk strävan efter makt för ledarna.

  Politiskt liknar islam nazism med herrefolkskultur och judehat och anspråk på världsherravälde. Men med tillägg av kvinnoförtryck. Kvinnor ses som boskap som ska förse mannen med sex och avkomma. Och icke-muslimska kvinnor ses som horor och slavinnor.
  Ur en religiös vinkel fungerar islam som en religiös sekt. Ingen utveckling eller några ifrågasättanden är tillåtna och minsta regelbrott får hårda straff. Och det är inte tillåtet att lämna religionen. Det ger dödsstraff.

  Islam tror inte på några friheter eller på demokrati. Eller på religionsfrihet. Den som de använder sig av för att infiltrera Sverige. Och som de avser att ta bort när de har tagit över.

  Varför väljer vi att acceptera islam som en religion i stället för att definiera islam som en politisk ideologi? Varför låta islam omfattas av religionsfriheten? När vi vet att den världsliga makten är det man jobbar för och tar till våld för. Religionen är ju bara ett kraftfullt verktyg för att hålla massorna i schack.

  Är det detta som våra rödgröna partier lockas av när de stödjer islamister både politiskt och ekonomiskt? Att med hjälp av islam som bundsförvant kunna införa ett totalitärt styre. Varför skulle socialister annars ha vänskapspakter med islam? Vänstern brukar ju inte vara särskilt intresserade av gud eller existentiella frågor. De är ju bara intresserade av makt. Sedan svenska kyrkans ledning blev vänsterextremistisk så är ju gudstron satt på undantag där också. Man fjäskar för islam i stället.

  Och våra demokratiska vägar fungerar inte. En majoritet av befolkningen vill inte tillåta muslimska böneutrop. Så då beviljas böneutrop. Grrr…

  Islamiseringen är det värsta med massinvandringen. Vi måste mota islam som expansiv politisk ideologi och se till att islamister och fundamentalister återvänder till sina hemregioner. Islamsk medeltida kultur och moskéer och böneutrop hör inte hemma här i Sverige. Eller i Europa för den delen.

  Gillad av 17 personer

  • olle reimers skriver:

   Det som gör saken värre är att islamiseringen är ett verktyg för globalisterna; för att förverkliga idén om en världsregering.

   Det började den 11 september 2011 när världens människor fick veta hur farliga människor dessa fanatiska muslimer är.

   Nästa steg för att bryta motståndet var att släppa loss muslimska attacker i Europa; i London, Madrid, Paris, Bryssel, Nice, Köpenhamn, Berlin, Stockholm. London, Manchester.

   Man har utsett en muslimsk borgmästare i London. Nu har London högre brottslighet med gängskjutningar än New York. Den hederliga gamla bobbyn är död.

   Om vi inte visste det förut så vet vi nu att ISIS är en skapelse av globalisterna och att det syriska upproret gjordes med vapen som globalisterna smugglade från Libyen till Syrien.

   Tanken är att bryta nacken av de europeiska nationalstaterna. Man ska tvinga människor att byta det osäkra livet i sina egna små nationalstater mot den globala tryggheten. Viktor Orban framställs földriktigt av dessa personer som en modern version av Hitler.

   Politikerna deltar i det globala projektet mot löftet att de är de som får välavlönade poster i den nya världsordningen. De blir alla anställda i SERCO; världens största företag, som ingen har hört tala om. (Ian Fleming, som kände till detta företag, förvanskade lätt namnet till SCEPTRE.)

   (Jag är medveten om att detta låter som en av mig uppkokad konspirationsteori men jag tror att flera läsare av DGS har tagit del av vederhäftig information om detta. Det är ingenting nytt utan har sipprat ut under de senaste åren.)

   Summan av kardemumman: islam är vår tids bogeyman och har ersatt kommunisten som den vi ska vara rädd för.

   Den vi i själva verket ska vara rädd för är globalisten som vill avskaffa alla nationsgränser och därmed alla idéer om demokrati och frihet för vanliga människor.

   Gilla

   • Eva Danielsson skriver:

    Ja, jag håller med. Islamiseringen och massinvandringen är verktyg för globalisterna. Sååå inkompetenta är man ju varken i Sveriges eller EUs politikervälde att man inte kan hejda massinvandringen och islamiseringen. Om man ville det.

    Och klimathysterin som styrs via FNs klimatpanel är en förövning på den nya globala världsordningen. Ingen som är någorlunda insatt i det vetenskapliga i frågan tror ju längre på ett klimathot som en katastrofal uppvärmning p g a fossilbränsleanvändning. Men folk i allmänhet går ju på vad som presenteras som sanning och känner sig duktiga om något görs klimatsmart. Blir en väg till frälsning för många.

    Vi är på väg mot en liten istid på många sätt.

    Gillad av 2 personer

  • Karl Oskar skriver:

   Eva D,
   Människor har ett grundläggande behov av mening i tillvaron.
   Religionen förser i många, många fall människor med just denna mening.
   Det exploateras av de makthungriga.
   För att främja deras strävan efter makt.
   Behöver inte ens vara medvetet.
   De makthungriga griper efter allt.
   Precis allt, som befrämjar deras agenda.

   Gillad av 1 person

 2. Jan Andersson skriver:

  Om man skall gå till kyrkan fem gånger om dagen så blir det inte mycket tid över till något annat, t.ex. produktivt arbete. Så det är lätt att att förstå att Sverige ligger (låg) främst i världens välståndsliga, men islamska länder i absoluta botten.

  Gillad av 1 person

 3. Aurora skriver:

  Jag läser Anna Ernius artikelserie om Strömsnäsbruk (Markaryds kommun) ’En idyll i förfall’, som visar hur framtiden kan komma att se ut. Nyinflyttade med främmande samhällskultur dominerar samhällsbilden. Det skrämmande är hur det ser ut som att lagregler ignoreras fullständigt av dessa nya grupper. Och polis finns ju inte. Kommunen börjar nu hyra in väktare i södra Sverige, säger nyheterna. Tveksamt om det funkar; de brukar oftast vara lojala med den gemensamma grupp som bovarna också utgör. Lärarna slutar på orten. Den nedåtgående spiralen mot utanförskap och laglöshet är ett faktum.

  Gillad av 4 personer

 4. erik2 skriver:

  Jag märker att jag drar mig för att kommentera detta. Vilket säger mycket om hur långt detta gått. Sanningen är att Sverige håller på att göras om fullständigt. Islam kommer att bli dominerande inom några få år. Allt i offentligheten anpassas för det. Vi har redan anpassat oss i stor utsträckning genom alla hets mot folkgrupp åtal och tillåtande av böneutrop. Osv. Jag som älskar konst, serier, musik, fria ordet… Framtiden för mig?

  Gillad av 3 personer

 5. Östrahult skriver:

  Eftersom det är minoriteternas krav som styr i Sverige så är det bara en tidsfråga innan det blir fläskförbud i skolan och att sommarlovet kortas en månad och ersätts av lov när muslimerna firar ramadan.

  Gillad av 2 personer

  • Jan Bengtsson skriver:

   Fläskförbud är väl mer eller mindre redan infört i praktiken i vår kommun!
   Ärtsoppa med fläsk, ett minne blott!
   Men kyckling är frekvent!

   Ytterst få gånger det serveras rätter med fläskkött/köttbullar…

   OBS! Varning innehåller GRIS står det då med stora bokstäver på en skylt!
   I en skola med högst 20 % Muslimer…

   Detta är Allah gånger bara en liten början!

   Nu när vi är inne i Ramadan,
   då kanske vi äntligen serveras lite fläskkött)))

   Gilla

 6. Hosianna skriver:

  Ja herregud, Eddie, vilken ohälsosam soppa böneutroparna har kokat ihop.

  ”Så frågan är inte om religionsfriheten har gränser, utan var gränserna ska dras.”

  Jag tycker gränsen bör dras vid ren dumhet och utstuderad sadism, som aldrig borde tolererats att i mörkermannen Muhammeds namn vanhelga kristligt barmhärtiga Moder Sveas hus…

  … men jag vågar nu hoppas, att myndigheternas flata eftergivenhet är en effektiv plan, för att hastigt öka den kritiska stapeln och lyckas sätta punkt för islamiseringen en gång för alla.

  Gilla

 7. Elisabeth skriver:

  Mohamed, du har helt, helt rätt som vanligt. Det är en stegvis process. Titta bara på hur London förvandlats med mängder av moskéer, en enorm moské på bästa läge i Marylebone och därtill muslimsk borgmästare.Jag mår faktiskt illa av att bara tänka på detta kusliga ljud, böneutropet, i vårt land. Jag har hört det utomlands, jag accepterar förstås det i muslimska länder, men även där fyller det mig med oro, det låter hotfullt helt enkelt.
  Det är vad jag förstår Saudi som exporterar Islam genom att finansiera moskéerna, vi får alltså den mest intoleranta varianten, Sunni. Kampen i Mellanöstern just nu är bl a en kamp om vilken falang som ska ha herraväldet – Sunni ( Saudi ) eller Shia ( Iran ). Jag tycker därför det är underligt att inte fler oroas av att det är Saudi som går i armkrok med US och Israel. Det är ju Saudi som genom sin infiltration är västs värsta fiende. Inte Iran, som f ö inte alls är ett arab-land, det är bara kidnappat av arab-religionen Islam, en ”religion” tillverkad av kulturlösa nomader. Det är ytterligare en anledning till att det upprivna Iran-avtalet är så problematiskt.

  Gillad av 1 person

 8. V for Vendetta skriver:

  Islam är, som egentligen alla religioner, även politiskt. Religion övergår från just religion till politik när den påbjuder människor att följa vissa regler och vanor. Religio betyder just seder och bruk. Islam har i de flesta länder där den verkar ett påbjudande av hur livet skall levas samt också hur man skall betrakta beslut och händelser och dessa skall då vara förankrade i Islams lära om världen. Detta är inget att förvånas över, så levde även den kristna världen under många år med kanske sin topp under medeltid. Kristendomen insåg snart att skall man eröra världen måste man till makten så från att från början förföljts av Romerska despoter så värvade man dessa och de utlyste då undantag från dåtiden regelverk som styrde hur religion fick utövas. Ett av dessa undantag var att man fick bygga kyrkor, därefter att man öppet fick missionera och döpa folk och ….. ja resten vet vi. Under medeltiden var synen på bibeln den förhärskande grunden för hur livet skulle betraktas och levas. Från det att Norden kristnades tog det ca 700 år för att återetablera ett hyggligt fungerande samhälle så till vida att man nådde framsteg, det vi kallar för upplysningen vilken sedermera ledde fram till den frihet vi idag har möjlighet att stoltsera med. I de Islamska samhällena verkar denna upplysning fullständigt lysa med sin frånvaro. Någon gång kan t e x SVT presentera en dokumentär om en lite grupp motståndsmän och kvinnor men ofta de få som gör motstånd och ofta med livet som insats, i övrigt verkar folk i Muslimska länder ha fullt upp med att överleva det stränga regelverk som inhägnar dem. Vi måste , precis som Omar säger, vara mycket noggranna med vad det är vi välkomnar när vi säger att religionsfrihet skall råda. Är det verkligen ett sedebruk eller är det en kamouflerad politik som syftar till att på sikt tvinga oss att leva efter principer vi varken känner eller vill vara en del av? Personligen är jag en person av det pessimistiska slaget och jag lutar mig åt det faktum att rent historiskt har alltid den innvasida parten gått segrande ur striden då de dels har allt att vinna på att kämpa och kanske viktigast av allt…… de har inget som är självklart i sin närhet.

  Gillad av 1 person

  • Hovs_hällar skriver:

   V för vendetta — Jo jag vill nog påstå att religioner inte generellt kan passas in i den mall du förespråkar. Mer vanligt är att religionen sköter sitt, och överlåter det världsliga åt andra. (Sammanfattas i ett känt bibelställe om att ”…ge kejsaren det som tillhör kejsaren” – Matt 22:15-22).

   Islam däremot gör anspråk på hela kakan — något ”världsligt” i vanlig mening har man inte i den striktare tolkningen av islam.

   Och trenden nu är att islamisterna reagerar på sin totala tekniska underlägsenhet genom att bli ännu mer fanatiska. Mycket farligt.

   Gillad av 2 personer

 9. Lilla fröken PK skriver:

  Alexanderhugget är att avskaffa religionsfriheten som en särskild av FN omhuldad ”mänsklig rättighet”. Religiösa (van-)föreställningar skiljer sig inte från andra irrationella övertygelser. Det räcker med föreningsfrihet för dem som vill vandra in i den religiösa dimman.

  Gillad av 4 personer

  • Jvk skriver:

   Precis rätt, sedan kan man införa positiva särrättigheter för eventuella religiösa traditioner som är lokalt traditionella eftersom dessa traditioner i praktiken inte går emot samhällets normer, som exempelvis jämställdhet mellan kvinnor och män, eller att man inte slår barn, eller hugger huvudet och händerna av folk, eller stympar småflickor.

   En annan väg är att islam inte definieras som religion utan som den politiska rörelse det uppenbart är, men denna väg är nog mera snårig.

   Före detta så måste dock fienden besegras i det vänsterliberala etablissemanget, tyvärr så verkar det endast som deras egna felsteg är det mest effektiva, ju mer hat de sprider mot svenskar, ju mer pengar de stjäl via skatten och ger till invandrare, ju fler svenska flickor som blir våldtagna och som får flaskor slagna i ansiktet, ju fler i motståndsrörelsen. Deras egna åtgärder är de mest effektiva. Allt vi gör är analyserar och väntar på vår Trump. Under tiden så skapar etablissemanget fler våldtäkter, blir det fler än 8000 anmälda i år? Heja Sverige!

   Gillad av 3 personer

 10. Inger Bergane skriver:

  Vi skall inte ha böneutrop i Sverige ! Att man hade böneutrop i Muslinska länder var för att folk inte hade klockor eller inte kunde klockan!!!! Men nu lever vi på 2018 och förhoppningsvis kan alla klockan. Blir väldigt förtvivlad att polisen som ger tillstånd går på detta. Om man vill ha det i Sverige som det land man flytt från förstår jag inte varför man kom hit om det inte ligger något annat bakom?😱

  Gillad av 2 personer

 11. Staffan Berg skriver:

  Jag kommer ihåg när första moskén skulle byggas i Sverige. Många var avvisande med argumentet att vi, vi här i det sekulära Sverige, inte ville ha minareter med böneutrop direkt i det Offentliga rummet. Moskébyggarna svarade med emfas att varken minaret eller böneutrop skulle ingå i moskén. Minareter behövs inte då högtalare räcker gott och böneutropet har vi nu sett hur det gått med dessa. Islamisering pågår och det naiva Sekulära Sverige har ”skygglappar på” medan övriga Sverige avfärdas som islamofober. Bara detta att det är polisen som ska avgöra frågan och så var det också när Stockholmsmoskén fick klartecken med böneutrop. Polisen av alla????

  Gillad av 1 person

  • Ett svenskt hjärta skriver:

   Även jag minns detta mycket väl. Jag minns motståndarna. Jag minns deras varningar. Och jag ser hur det har blivit.

   Gilla

 12. p2185 skriver:

  Än en gång ett tack till Mohamed Omar för så utförlig och kunnig mission!

  Vi har verkligen en konstig och farlig verklighet att förhålla oss till i Sverige. Jag blir otroligt ifrågasatt, på gränsen till mobbning, då jag undslipper mig förutsägelsen att Sverige kommer att lyda under sharia om ca 30 år då riksdagsmajoriteten kan beräknas bekänna sig till islam.
  Det är då intressant att i dagens inlägg få läsa om den muslimske predikanten, konvertiten Dominic Driman och dennes kortare tidshorisont.
  Jag kommer att komma undan, men vart ska mina barn och barnbarn ta vägen?

  Är kunskapen om denna hemsida spridd till landets politiker och tillståndsgivande myndigheter eller är det som så utbrett är att dessa hukar för sanningen?

  ”De små stegens tyranni” är ett mycket verksamt ändringsredskap.
  Läs gärna också om ”Boiling frog” på Wikipedia!

  Gillad av 1 person

 13. Jaxel skriver:

  Givetvis kan vi förvänta oss att krav på böneutrop en gång i veckan bara är ett första steg från muslimerna. Blir de tillräckligt inflytelserika kommer de att kräva det på det sätt som sägs i krönikan.

  Detta faktum är dock i sig inget skäl att neka böneutrop en gång i veckan. (Om man nu skulle tycka det är rimligt i sig.)

  Däremot bör man givetvis tänka sig för inför en del andra politiska beslut om man inte önskar se (höra) böneutrop i den omfattningen som religionen egentligen föreskriver.

  Gilla

  • Hovs_hällar skriver:

   Jaxel: Jo, så är det visst. Det gäller nämligen en princip. Om man tillåter böneutrop tillåter man att islam symboliskt deklarerar sin överhöghet över en bit av vårt land.

   Om den överhögheten deklareras en gång i veckan eller flera gånger per dag, är ointressant.

   Gillad av 1 person

   • Jaxel skriver:

    @Hovs
    Jag tycker att den som inte vill höra böneutrop ska ha rätt att slippa det.

    Fast om i princip alla i ett område som berörs accepterar böneutropen så blir det ju lite märkligt att förbjuda dem. Frågan är om den muslimska överhögheten inte redan är etablerad i sådana fall och att böneutropet bara blir en symbol för detta. Kanske lika att detta visas klart och tydligt.

    Följande artikel som hyllar Malmö för att man där känner sig som i ett arabland kan vara aktuell i sammanhanget. Kanske inte lika kul för svenskar och absolut inte för judar.

    https://www.google.se/amp/s/amp.theguardian.com/commentisfree/2018/may/02/half-scot-half-iraqi-malmo-immigration-europe

    Gilla

 14. Christer Hanefalk skriver:

  Tack Eddie!
  Det du beskriver är det jag själv talar om med mina barn – båda kring 40. Jag är farfar – men inte morfar. Farfar är jag till två små killar – 5 och 2 år. Jag talar med mina barn om vartåt jag tror att det ”barkar” – dvs det du beskriver. Men, det har gått så långt att det här har blivit ett tabubelagt ämne. Vi är med andra ord allt annat än överens!!

  Jag är inte särskilt orolig för min egen del. Jag tror att jag ”hinner undan” innan galenskapen är total, men jag är oerhört orolig för mina barnbarns framtid (inklusive mina bonusbarnbarn har jag sju stycken att oroa mig för…). Och jag tror att det är många i min ålder som delar den oron.

  Men, jag har en fråga till dig: Om man i ena vågskålen har drygt 1.500 års forskning och vetenskapliga upptäckter – inklusive fynd av fossiliserade snäckor 5.000 meter över havet i Anderna, mängder av dinosarieskelett, upptäckter av kromosomer och DNA, kartläggning av rymden och miljontals andra saker – och i den andra vågskålen har det som hävdas i islam med noll forskning, noll framsteg och noll vetenskapliga upptäckter under samma tidsperiod. Hur får en rättrogen muslim sin världsbild att fungera? Hur kan man som muslimsk pappa (jag har ett exempel i min närhet) vilja att unga dottern ska studera till läkare, när samma pappa berättar för henne ”att före Muhammed fanns ingenting”? Hur ska denna dotter kunna analysera prover i ett laboratorium, titta i ett elektronmikroskop eller läsa vetenskapliga artiklar?

  Frågan kan väl formuleras enklare och kortare: Hur får en muslim verkligheten att stämma med kartan? Kartan är ju ritad för cirka 1.400 år sedan – verkligheten står mer och mer klar för oss varje dag. 90 procent av alla forskare som någonsin levt – lever idag! Finns det överhuvudtaget (seriösa) forskare som är 100 procent rättrogna muslimer???

  Gillad av 1 person

  • uppstigersolen skriver:

   Du vill ha ett svar som visar hur muslimer tänker. Är inte det att begära för mycket? Koranen innehåller allt en muslim behöver veta. Vi som inte nyttjar Koranen tänker själva (en del av oss i alla fall) och försöker få logik i tillvaron. Detta gäller inte för en rättrogen muslim.

   Gilla

  • Jan Andersson skriver:

   Det finns en kristen sekt i USA som bestämt påstår att Gud skapade världen på sex dagar och vilade den sjunde. Det var för ungefär 2000 år sedan…

   Gilla

 15. Agneta Berglöw skriver:

  Mörkrädda inför utvecklingen eller hellre uttryckt avvecklingen av det svenska samhälle har vi varit länge.
  Ärkebiskop Jackelen med sitt valspråk;Allah Akbar o med fler o fler städers kommunfullmäktige som godkänner böneutrop från fler o fler moskeer gör mig knäsvag o illamående.
  Tänker ofta på om en kyrka skulle byggas upp i Mellan Öster-den skulle brännas ner på en tiondels sekund.
  Nu är det kolsvart i det försommarvackra Sverige

  Gillad av 1 person

 16. ceskyraj skriver:

  Du har rätt, endast kalla till bön på fredagar är bara början. Sedan två gånger i veckan osv tills det blir varje dag. Redan nu kan kommunen stoppa detta, men de vågar inte och lämnar vidare till rädda poliser. Och de i sin tur vågar inget annat än tillåta. Efter Växsjö väntar Karlstad och flera städer blir det efteråt. Jag är bedrövad och ledsen att inte flera etniska svenskar vågar ställa upp för landets räddning. Faktum är att valet 2018 visar ”vara-eller icke vara” för landets existens.

  Gillad av 2 personer

 17. jacobsteckelenburg skriver:

  Räddningen av den sekulära, fria demokratin Sverige:

  (1) Repatriera alla bankomat- och övriga ekonomiska ”flyktingar” som kommit till Sverige från MENA under dom senaste decennierna. Enl FN är blott ca 4-5% av migranterna flyktingar enl standarddefinitionen. Dessutom bryter denna migration/folkvandring klart mot Dublin-konventionen.

  (2) Avskaffa – unilateralt om så krävs – asylrätten. Detta post-WWII-verktyg är idag obsolet. Det bygger på illusionen att dagens muslimska MENA-flyktingar delar/kommer att anpassa sig till våra västerländska värderingar och vill bidra till ett fortsatt fungerande, liberalt och demokratiskt statsskick i Sverige. Detta är inte fallet. Troende muslimer vill generellt absolut inte bli en del av vårt västerländska samhälle utan vill krossa det och sprida förorts- och citykalifaten till hela landet och skapa en islamsk republik.

  Gillad av 3 personer

 18. Kronblom skriver:

  Vem får rum nummer 11 på Hotell Hellman? Utvecklingen är på väg ditåt fast den ena sidan saknar sannorlikt kunskaperna för att framställa HCN.

  Gilla

 19. Anne-Hedvig skriver:

  Vi kommer dessverre etter i Norge med godtroende idioter/patologiske altruister:

  https://www.rights.no/2018/05/den-norske-kirke-er-en-branntomt/

  Heldigvis har protestene vært sterke, også i aviser på venstresiden. En skrev at det er 4 % muslimer i Norge – hvorfor skal 96 % av befolkningen feire Id? Hva med alle de innvandrede polakker (katolikker), pluss buddhister, hinduer m.fl.! Hvorfor skal i så fall ikke de få noen egne helligdager?
  En svensk innvandrer også ble nevnt i teksten, hun var svært lei seg over å ikke få fri til å feire midtsommer i Sverige.

  Til og med muslimske Raja fra Venstre (et borgerlig parti i Norge) syntes forslaget var urettferdig, og mente det ville skape motvilje. Og Kristelig Folkeparti på vippen i Stortinget er imot å gi fra seg kristne fridager til muslimene. Så det ser ut til at dette sinnssvake forslag ikke blir noe av. Men godhetsknarkerne finner nok på noe nytt…

  Sterke krefter jobber for å gjøre 17. mai til en slags globalistisk dag, med andre lands flagg i barnetoget. Faktum er at innvandrerne fra langtvekkistan elsker 17. mai med sitt myldrende folkeliv på gatene. (Så påstandene om vår ‘rasisme’ på dagen har intet med virkeligheten å gjøre).
  Men heldigvis begynner historikere og andre å trekke frem igjen den historiske kamp for frihet og selvråderett som 17. mai egentlig er. ”Viktigere nå enn noensinne” i kamp mot EU, globalisme og uthuling av Grunnloven. Toneangivende personer begynner å erkjenne nasjonens betydning og viktighet. Så motkreftene finnes heldigvis…

  Gillad av 1 person

 20. Steen skriver:

  over 20 lande i Lilleasien-Mellemøsten var før jødiske og kristne. I dag er de muslimske. Kender svenskerne slet ikke islams erobringshistorie? Eller tror de, islam har ændret sig? Sverige kan være muslimsk inden år 2100.

  Gillad av 2 personer

   • Inte rasist men skriver:

    Det är sant, Danskarna är vettigare än svenskarna men de har ändå inte satt stopp, det behövs en ettbarnspolitik för invandrare. Danskarna har dessutom en extremt stark rebellör-kontingent som lever på skattemedel, röker hasch och slår sank och säljer svindyra Kristianiacyklar.

    Kan Steen förklara varför man i Danmark betalar lika mycket skatt som i Sverige? Det är oförståeligt. Vad går pengarna till?

    Gilla

 21. Rikard skriver:

  Hej.

  Ni har röstat för detta.

  Vad klagar ni för?

  Trodde ni att den mångfald ni i er prydno röstade för skulle nöja sig med höghusghetton, exotisk dans och kryddstark mat?

  Tror ni att vi som varslat och varnat (och många har gjort det sedan åttiotalet!) tänker hjälpa er det minsta lilla nu när det är era söner och döttrar som tvingas uppleva mångkulturen och massinvandring – den som bara vi som bott och jobbat i ghettot tidigare upplevt?

  Då tror ni fel.

  Ert val, kära medelklass, är att bli svenska patrioter med vapen i hand (jomenvisst, och Annie Lööf har koll på läget…) eller att underkasta er, betala jizya och snällt hoppas att era framtida muslimska härskare låter er leva.

  Välj. Inte bara i höst, utan nu. Varje dag. Välja att kämpa för att islam och muslimer skall drivas ut ur Sverige och ut ur Europa, eller välj underkastelse och undergång – men tro inte att ‘nånannan’ skall göra smutsjobbet åt er.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 1 person

 22. educaremm skriver:

  Angående lagen om HMF så är en märklighet med denna Lag, att svenskar inte betraktas som t ex kurder av kurder, eller som samer, av samer, som romer av romer, som judar av judar, som greker av greker, som serber av serber, som kroater av kroater, sin kongoleser av kongoleser, som somalier av somalier, som norrmän av norrmän, som danskar av danskar, osv., et cetera, m.m., m.m., men att svenskar förväntas att se på dem alla som just svenskar….

  Detta krävs emellertid av svenskar, vare sig alla andra folkgrupperingar, språkgrupperingar eller folk, verkligen själva vill bli identifierade som svenskar eller inte…

  Många av grupperingarna, särskilt de fem s.k. minoritetsgrupperingarna; romer, samer, judar, tornedalingar och finlandssvenskar, har alla rättigheter, och med rätta, att försvara, värna, kultivera och beskydda sina respektive identiteter, sina språk, sina traditioner, klädstil, musik, osv. …..

  Dessutom har även kineser, indier, greker, iranier, irakier, japaner, samt även då muslimer, judar, kristna och hinduer, osv., alla rättigheter att också värna, försvara, bevara och beskydda sina språk, sina kulturella identiteter, sina traditioner, sina seder och bruk, utan att för den sakens skull bli beskyllda, eller anklagade för att därigenom vilja vara diskriminerande, eller rent av vilja vara främlingsfientliga, rasistiska, fascistiska för den sakens skull, mot dem, (dvs., övriga svenskar), som av dessa grupperingar då inte alls kan bli identifierade som just tillhöriga dem själva….

  Alla dessa grupperingars behov av s.k. självbevarande, vilket då medför att de inte kan identifiera, eller bekräfta, övriga svenskar såsom varande tillhöriga till just deras egna folkgruppering eller språkgruppering, anses vara fullkomligt berättigad och korrekt…..

  Men, om svenskar menar att alla andra folkgrupperingar eller språkgrupperingar just inte är svenskar (som kanske rent av en del av dessa grupperingar, t ex minoritetsgrupperingar och övriga invandrade grupperingar, kanske då t o m kan ses som en lättnad, eller som en befrielse…?…Att en hel del av dem alltså rent av kan se det som en befrielse, att slippa att behöva bli identifierad som svensk? Alltså som en avskyvärd svensk?), ….så blir svenskar mycket lätt och enkelt ofta beskrivna som potentiellt främlingsfientliga, rasistiska, diskriminerande, eller rent som fascistiska, för en sådan hållning, vilket är det märkliga i hela ekvationen kring lagen om HMF….

  Situationen blir då den att endast svenskar förväntas att bekräfta alla andra folkgrupperingar som svenskar, alla minorietsgrupperingar och alla andra invandrade människor till Sverige från olika kulturer, språkstammar och folkstammar, medan dessa grupperingar själva har alla rättigheter att beskydda, bevara, diskriminera eller avskilja från dem själva, vilka som tillhör dem eller inte….

  Detta är alltså en slags ensidighet…

  Det av enbart svenskar att de skall älska, eller bekräfta och godkänna, (vilket de flesta svenskar också gör), alla minoritetsgrupperingar, samt alla invandrade, såsom varande just svenskar, (vare sig dessa grupperingar själva verkligen vill bli beskrivna som svenskar, eller inte), men att dessa alla grupperingar själva, dvs., de som då är icke-svenskar, har fulla rättigheter och friheter, och också rättmätiga sådana rättigheter och friheter, att själva utesluta just svenskar från deras egna specifika identifieringar, utan att därför alls behöva bli anklagade för just diskriminering, för rasism, för främlingsfientlighet eller dylikt….

  Det är just detta som är ett märkligt förhållande kring den märkliga lagen om s.k. HMF….

  Gillad av 1 person

 23. Robert skriver:

  Känns sorgligt att konstatera är att det är omöjligt att bryta trenden som råder om inte positionen att styra landet ges till svenska folket. Det finns två sätt att åstadkomma maktskifte i från det nuvarande globalist/satanist styret: 1. Väpnad revolution
  2. Direktdemokrati

  Jag förespråkar direktdemokrati i nuläget eftersom vi svenskar fortfarande är majoritet gällande folkmängd. Etniska Svenskar i majoritet gällande den totala folkmängden i Sverige kommer bestå i max 5 val till sedan är det kört att använda demokrati som vapen!

  https://affes.wordpress.com/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.