Rymd-AFA i kamp mot rymdnazister

I ett nytt avsnitt av podden Antikalifen pratar jag, Antikalifen, med min kollega Alkemisten om den nya Star Wars-filmen The Last Jedi.

Jag är född på 70-talet och representerar Generation X medan Alkemisten är född på 90-talet och representerar Generation Z. Min barndoms Star Wars är originaltrilogin, som kom ut mellan 1977-83, hans barndoms Star Wars är prequeltrilogin som kom ut 1999-2005. Båda är vi upsaliensare och båda är vi Star Wars-fans, men vi är besvikna på de nya Disneyfilmerna som gått allt för långt i sin anpassning till den politiska korrektheten.

Den där galaxen långt, långt borta visar sig vara ganska lik vår egen värld. Mot det onda, vita imperiet står de mångkulturella rebellerna ledda av en blåhårig matriark: ”Amiral Genusvetenskap”. Det är Rymd-AFA i kamp mot rymdnazisterna ledda av en general som är misstänkt lik Eric Trump… Jag och Alkemisten kommer att fortsätta podda, so stay tuned!

2 reaktioner på ”Rymd-AFA i kamp mot rymdnazister

  1. Svarta skogen skriver:

    ”Seen in a certain perspective”.”DGS”-en av GrossDaDas många hundkennlar med skäll- och drevhundar under befäl av den ”centraleuropeiske” Engelau-drevhunden -något svulstig och ”pompig” (POMP=Pappas Och Mammas Pengar) bildad som en gymnasielärare därför kapabel att göra allmänkulturella utflykter både hit-och-dit men något förströdd.Men vem håller i Engelau-hundens koppel?Har ägaren betalt hundskatt?Svar:Ja,Definitivt.Elakt ja.Men med allt bör man kunna skämta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.