Mångkultur är bra i Sverige, inte i Saudiarabien

mohamed2

Mohamed Omar

När vi talar om Islamiska Staten (IS) i bestämd form singular glömmer vi att det finns flera islamiska stater i världen. Den som är mest lik terrorgruppen IS är Saudiarabien, som jag brukar kalla Islamiska Staten i Saudiarabien (ISS).

Kalifatet leds av en kalif medan Saudiarabien leds av en kung. I båda staterna har man ambitionen att följa Koranen och profeten Muhammeds lära till punkt och pricka. Det betyder att kvinnan ska lyda sin man, annars kan hon agas. Det betyder att en man kan ha fyra fruar. Det betyder ingen yttrandefrihet. Det betyder halshuggning och prygel.

Visst, IS är ett omedelbart hot mot Europas säkerhet. Dess fanatiska anhängare kan slå till när som helst. Men det är Islamiska staten i Saudiarabien (ISS) också. Den är ett hot genom att den finansierar islamistisk extremism i vårt land. Den står bakom extremistiska moskéer och delar ut stipendier till unga muslimer för att studera i Saudiarabien.

Den Islamiska Staten i Saudiarabien tjänar en hel del på olja. Men den drar också in massor av pengar varje år på hajj, vallfärden till Mecka. Idag är det eid al-adha, offerfesten. Idag offrar muslimer över hela världen djur, framför allt får, till Gud. Miljontals djur slaktas.

Från en blygsam början har hajj växt till enorma proportioner. År 1920 kom det 58 000 pilgrimer från länder utanför Arabien, 2015 kom det en miljon och 385 tusen. De inhemska pilgrimerna blir också fler. Sammanlagt blir det ungefär två miljoner människor som ska trängas i staden. Det hela har utvecklats till en mångmiljardindustri som skänker den saudiska regimen både kapital och prestige.

Muslimska ledare i Sverige tycker om att gnälla över islamofobi. Det svenska samhället är ju så islamofobiskt. Det är ju så svårt att leva här. Samma ledare tycker att det är helt okej att vallfärda till den djupt intoleranta Islamiska Staten i Saudiarabien och göda dess regim med pengar. En tidigare ordförande för Islamiska Förbundet i Stockholm, Omar Mustafa, är med och driver en resebyrå som anordnar resor till Mecka. Mustafa är känd, eller kanske snarare ökänd, som islamisten som lyckades ta sig in i Socialdemokraternas partistyrelse våren 2013.

Varje år sätter sig ungefär 1600 svenska muslimer frivilligt på ett plan och flyger till det religiösa förtryckets högborg i världen! Till ett land helt utan demokrati och mänskliga rättigheter. Till ett land där kvinnor är andra klassens medborgare. Till ett land där icke-muslimer förföljs och diskrimineras. Till att land där man kan bli fängslad, pryglad och avrättad för att man yttrar sig kritiskt om islam. Man kan undra hur många av dessa 1600 pilgrimer som en gång kommit till Sverige som flyktingar, ja, som påstått att de flytt ifrån förtryck. Hm… de verkar inte ha någonting emot islamiskt förtryck.

Omar Mustafa, som gärna gnäller över den så kallade islamofobin i Sverige, det vill säga sådana hemskheter som att en kvinna i sjal upplever att man ser snett på henne på stan, har ingenting emot att turista i ett land där kristna torteras och avrättas. Där kristen mission är olaglig och där det är förbjudet att bygga kyrkor.

Nästa gång någon muslimsk ledare gnäller över den hemska islamofobin i Sverige, fråga om han har varit på hajj i Saudiarabien. Fråga om han tycker att det är okej att göda en sådan ”kristofobisk” regim. För min erfarenhet av muslimska fundamentalister är att de tycker om ”tolerans”, ”religionsfrihet” och ”mångkultur” i Sverige, men inte i islamiska länder.

Klicka här och gilla min sida på Facebook!

26 reaktioner på ”Mångkultur är bra i Sverige, inte i Saudiarabien

 1. Asta skriver:

  Den jihadistiska kampens förlängning är universal. Terroristerna anklagar hela världen för deras misslyckande. De slår till där de kan. Det är fåfängt att försöka tillfredsställa dem, det är vår existens som är outhärdlig för dem.” Pascal Bruckner

  Gillad av 2 personer

 2. OT skriver:

  2009 började jag jobba med flyktingar, så kallade ensamkommande flyktingbarn, som de kallades. Jag trodde att jag skulle arbeta med ungdomar mellan 14-17 år, men det blev tydligt med en gång att det inte var några barn det rörde sig om. Folk pratar om felmarginalen, att den är någonstans mellan 17 och 18 år, men det är det inte. Det här är folk som är tio år äldre än de säger. Under mina åtta år som jag jobbat med ensamkommande har jag bara haft ett par stycken som varit under arton. De flesta var omkring tjugofyra, tjugofem…. upp till trettio… Företaget jag jobbade på hade tretton boenden och de flesta inskrivna där var runt tjugofem år gamla.

  Det jag har stora problem med är att 25-åringar går i samma skola som 15-åringar. När jag skriver in dem i skolan, så tycker jag det är jobbigt. Fruktansvärt jobbigt. Jag vet att sjuksköterskorna vet det, att studievägledarna vet det, att lärarna vet att de inte är några ”barn”. Det är absurt att vi ska ha vuxna män som går i skola med tonåringar.

  http://katerinamagasin.se/att-betala-sa-mycket-unga-friska-man-det-ar-sloseri-med-resurser

  Gillad av 2 personer

  • Sandy skriver:

   Vi pratar inte om araber. Vi pratar muslimer. Det finns bara en världsreligion som inte är sekulär. Inga andra religioner i Sverige kräver att få sina motsättningar och konflikter uppklarade enligt någon annan lag än den svenska. Hinduer, buddhister, judar, sikher, kristna – ingen anser den svenska lagstiftningen vara dålig eller otillräcklig. Att shariah börjar tillämpas i Sverige anser jag vara fel. Shariah är ett synnerligen orättvist och omodernt synsätt på ”rättvisa” och tillika regelverk som borde förbjudas, åtminstone i västvärlden och speciellt i Sverige. Våra lagar är betydligt bättre, rättvisare, rimligare och passar inte dessa får man helt enkelt antingen lämna landet eller sitta av det straff som anses vara rimligt.

   Gilla

   • MartinA skriver:

    De svenskar som hade Södertälje som sin hembygd har fördrivits av kristna araber. Det handlar inte om religion.

    Gilla

  • Fredrik Östman skriver:

   Dumheter. Det är t.ex. i praktien förbjudet att skända Islam eller dess profet. Det har araber lagstiftat om för oss. Eftersom vår egen stat inte vill eller inte kan upprätthålla sin egen suveränitet.

   Gilla

 3. Jan Ahlström skriver:

  Jag har skrivit det förut och jag gör det igen, Eddie du måste på ngt sätt se till så du får delta i några debattprogram på tv inför valet nästa år.
  Dina kollegor på DGS, Ledarsidorna, I otakt osv bör göra samma sak, ser inte hur vi ska få ordning i landet om inte pålästa människor som du mfl får göra er röst hörd där den märks rejält.
  Tack Eddie å trevlig helg!

  Gilla

 4. Ist skriver:

  Den finländske professorn som oroar sig för Sverige
  Under rubriken ”Panikkänslan” skriver Paul Lillrank bland annat:
  ”Panikkänslan finns nu i Sverige. En ödesfråga större än Putin är den muslimska massinvandringen. Sverige har proportionellt sett tagit emot mer invandrare än något annat OECD-land. Den svenska eliten har gett sig ut för att vara en multikulturell moralisk supermakt. Det börjar alltmer likna självdestruktiv galenskap som för tankarna till Karl XII:s sista år vid makten.”
  Han fortsätter:
  ”Stormakter har en tendens, kallad ’imperial overstretch’, att gapa efter mer än resurserna tillåter. Det svenska moraliska imperiet saknar vision, mål och medel för att hantera en storskalig utomeuropeisk immigration. Sverige är sämst i Europa på att integrera nyanlända. Arbets- och bostadsmarknaderna är inte anpassade till lågutbildade med stora familjer. Uppehållstillstånd och bidrag strös ut på lösa grunder.”

  Gilla

  • Gösta Svensson skriver:

   IST:

   ”Arbets- och bostadsmarknaderna är inte anpassade till lågutbildade med stora familjer. ”

   Så sant som det är sagt. Jag tror (och hoppas kanske) att vi börjar nå en gräns där det inte längre finns något manöverutrymme för att dölja detta faktum. Då det gäller arbetsmarknaden kan man ju fortsätta att gödsla med bidrag som finansieras av lån och rekordhöga skatter, men då det gäller bostadsfrågan blir problemen svårare att dölja och de drabbar också svenskarna på ett mera kännbart och konkret sätt.

   Detta blir en ”spännande utmaning” för framtiden.

   Gilla

 5. Eva Danielsson skriver:

  Hej, jag vet inte varför mitt korta inlägg blev censurerat.
  Jag ville ventilera de tänkbara skälen för muslimer att flytta hit, till ett kallt land långt uppe i norr som man föraktar och avskyr allt i.
  Och höra om Mohamed har några ideer om skälen och några ideer om hur man skulle kunna motivera muslimer att ta emot hjälp att flytta vidare till ett muslimskt land.
  Jag vill nämligen inte att Sverige ska bli islamskt, därav mina frågor och funderingar.

  Gillad av 1 person

 6. V for Vendetta skriver:

  Jag bifogar en liten länk för att på så sätt illustrera det Omar talar om. I 30 år har politiker sett och besökt fundamentala områden i Sverige men de har notoriskt blundat för skeenden och gömt sig bakom förklaringar frammanade av rädsla att en kunna förknippas med 30-talsidiologier och vit makt. Denna ideologiska fobi har skapat en spelplan för krafter vi i landet inte sett sedan Gustav Vasas tid då man mer eller mindre med våld reformerade landet. det är inga nyheter att integration inte fungerar, det är inga nyheter att religiös övertygelse sällan går att vända. Det är heller inga nyheter att religiös övertygelse lätt sprids om det finns något att tjäna på den. Tittar man på länken så får man en god historisk överblick över Järvafältets utveckling men också över landets utveckling som helhet.

  Gilla

 7. odalkvinnan skriver:

  Det gick ett program där jag bor om västerlänningar som hamnat i fängelse i totalitära länder. En var en eng sjuksköterska. Han var bög och skrev om hur rädd han var. Han beskrev en fets han varit på hos en saudisk prins. Det var full rulle i källaren på palatset med sprit, droger, technomusik och en del sexuella förlustelser. Han frågade prinsen hur det gick för sig och prinsen svarade för att jag är prins. Sedan nickade jag till och vaknade då han varit arresterad för otukt, skulle resa hem, lyckades. Det illustrerade den skräcken som han drabbades av då han började fatta hur illa det kunde gå.
  Det är samma inom horseracing då shejkerna sitter i restaurangen och smörjer kråset med vin kvinnor och spel (som är förbjudet) och har snygga västerländska kvinnor av prostitutionstyp med sig. Som alltid-som i kommunism tex-ska folket lyda lagen medan de står över den.På racen har jag sett det själv.
  En bok heter Pilgrim någonting och är av deckartyp. Lite överdrivet äventyr men grunden och bakgrundsarbetet är gediget och ger en inblick hur en yngling från överklassen kan bli radikal IS i Saudi. .
  Att åka till Saudi känns inte som ett bra turistmål.
  Du skriver att en miljon kommer, tror det är som i Dubai att kostnaden med hotell etc överväger intäkterna, undrar vad de sysslar med. Barcelona hade över 10 miljoner turister i juli

  Gilla

 8. Göran skriver:

  Många funderar på hur man ska sprida fakta om islam. Bäst är nog om var och en som funderar på det utbildar sig i islam och koranen. Var och en kan sedan själva sprida fakta om islam och koranen. Man behöver aldrig föreläsa om sina kunskaper. Det räcker med att så ett strå då och då. Kanske ställa en fråga som får någon att söka på nätet efter svaret. Dessutom är det ingen som kommer ihåg tio fakta på en gång. Ett fakta i taget är bäst. Ingen lyssnar på långa utläggningar.

  Att förlita sig på att andra ska sköta jobbet kommer aldrig att fungera.

  Gilla

 9. Miller skriver:

  Dogmen att mångkultur är bra är en helt nödvändig del av implementationen av EU:s Kalergi-plan i Europa.En plan som avser att s a s ”hybridisera” eller ”bastardisera” det Europeiska DNA:et genom en påtvingad massimmigration till Europa.En hybridiseringsprocess som enligt EU-grundare Coudenhove-Kalergi kan anses vara helt slutförd då det inte längre finns några Europeer längre i Europa.”Dom” är således inte endast ute efter att etablera en europeisk superstat utan avser även -enligt EU:s grunddokument-att förinta av det europeiska DNA:et genom ”hybridisering” eller bastardisering.Framtiden tillhör således enligt EU:grundaren Coudenhove-Kalergi inte Européerna utan med hans egna ord:”den negroida-asiatiska-negroida bastarden”(Praktischer Idealismus,1925).I sönderbrytande av motståndet mot denna mordiska och ondskefulla process är Dogmen om Mångkulturen helt nödvändig som ett propagandistiskt vapen och indoktrineringselement att ständigt hamras in i de attackerade europeernas medvetande via de monopolägda medieföretagen,via utbildningssystemet,via bildreklam etc.När såg Du senast i Sverige i en annons ett vanligt svenskt par med vanliga svenska barn?Svar:Aldrig.”Epigenetisk genocide” är facktermen för just detta fenomen.Sverige är alltså under attack-inte genom flyganfall och bomber-men genom en centralstyrd mångkulturell EU-propaganda som hamrar in sina floskler utan uppehåll 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.En propagandaflod som understöds genom en väldig invasionsarmé av huvudsakligen arabiska och afrikanska Kalergi-soldater och deras anhöriga.Vem är ”helig” i Sverige.Svar:Kalergi-bastarden.Vad är ”heligt” i Sverige?Dogmen om Mångkulturen.

  Gilla

  • As just as fair skriver:

   kan någon svara på varför denna video inte syns? Jag börjar misstänka alla möjliga tricks för att styra åsikter från YouTubes sida.

   Gilla

 10. omarkn skriver:

  Vi Muslimer fördömer all extremism och terrorism, från vilken sida som helst, så även den som sker i demokratins och frihetens namn.

  Vi lever i en tid, där sanning har blivit relativ och fakta inte räknas.
  Somliga skribenter gör allt för att komma tillbaka till rampljuset efter tidigare klavertramp, medan de tränar med att sprida sina spindelväv-påståenden och far med orena osanningar (dvs. på svenska: lögner).

  ”De troende dödar” skriver skribenten med ett arabisk namn i första halvan av sin bombastiska artikel med titeln ’DE TROENDE DÖDAR OCH DÖDAS FÖR GUDS SAK’, för att sammankoppla tro / troende med döden, och speglar så självaste extremisternas dragning åt döden, som om de troende inte hade något bättre att göra. Men de troende LEVER, strävar efter det bästa för Guds skull – för sig själva och sina medborgare i samhället.

  Den allmänna regeln lyder i Profetens ﷺ ord:
  “Jag sändes med den milde och tolerante monoteismen.”

  Istället angriper skribenten O. Profeten Muhammad (frid vare med honom) och skriver: ”Profeten Muhammed själv, Islams grundare, ledde arméer ut i krig för att erövra städer och ta byte och slavar (och) ställde till med blodbad.”

  Underbart för alla Islamhatare att se en med arabisk namn hamra fram dessa oförskämdheter.
  Någon som skriver sådant har inte mycket ’expertis’ om Islam, eller om Profet Muhammad – inte så mycket kunskap som rymmer nageln på hans lillfinger. Alla krig som fördes under Profet Muhammad (fvmh) och hans följeslagare var försvarskrig, Badr, Uhud osv.

  Dessutom spreds inte Islam ’med svärdet,’ men med det goda exemplet, handel osv. Muslimer tvingade inte folk att konvertera, forskningen är entydig i frågan. Det är klart att det förekom under Islams 1400-åriga historia en hel del krig och våldsamheter, men inte p.g.av att man följde den profetiska traditionen, men därför att man gick emot den!

  Sedan är det inte en ”sträng tolkning av religionen (som) får människor att bli jihadister.” Istället är det en felaktig tolkning, en fördärvlig förvrängning av religionen, ett eländigt lögn som får människor att bli jihadister, allt detta för tjäna vissa ledares (och sina egna) maktbegär.

  Islamofober: ‘De troende dödar’, Svar på bloggartikel; Omar K Neusser
  tiny.cc/_iftd

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.