Från kungarnas stad till Frankrikes Mecka

Mohamed Omar

Den 1 augusti besökte jag klosterkyrkan Saint Denis, en knapp mil utanför centrala Paris. Kyrkan ligger i ett ”utanförskapsområde”, det vill säga en invandrartät och islamiserad stadsdel.

Här kan man verkligen tala om två världar. Å ena sidan en medeltida, gotisk kyrka, bland det mest franska man kan tänka sig, å andra sidan ett typiskt ”Rinkebytorg”. Inuti kyrkan rör sig turisterna, mest fransmän och andra européer, men också en del kineser och japaner. Där ute ser man mest folk med bakgrund i arabvärlden och Afrika. Många kvinnor är täckta med sjalar. Män i kaftaner sitter på kebabhaken och kaféerna och pratar arabiska.

Mellan de två världarna, mellan kyrkan och ”utanförskapet” står tungt beväpnade soldater med på vakt. De som besöker kyrkan får sina väskor genomsökta. Undantagstillståndet gäller fortfarande.

Här var det många skolklasser som vägrade att hålla en tyst minut för offren efter attacken mot tidningen Charlie Hebdo den 7 januari 2015. Redaktionen massakrerades av jihadister eftersom man publicerat teckningar av profeten Muhammed.

Abdelhamid Abaoud, han som planerade attacken i Paris den 13 november 2015, kom från Saint Denis. Polis och militär stormade huset 8 rue du Corbillon där han förskansat sig morgonen den 18 november. Han och två kumpaner dödades. En av dem dog när han utlöste sin självmordsbomb.

Klosterkyrkan Saint Denis, Basilique de Saint-Denis, är märkvärdig eftersom det var här som de franska kungarna begravdes. Liken finns dock inte kvar, bara gravvårdarna. En gravvård föreställer Karl Martell, han som slog tillbaka den islamiska armén vid Poitiers år 732. Han var inte kung, men är avbildad med krona och spira. Det han gjorde var stort, kungligt.

Om Karl Martell hade förlorat hade den islamiska armén kunnat fortsätta sin framryckning. Och efter den hade andra kommit. Om Frankrike hade blivit islamiskt hade den franska filosofin, den franska litteraturen, den franska vetenskapen, aldrig uppstått. För i islamvärlden hände inte mycket. När Napoleon landsteg i Egypten 1792 fann han en medeltida värld. Där fanns slavmarknader, kvinnorna var inlåsta i harem, folk var nersjunkna i vidskepelse och okunnighet.

Jag undrar vad Karl Martell skulle känna om han kunde se vad som hände omkring honom. Att området runt kyrkan där hans bild finns nu är islamiskt. Hans seger omintetgjord. Saint Denis och andra liknande områden i Frankrike, och i hela Europa, har islamiserats utan strid. Det har skett gradvis genom kombinationen av massinvandring och ett svagt europeiskt självförtroende. Medan muslimer tror på något och tar för sig, vet inte européerna vilka de är.

Med den franske islamologen Gilles Kepel ord har Saint Denis gått från att vara ”kungarnas stad” till att bli ”Frankrikes Mecka”.

Jag går in på ett kebabhak, hälsar med Assalam alaikum och beställer något. Jag hankar mig fram på engelska. Av min hälsning tar de för givet att jag är muslim. Jag berättar att jag kommer från Sverige. Det är bara män här, inga kvinnor. Jag tar upp terrorattackerna. De verkar inte gilla attackerna. De säger att de gett islam ett dåligt rykte.

”Men”, säger mannen i kassan, ”Frankrike stödjer Israel. Israel är terrorister, man förstår varför muslimer vill slå mot Frankrike. Om Frankrike inte vill ha blod på sina gator måste det sluta stödja Israel.”

En annan man, vid ett av borden, fyller i: ”USA bombar våra länder. Tror det att ingen ska slå tillbaka? Tror dom att muslimer inte är värda något?”

Mannen i kassan: ”Låt muslimerna ha islam. Dom vill ha islam, låt dom! Väst säger att dom vill ha demokrati. Okej, vi vill ha islam. Varför får vi inte?”

Jag: ”Så du menar att Islamiska staten vill ha islam?”

Mannen i kassan: ”Ja, men på fel sätt. Dom är för extrema. Dom dödar muslimer.”

Mannen vid bordet: ”Daesh [IS] är inte muslimer. Det är judar som skapat Daesh.”

Jag: ”Judar?”

Mannen vid bordet: ”Ja, för att förstöra islams rykte. Dom vill inte att islam ska bli starkt. Dom är rädda. Dom gjorde samma mot Muhammed.”

Jag: ”Varför vill de inte att islam ska bli starkt?”

Mannen vid bordet: ”För om islam blir starkt – inget mer Israel.”

Mannen i kassan menade att Islamiska Staten inte är islamisk eftersom den dödar muslimer. Men det gjorde Muhammed också! I Koranen uppmanas det till jihad, heligt krig, mot så kallade ”hycklare”, det vill säga de man uppfattar som falska muslimer. Men det är förstås bekvämare att skylla på judarna i stället för att erkänna att det finns problematiska saker i den egna religionen.

Jag berättar att jag just varit i klosterkyrkan och tittat. Jag är ju turist.

Mannen i kassan: ”Vad gör du där? Det är inte bra.”

Jag: ”Varför är det inte bra?”

Mannen i kassan: ”Dom ber till gravar där, inte till Allah.”

Jag: ”Vad ska man göra med gravarna?”

Mannen i kassan ler hånfullt: ”Jag vet inte, köra över dem med bulldozer?”

Mannen vid bordet skrattar.

Mannen i kassan: ”När det bara är muslimer här kommer det bli moské. Då kastar vi ut gravarna. Man får inte ha gravar i en moské. Kanske fransmännen kan ha dom på museum? Det finns kyrkor som blivit moskéer. Varför inte? Fransmännen bryr sig inte om kyrkor. Dom tror inte. Vi är många, vi behöver en stor moské.”

Jag: ”Man kan man inte ha kvar kyrkan för turisternas skull? Det ger inkomster.”

Mannen vid bordet: ”Vi vill inte ha deras pengar. Allah kommer att ge mer. Pengar för att gå och se gravar, det är smutsiga pengar!”

Mannen i kassan: ”Egypten har många turister, men dom har inga pengar. Varför? Allah förbannar dom för att dom tar in alkohol och horor.”

Efter att ha ätit min mat och druckit en kopp kaffe ger mig ut på en promenad i den stora parken nära kyrkan – Parc de la Légion d’honneur. Här hittar jag några äldre fransmän. En äldre dam sitter på en bänk och ser vemodig ut. Jag hälsar på henne. Hon är mycket dålig på engelska. Jag frågar om hon är fransyska. ”Ja”, svarar damen.

Jag: ”Det finns inte många fransmän i Saint Denis.”

Damen: ”Dom flyttar. För mycket kriminalitet.”

Jag: ”Vilken kriminalitet?”

Damen: ”Allt. Dom våldtar flickorna. Flickorna kan inte gå ut.”

Jag: ”Franska flickor?”

Damen: ”Ja, franska flickor. Muslimerna våldtar dom.”

Jag: ”Men alla muslimer gör inte så. Det finns bra människor.”

Damen: ”Det är för många våldtäkter. Man kan inte bo här om man är fransk. Jag är gammal och jag har inga pengar. Jag kan inte flytta.”

Jag: ”Kommer det finnas fransmän här om tio år?”

Damen: ”Nej, inga fransmän. Araberna och afrikanerna får många barn. Och franska barn är rädda för dom. Dom rånar och slår dom.”

När jag går runt i Saint Denis ser jag att man ser stora barnfamiljer. Kvinnor med fyra, fem eller till och med sex barn. Och det är kvinnor med sjalar, som ser arabiska och afrikanska ut. När man ser det är det lätt att tänka att islam är framtiden, medan europeisk kultur träder tillbaka. Man kan känna sorg, vissa kanske känner glädje, men det är ett faktum att Saint Denis, en stad med sådan betydelse i fransk historia, inte längre är fransk utan islamisk. Och det har gått fort, bara trettio år. Hur kommer det att se ut om ytterligare trettio år? Kommer kebabförsäljaren att få rätt, kommer klosterkyrkan att ha blivit moské?

Hjälp Mohamed Omar att nå ut till fler! Gilla hans sida på Facebook

55 reaktioner på ”Från kungarnas stad till Frankrikes Mecka

 1. steffoth skriver:

  Förfärligt läsning! För min egen del är tur att man inte lever om 30 år, de som det är synd om är alla icke-muslimska barn och unga. Vår, än så länge framgångsrika, civilisation går mot sitt slut.

  Gilla

 2. BjörnS skriver:

  Ingen uppryckande morgonläsning. Det tycks inte bara vara Napoleon som fann medeltiden i Egypten, Eddie tycks ha funnit den i Denis. Det ger nog en bra bild av hur det resoneras i allt fler svenska ”särskilt socialt utsatta” områden.

  Gilla

  • Janne skriver:

   Polen erbjuder invandring till Ukrainare, Vittryssar, etc. Om de hittar jobb (det är mycket låg arbetslshet i Polen numera) så är de välkomna att bosätta sog där. Varför räknas det inte?
   Varför måste de inportera muslimer?

   Liked by 1 person

 3. JAN BENGTSSON skriver:

  En skrämmande framtidsdystopi…

  EUropa ser ut att vara förlorat?

  Släng ut Barnkonventionen med badvattnet!
  Den lär annars bli vår undergång!!!

  Gilla

 4. Moab skriver:

  En helt fantastisk artikel, varför? För att den tar upp vår tids stora fråga, islam mot väst, och den gör det ärligt. Denna artikel säger mer än 100 forskningsprojekt och den inneboende konflikten i denna artikel kan aldrig överbryggas, vi går mot inbördeskrig eller utplåning, eller, vad jag hopas på, hårda politiska lösningar med nya politiker.

  Den styrande hegemonin har förstört Europa, det är ett förräderi för vilket inget straff är hårt nog. Jag skrev igår om en idé att skicka ut valda stycken ur DGS på tryckta pamfletter till svenska hushåll, denna artikel ovan hade passat bra. Många svenskar har aldrig sett något liknande, men den jordnära beskrivningen gör att den enklaste kan ta det till sig.

  Jag har dock börjat vända i min åsikt om islamiseringen, jag tror inte att västerlänningar, en masse, kommer att konvertera, detta måste i så fall ske under tvång. Jag tror att det finns något i kristendomen som talade till oss, som saknas i islam. Därför är en framtida konflikt oundviklig och det stora europeiska projektet nu borde vara att få muslimerna att lämna Europa, kräver det apartheid-liknande politik må så vara.

  Vad är ens principer värda om det inte finns någon människa att bära dem vidare? Om man tror på allas lika värde men det ligger i tangentens riktning att islam skall ta över, dvs allas lika värde kommer att försvinna, hur kan man säga att man applicerar denna princip korrekt, ens om man är pk? Skall denna princip segla runt i etern utan någon människa som tror på det? Man tror på jämlikhet och tankens och ordets frihet men är inte villig att göra något nu för att jämlikhet och frihet skall råda också i framtiden?

  Viktigt meddelande till svenska hushåll!

  Liked by 1 person

  • Moab skriver:

   Ju mer jag tänker på ju mer tror jag att Muhammed Omar med sin klarhet och bakgrund och utseende är det renaste nitroglycerin, det är mycket angeläget att hans alster, speciellt de korta och kärnfulla, får bredare spridning.

   Gilla

  • uppstigersolen skriver:

   När många har kommenterat här på DGS så läser jag inte alla kommentarer. Men dina gillar jag. Så dem läser jag. Du skrev häromdagen att du ibland blir refuserad. Har även hänt mig. Man får tygla sig ibland.

   Gilla

  • Jaxel skriver:

   @MOAB
   Du har en viktig poäng. Det är svårt att förstå hur huvuddelen av vänstern genom sin inställning i migrationsfrågan är beredd att sälja ut i stort sett alla andra värden den säger sig stå för. Om de mer högljudda utopisterna inom vänstern hade tillåtits få gehör för sin (påstådda) gränslösa medkänsla och gränslösa godhet så hade de allra flesta andra värden som samma vänster säger sig stå för mer eller mindre krossats. Som tur är finns det motkrafter, man skulle bara önska att de var starkare.

   Ofta framförs här på DGS åsikten att vänstern vill förstöra det existerande västerländska samhället. Jag tror inte det är så, annat än möjligen i undantagsfall. Däremot är det lätt att få associationer till tonåringar. Till tonåringar som föraktar föräldragenerationens värderingar samtidigt som de mycket gärna åtnjuter det välstånd som har sin grund i samma värderingar som de föraktar. Många växer upp – dock långt ifrån alla.

   Det är dock en gåta hur den tonårsmässiga utopismen kunnat bli så dominerande i den officiella debatten. Om jag minns rätt så brukar Patrik fråga sig hur det kommer sig att den skötsamma och hårt arbetande medelklassen har så dåligt självförtroende att den inte vågar ta upp kampen mot den tonårsmässiga utopismen. Detta är onekligen en viktig fråga.

   Liked by 2 people

   • Björn skriver:

    Exakt så! Hela vänsterpatraskets existens är beroende av ett någorlunda fungerande västerländskt samhälle! i vilken annan samhällsmodell skulle de kunna lyfta löner i miljonklassen och dricka rödtjut på dyra krogar, bara genom att ”låtsasjobba” som ”journalister” eller ”kulturarbetare”! De leker med elden, utan att veta om det!

    Gilla

 5. gmiksche skriver:

  Mohammed Omars visuella intryck bekräftas av officiell statistik. Saint Denis är en stad inom det till Paris angränsande departementet Seine-Saint Denis. Staden har drygt 100 000 invånare.

  2011 bodde 39 356 invandrare (36,5 % av befolkningen; 6,2 % födda i Europa, 30,3% utanför Europa) i Saint Denis. 39.3 % av invandrarna kommer från Maghreb och 28,3 % från Afrika söder om Sahara. År 2005 var 70 % av ungdomarna under 18 år av utländskt ursprung (med minst en av föräldrarna som invandrare), i huvudsak av maghrebinskt, centralafrikanskt eller turkiskt ursprung.

  https://fr.wikipedia.org/wiki/Saint-Denis_(Seine-Saint-Denis)#R.C3.A9sidents_.C3.A9trangers

  Borgmästaren är kommunist, en sällsynthet i dagens Frankrike.

  Kriminaliteten är dubbelt så hög som riksgenomsnittet medan andelen uppklarade kriminella handlingar är låg enligt franska mått (20 %). Staden ligger i Frankrikes och Europas topp vad gäller våldshandlingar (31,27 promille jämfört med det nationella genomsnittet på 6 promille)

  Departementet är uppdelat i 12 valkretsar vid val till nationalförsamlingen. Stadens område omfattas av två av dem (första och andra valkretsen; valkretsgränserna sammanfaller dock inte med kommungränserna). Vid årets val segrade två vänsterpolitiker, en från La France insoumise, den andra från en en koalition mellan LFI och kommunistpartiet. De ersatte två socialdemokrater. Det stora antalet röstberättigade invandrare avspeglas än så länge inte i de stora partiernas kandidatlistor.

  https://fr.wikipedia.org/wiki/%C3%89lections_l%C3%A9gislatives_de_2017_dans_la_Seine-Saint-Denis#Premi.C3.A8re_circonscription

  Och ovanpå denna vulkan fortsätter den franska eliten sin marsch mot undergången.

  Gilla

 6. malmobon skriver:

  Exakt samma sak har jag haft med muslimer i Malmö. Brukar fråga om dem tror på änglar. Ängeln Gabriel gav skrifterna i Koranen till Profeten Mohammed.

  Sidan om Herrgården, Rosengården ligger en modern kyrka. Har alltid varit förvånad att den finns kvar. Är en del kyrkor som numera görs om till moskéer runt om i världen. Har väl varit någon i Sverige, tror jag. När muslimer berätta att dem skall förstöra kyrkor och göra om till moskéer så menar dem detta på riktigt. Inte alltid s.k. taqiyya (lögn).

  För några år sedan såldes området av pensionsförsäkringsbolaget Acta till Victoria Park.
  Actas förvaltare kunde inte skötta beståndet. Kallades kackellackhusen.
  Greg D. som är styrelsemedlem i bolaget, och tidigare VD för HSB. Med och byggde Turning Torso.
  Har haft en del kontakt med Greg och påtalat att det inte bara går hyra ut till muslimer som saknar inkomst i detta bestånd. Har blivit så. Numera sätts många andra kristna grupper in i området, och alla har egen inkomst. Tar dock tid förändra ett område. Senast midsommarafton skötts det genom ett fönster på Herrgården, http://www.skd.se/2017/06/24/skottlossning-in-i- lagenhet/.

  För att förstå islam måste vi lära oss historien om islams framfart genom åren. Stoppades i Spanien 1927. Delade en länk för några dagar sedan på mitt Twitterkonto.
  Tyvärr, så tar sig inte människor tid läsa långa historieberättelser. Av historien ser vi framtiden brukar jag säga. Människan lär sig inte av historien och andra människors misstag. Måste själv göra om samma misstag.

  Alltid intressant läsa Omars bloggtexter. Kunnig. Välskrivna. Tack.

  Liked by 1 person

   • Sven Ekeberg skriver:

    Ja, varifrån kommer denna märkliga de/dem-förvirring hos allmänheten?

    DE talar med DEM. (En enkel mall jag brukar föreslå.)

    Gilla

 7. Sten Lindgren den äldre skriver:

  Jo det är verkligen illa och det är något som hyschas med nästan lika mycket i Frankrike som i Sverige. Ta ett dagsaktuellt fall: ”Tre personer skadades vid ett skottdrama i en föreningslokal i Malmö tidigt på söndagen.” Som vanligt inte ett ord om den verkliga bakgrunden utan man, dvs tidningar och polis, vill ge sken av att det kan vara vilken förening som helst, syförening eller fotbollsklubb.

  Det är dock ganska lätt att ta reda på ungefär vad det handlar om, på Ystadvägen 42 finns bl a Bosniska Islamiska Föreningen Malmö, i närheten finns föreningar med kopplingar till Iran och Afganistan. Och det är säkert våra välmenande myndigheter som ordnat och betalat detta föreningsliv. Så det handlar således om invandringsrelaterad brottslighet.

  En intressant sak som jag hittade: En lista över mängder av invandrarföreningar i Malmö, också den skapad av våra välmenande myndigheter: https://www.immi.se/organisationer/malmo.

  När man ser denna enorma lista måste man verkligen fråga sig om det finns något intresse att bli integrerad i det svenska samhället.

  Gilla

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Dra in alla bidrag till invandrarföreningarna!

   Satsa på att de blir medlemmar i vanliga föreningar,
   det främjar INTEGRATION/ASSIMILATION.

   Gilla

 8. Lennart Bengtsson skriver:

  När man läser detta och liknande från andra länder i Europa börjar man gradvis inse att Europa är förlorat. Man kan bara undra när feministerna skall börja reagera eller är det kanske så att de inte begriper eller bryr sig? Deras strategiska tankeförmåga verkar ju inte speciellt utvecklad.

  Antag nu att Europa verkligen förvandlas till en muslimskt värld och där Europas befolkning gradvis ersätts med invandring får Afrika och Mellanöstern. Hur kommer ledande européer att reagera? Kommer de att utvandra eller anpassa/underkasta sig? Hur kommer ett sådant muslimskt samhälle att utvecklas? Hur lång tid kommer det att ta innan det moderniseras eller kommer det att förfalla precis som de länder migranterna lämnar? Eller kommer Europa att vitaliseras? Och om så, hur många generationer kommer det att ta?

  Gilla

 9. Lilla fröken PK skriver:

  I en riksdagsdebatt för en tid sedan var Annie Lööf moraliskt upprörd över att SDs Richard Jomshof haft den dåliga smaken att likna det ökande muslimska inflytandet i Sverige vid en trojansk häst. Jag finner inte alls liknelsen särskilt upprörande, tvärt om. I sin naiva självgodhet tror majoriteten att vårt sekulära samhälle är osårbart och osänkbart som Titanic. Tyvärr är det inte så, men alla, från kaptenen till passagerarna, stävar på för full maskin rakt in i isbergsbältet.

  Liked by 1 person

  • Christer Holm skriver:

   Den trojanska hästen tycker jag är sannerligen passande, bara det att den vuxit sig långt större och aggressivare, så flodhäst börjar bli mer relevant. Spott och spe även på reklamfilmer som denna, men kan man egentligen säga att den är felaktig? Eller är det en korrekt beskrivning av verkligheten? https://www.youtube.com/watch?v=5UiUdpYVubY

   Gilla

  • Sten Lindgren den äldre skriver:

   Ytterligare en beskrivning av verkligheten:

   ”Pengarna ska användas för att stödja idrottsrörelsen i att erbjuda aktiviteter och grundläggande introduktion till föreningslivet och idrottsrörelsen för nyanlända som fått uppehållstillstånd i Sverige, framkommer i ett pressmeddelande.
   – Idrottsrörelsen erbjuder en fantastisk plattform för integration. Därför gör vi denna viktiga satsning, säger Gabriel Wikström, folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister till SVT Sport medan han tittar på en basketträning i Bredäng, i södra Stockholm.”

   Ur Vimmerby Tidning 7 augusti: ”Skandalscener i lokal fotbollsmatch. När Hägerstads IF mötte Dulqad i division sex i helgen skedde flera obehagliga incidenter:
   – Efter ungefär en timme brakade det loss ordentligt. Det blev världens bråk vid deras avbytarbänk. Några kom i bråk. Tydligen var det en avbytare som blev arg för att han inte fick spela, säger Jesper Wahlström och fortsätter:
   – Matchen fick avbrytas ungefär en kvart och det var tal om att den inte skulle fullföljas.
   Sedan sprang plötsligt fem personer över planen, mitt under pågående match.
   – Det hände saker nästan hela tiden. Värst var väl när deras linjeman, som normalt sett spelar i deras lag, visade att han hade en kniv i byxlinningen för några av våra spelare. Varför han hade den där har jag inte en aning om.”

   Gilla

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Än en gång så är det SD som är klarsynta!

   Ett mer belysande/UPPLYSANDE retoriskt grepp är svårhittat!

   Visar än en gång att Bilderberg groomade Annie inte är torr bakom öronen!!!

   Ett grovt underbetyg till svenska folket,
   att ge henne störst trovärdighet bland våra partiledare!!!

   Gilla

  • Moab skriver:

   Jag tycker inte det är en passande liknelse för eländet och den dåliga inverkar islam och muslimer har kan ju alla se? Det är istället ännu märkligare, som om soldaterna fick springa runt i full frihet och förebereda ett övertagande, de roar sig med våra kvinnor innan de ens startat kriget!

   Gilla

  • BjörnS skriver:

   Kassandra hade förmågan att se in i framtiden men förbannelsen att ingen trodde henna. Hon varnade att det fanns soldater i trähästen. Ingen trodde henne. På samma sätt har vi många varningar om imigrationen – men inga av våra styrande politiker eller vill ta dem på allvar. Är SD och imigrationskritiker vår tids Kassandra? Mycket tyder på det.

   Liked by 1 person

 10. EvaBritt skriver:

  Tack för fantastiskt bra läsning Omar, så nöjd och som vanligt härliga kommentarer som bonus! Fint att veta att det finns fler som reagerar och reflekterar på det vis jag själv gör, inte ensam mao. Den känslan är allt för uppenbar när jag tar del av PK-ismens nyheter, som allt oftare undanhåller information som t ex händelsen i morse på Ystadsvägen. Inte svårt att själv räkna ut vad som ligger bakom. Tystnaden från media talar sitt tydliga språk. Vem tror de att de kan lura? Inte mig i vart fall, möjligtvis sig själva!

  Gilla

 11. Larsson, renegat skriver:

  Som verksam i migrationsindustrin har jag dagligen kontakt med muslimer, och jag måste tillstå att man kan bli lite avundsjuk på dem. Tänk att leva i en värld där allt är uppenbarat och där man inte behöver ta ställning till något ö h t. Antingen är något halal och tillåtet och bra eller så är det haram, förbjudet. Inga mellanlägen. Och att alltid ha rätt, att alla andra är underlägsna oss muslimer, inger självförtroende.
  Alla den muslimska världens tillkortakommanden kan, precis som Mohammed Omar redogör för, skyllas på de otrognas stora konspirationen. Praktiskt och bra; man behöver då inte konfrontera verkligheten och ställa sig frågan hur det kan komma sig att den icke-muslimska världen är överlägsen islam i praktiskt taget allt.
  Om islam i något sammanhang (terrorattentat t.ex.) även för en muslim riskerar att framstå som som det feltänk det är, då förklaras snabbt att de som misskrediterat islam inte är riktiga muslimer. De är avfällingar, i värsta fall shia-muslimer (som ju egentligen är judar, enligt muslimsk logik).
  Motsättningarna mellan fraktionerna är enorma och sunni-muslimernas hat mot shia som är minst sagt skrämmande. Jag har en känsla av vi i Sverige inte är medvetna om det: islam som islam och här i Sverige är vi ju alla vänner…

  Gilla

 12. Börjesson skriver:

  Som vanligt angeläget och välskrivet av herr Omar. Ja, läget kan onekligen kännas dystert. Men fullt så hopplöst som det verkar tror jag inte att det är. Det som möjliggör att den här utvecklingen fortgår är något så banalt som pengar. För samtidigt som den typ av muslimer som skildras i texten föraktar och vill annektera det västerländska samhället så är en stor andel av dem beroende av samma samhälle för sin försörjning. Det blir allt tydligare, säkert i Frankrike och definitivt här, att detta är ekonomiskt ohållbart. Och det som är ohållbart i längden, det kommer med tiden av nödvändighet att upphöra.

  Vad händer när de här filurerna inte längre får sitt uppehälle till skänks av sina självdestruktiva värdar utan måste försörja sig för sin överlevnad? Min tro är att den dolda konflikten, den smygande islamiseringen, då förvandas till en öppen och fysisk konflikt, att den del av invandrarna som inte är det minsta intresserade av att bli en del av vårt samhälle då kommer att ge sig ut på gatorna och slåss och plundra. Det lär bli hemskt, men en öppen strid är ändå något som kan vinnas. Det är det här försåtliga, gradvisa övertagandet som dagens västerland är så illa rustat att hantera.

  Liked by 1 person

  • gmiksche skriver:

   Vi får nog lita på oss själva. Blir vi tillräckligt många som inser den annalkande katastrofen, så kan det gå vägen. Karl Martell var inte vald men stöddes av en kår av trogna vasaller. Jan Sobieski var vald enbart av den polska adeln. Då hade Polen repat sig efter Karl X:s härjningar och freden i Oliva. Polackerna var inte försoffade, lika lite som frankerna. Det gav dem ett stort mått av handlingskraft. Ingen av dagens ledande politiker har denna handlingsfrihet. De är fångna i ett nät som de varit själva med att spinna.

   Gilla

 13. Larau skriver:

  I Nigeria bor det gott om muslimer. Landet har idag 225 miljoner invånare. År 2050 ( bara 33 år dit) har befolkningen dubblats till 450 miljoner människor enl. Hans Rosling). Kan man förvänta sig att mellan 30 och 50 miljoner muslimer kommer att söka sig mot Europa? Orimligt är det inte. Hur skall detta sluta? Antingen får man strid eller också går Västeuropa under. Den som är klok köper sig en bostad i Polen. Ett intressant och fint land med en mäktig historia och stort rysshat samt med idiosynkrasi mot islam på grund av sin starka katolska kyrka.

  Gilla

 14. Larau skriver:

  Tillägg

  Tanken svindlar när jag tänker på möjligheten att skicka ut dagens Eddie-krönika med vidhängande kommentarer i massutskick till Sveriges hushåll för information.
  Man skulle också informera om att bruttolön inkluderar personlig arbetsgivaravgift, alltså bunden till person. Folk skulle nog baxna när de såg vilka höga löner de har i förhållande till vad de får ut. Många vet nog inte att arbetsgivaravgiften avser ett personnummer.
  Jag har skrivit det tidigare och skriver det igen. Vi måste informera om och sträva efter ett politiskt stabilt system som man har i Schweiz.
  Det finns ju hur många stormrika människor som helst i Sverige och som delar våra värderingar på DGS. Kan inte de daska in 20000 kr var så att Norells utredning om Muslimska brödraskapet och islamism i Sverige blir klar någon gång. Det blir säkert pengar över till en kraftfullare informationskampanj också.
  Jag har alltid intresserat mig för Polen och Polens intressanta historia. Dessutom har jag Polish connections genom mitt yrke.
  Polen har både grit och integritet och kommer inte att vika sig när det gäller att ta in muslimer i landet. Enligt George Friedmann ( The Next 100 Years) kommer Polen i framtiden att bli mycket starkt då USA kommer att satsa på Polen.
  Hade jag haft råd skulle jag köpt ett havsnäraboende i närheten av Swinemynde (Swinoujscie). Det är otroligt fint längs hela östersjökusten upp mot Litauen.

  Gilla

 15. phnordin skriver:

  Fantastiskt reportage ! Sà vitt jag vet har dessa informationer inte förekommit i fransk press av betydelse-i vilket fall som helst inte med sådan precision. Fortsätt gärna. Andra ”muslimska” städer saknas inte, Marseille, Mantes La Jolie, delar av Paris mm

  Gilla

  • gmiksche skriver:

   Att de inte har förekommit i fransk press beror nog på att alla fransmän vet vid det här laget samtidigt som temat är tabubelagt. Lagstiftningen mot ”rasistiska” uttalanden är mycket hård med dryga böter och t o m fängelse. Även för journalister..

   Exempelvis blev den kände journalisten Eric Zemmour 2015 dömd för hatfulla uttalanden mot färgade och araber. Bl a för att ha sagt att ”flertalet färgade och araber är narkotikahandlare, så är det, det är ett faktum”. Och för att ha påstått att företagare har rätt att inte anställa araber eller färgade”. Eric Zemmour hör faktiskt hemma just i Seine-Saint Denis. Ett annat i sammanhanget känt namn är den färgade komikern Dieudonné, som har flera gånger blivit dömd för antisemitism. F d partiordföranden för Front National, Jean-Marie Le Pen har blivit dömd flera gånger för rasistiska uttalanden.

   Att förneka folkmord, i synnerhet Shoa, är straffbelagt under en lag från 1990 (Loi Gayssot). Det finns gott om fransmän som dömts under den lagen.

   Gilla

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Det gjorde jag givetvis)

   Redigering gör jag gärna, pro bono!
   Om jag sympatiserar med innehållet…
   Kontakta Patrik. så får han lov att ge Dig min mailadress!

   Gilla

 16. 77711n skriver:

  Läs Michel Houllebecs roman Underkastelse. Vi är på väg att uppfylla denna skräckfyllda framtidsprofetia. Muslimska Brödraskapet vinner i de franska presidentvalet över Marie Le Pens Nationella Fronten. (Pris på Bokus 51 kr)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.