BIRGITTA SPARF: Alla har vi våra heliga skrifter

För väldigt många i Sverige idag är något som inte finns mer än i tanken, alltså en fungerande ”mångkultur”, en lika stark tro som vilken annan lära eller religion som helst.

De hörs alltid högst i debatten, när de likt saligt frälsta vill övertyga oss andra om den enda rätta vägen fram till sanningen och ljuset.

Dessa förkunnare vill aldrig ta upp några som helst av alla de religiösa och kulturella skillnader som existerar genom vår fullkomligt extrema massinvandring från Mellanöstern och Afrika, som nu håller på att slita sönder vårt samhälle totalt.

Istället vill de ständigt prata om alla de invandrare vilka gör det som är den mest naturliga sak i världen; de jobbar och försörjer sig själva istället för att ligga andra till last.

Martin Ådahl, Centerpartiets ekonomisk-politiska talesperson, är naturligtvis inget undantag. När han finns på plats i Filipstad i Sverige Möts, för att diskutera problemen med den närmast obefintliga integrationen bland främst muslimska grupper från MENA-länderna, inleder han med en närmast extatisk väckelsepredikan:

– Vi har hundratusentals svenska muslimer som arbetar som läkare, sjuksköterskor och poliser i Sverige idag och på Wasabröd här i Filipstad!

Nu var det visserligen inte dem programmet skulle handla om, utan alla dem som inte arbetar trots att de skulle kunna göra det, vad det beror på och vad vi kan göra åt det.

Jag upprepar: att arbeta, försörja sig själv och bidra till samhället är ingen heroisk hjälteinsats. Det är så hela vårt välfärdssamhälle är uppbyggt. Det är således inget vi behöver tacka de som valt att flytta hit från MENA-länderna för, om de nu tillhändelsevis arbetar.

Omar Makram tar i programmet upp de diametralt motsatta kulturerna inom MENA-länderna jämfört med den svenska. Och får genast höra från Ådahl att han inte ”kan generalisera människor”.

Makram försöker förgäves få Ådahl att förstå skillnaden mellan att kritisera islam som religion/ideologi/kultur och samtliga muslimer, men Ådahl är inte mottaglig för sådana argument.

Ådahl är en frälst troende mångkulturalist och den främsta grundpelaren i hans religiösa tro är att utan muslimsk massinvandring från MENA-länderna till Sverige skulle Sverige gå under i morgon dag.

Även om jag inte själv är troende inbillar jag mig att jag kan jag förstå den befriande känslan av att vara i händerna på en högre makt, som Jesus, Muhammed eller Mångkulturalismen.

Det är nog ganska bekvämt att veta att nästan inget som jag gör här på jorden spelar någon större roll eftersom det ändå är högre makter som styr allt.

Kristna har sin bibel, muslimerna har koranen. Mångkulturalisterna är exakt lika hårt styrda av sina heliga skrifter, bestående av alla de internationella flyktingkonventioner från FN och inom EU som Sverige har undertecknat.

Mina heliga skrifter är siffror och statistik som visar den faktiska verkligheten. Bland annat från Migrationsverket och SCB. Sammanställda av de som kan detta långt bättre än jag. I detta fall Tino Sanandaji i en replik till Lars Lundbäck på Facebook i går:

”2020 hade Sverige enligt SCB 206 registrerade poliser födda i Asien, samt 18 födda i Afrika. Då är många inte från muslimska länder, och de flesta invandrare från muslimska länder är enligt SOM-mätningens religiösa självidentifikation inte praktiserande muslimer.

Det finns enstaka poliser såklart som är konverterade svenskar, andra generation eller från Balkan, men det är svårt att tro att det ens finns 100 muslimska poliser i Sverige, än mindre ‘hundratusentals’.

Vad gäller läkare fanns visserligen ca 5300 från Asien och Afrika, men många invandrare från länder som Iran, Turkiet, Irak, Libanon och Syrien (för att inte tala om Kina och Indien) är inte muslimer utan ickereligiösa eller religiösa minoriteter.

Det finns hundratals muslimska läkare och poliser i Sverige, menade han nog.”

Birgitta Sparf