HITTAT PÅ NÄTET: Makt genom rädsla

I ett nytt avsnitt av podden på The Corbett Report hemsida diskuterar James Corbett bland annat frågan om tillväxten verkligen har ett tak. Corbett menar att makthavare med hjälp av domedagsprofetior om klimatet och smittsamma sjukdomar försöker tillskansa sig mer makt.

På The Corbett Reports hemsida beskriver de sig på följande sätt :

”an independent, listener-supported alternative news source. It operates on the principle of open source intelligence and provides podcasts, interviews, articles and videos about breaking news and important issues from 9/11 Truth and false flag terror to the Big Brother police state, eugenics, geopolitics, the central banking fraud and more.”

James Corbett är en kanadensisk journalist, som sedan många år bor i och verkar från Japan. Han kommenterar dagsaktuella händelser, nu senast reträtten från Afghanistan.

Lyssna på det aktuella poddavsnittet (#77) här