HITTAT PÅ NÄTET: Etnologiprofessor – ”De är helt enkelt ett jävla pack!”

I september kommer den produktiva etnologiprofessorn Karl-Olof Arnstberg ut med två nya böcker, PK-männen samt PK-kvinnorna. De består tillsammans av närmare 60 porträtt av makthavare/inflytelserika svenskar som under lång tid har skadat sitt land och folk och sett till att vi lever i en så kallad ”demokratur”.

På sin blogg Invandring och mörkläggning skriver Arnstberg: ”Det som drivit mig är en ganska primitiv idé om att när räkenskapens tid kommer, så ska de inte kunna krypa in i anonymiteten”.

Ett avsnitt av texten följer här:

När jag läser igenom porträtten, de flesta mellan fem och tio sidor långa i bokformat, så är det en rätt motbjudande samling av offentliga personer som presenteras. Det handlar inte bara, och inte ens främst, om att de har andra politiska preferenser än jag, utan det som gör att jag ogillar och föraktar dem, är deras moraliska brister, obekymrade förhållningssätt till sanningen, okunnighet och, inte minst, den nöjda sadism, med vilken de smädar sina politiska opponenter. På ren svenska: De är helt enkelt ett djävla pack! Det skriver jag emellertid inte i böckerna, utan porträtten är i allt väsentligt sakliga och det dessa offentliga personer sagt och gjort (eller inte gjort) får tala för sig självt.

Böckerna kan förbeställas för 250 kr styck genom mejl till arnstberg@debattforlaget.se

Hela bloggposten ”Maktens charlataner” finns här

Redaktionen