HITTAT PÅ NÄTET: Labourpolitiker utkastad från pub – ”Labour har svikit de svaga under pandemin”

Brittiska Labourväljare börjar tröttna på Labourpartiets ovilja att ta strid mot regeringens coronarestriktioner och ställa sig bakom de mest utsatta under pandemin. Det är de unga, de gamla, de fattiga och de sårbara som lidit mest av landets lockdown, men Labour har varit nöjda med regeringens narrativ.

Hur trötta vissa väljare är på Labour blev Labourpolitikern Keir Starmer varse när han besökte pubägaren Rod Humphries pub i Bath häromsistens. Humphries konfronterade Starmer och kastade till sist handgripligen ut honom från puben.

En påpasslig förbipasserande filmade hela händelsen, som nu blivit viral. I Spiked Online (20/4 2021) berättar Rod Humphries mer om händelsen och om sin uppfattning om Labours svek under coronapandemin.

Redaktionen