HITTAT PÅ NÄTET: ”Jag hoppade av Twitter och Facebook”

Mark Levin är en amerikansk advokat och medieprofil, värd för radioprogrammet The Mark Levin Show. Han arbetade tidigare i president Ronald Reagans administration.

I en intervju för den israeliska dagstidningen Israel Hayom (26/2 2021) kommenterar Mark Levin vänstervridningen av amerikansk media. Han tar också upp hur sociala mediejättar som Facebook och Twitter tystar konservativa röster:

When Facebook and Twitter began, conservatives raced to join. They believed this was their chance to finally level the playing field because Facebook and Twitter and the rest gave the conservatives that have no voice in the liberal media an opportunity to be heard. But in Trump’s final months in office, these platforms betrayed their conservative users, they joined the liberal media to shut them down, censor and block them.

The most stunning moment came when, after weeks of aggressive censorship, they banned Donald Trump from all the major platforms while he was still president. How are people supposed to respond to this?

Mark Levin menar att konservativa bör bojkotta Facebook och Twitter och gå över till andra plattformar, som till exempel Parler:

I quit Twitter and Facebook on my own. I gave them about a month. I brought over as many people as I could to Parler.

Läs hela intervjun med Mark Levin i Israel Hayom

Redaktionen