HITTAT PÅ NÄTET: Massinvandringsförespråkare spred lögnaktig bild

Författaren, debattören och poddaren Boris Benulic avslöjar i ett inlägg på sin blogg (16/9 2020) hur massinvandringsförespråkare spred en lögnaktig bild på Facebook.

Bilden föreställer en grupp somaliska läkare och den som postade bilden vill med sin bildbeskrivning få tittarna att tro att scenen tilldragit sig i Sverige och därmed att massinvandringen från Somalia även har fördelar.

Tusentals svenskar som stödjer massinvandringen från tredje världen har delat bilden. Boris Benulic visar dock att scenen inte tilldrar sig i Sverige och att samma bild har används av massinvandringsförespråkare i andra länder.

Läs hela Boris Benulics inlägg här

Lyssna även på Mohamed Omars intervju med Boris Benulic i podden Tankar från framtiden (2018):

Redaktionen