MOHAMED OMAR: Kräv att så kallade ”antirasistiska” organisationer tar avstånd från rasism mot vita

I USA blir folk lynchade av så kallade ”antirasistiska” mobbar. Poliser har skjutits, polisstationer har stormats. Butiker har plundrats.

På sociala medier sprids videoklipp som visar hur vita amerikaner blir attackerade.

Ett exempel:

Det här har fått mig att tänka på alla så kallade ”antirasistiska” organisationer i Sverige som får skattepengar för att bekämpa rasism.

Vi borde kräva att dessa så kallade ”antirasistiska” organisationer tar avstånd från rasism mot vita människor. Om de inte gör det ska de inte få bidrag för att bekämpa rasism. Då lurar de skattebetalarna på pengar.

Om de vägrar att ta avstånd från rasism mot vita människor, då har vi svart på vitt att deras så kallade ”antirasism” bara är en fasad.

I en sociologisk studie, Vi krigar mot svenskarna: unga rånare om hur och varför de begår brott (Lunds universitet, 2005), citeras värstingar som förklarar varför de gör som de gör mot ”svennarna”:

”När vi är ute på stan och rånar, så krigar vi, vi krigar mot svenskarna!”

”Makt för mig är att svenskarna ska se på mig och lägga sig ner på marken och pussa mina fötter.”

I Sverige blir ”svennar” förnedringsrånade och misshandlade utan att de så kallade ”antirasisterna” går ut och demonstrerar. Men när en svart man dödas av polisen i USA på andra sidan Atlanten, då ska de absolut demonstrera. Inte ens coronareglerna kan stoppa dem.

Det är inte ens klart att den svarte mannens tragiska död hade någon koppling till rasism.

Etniska svenskar eller ”gammelsvenskar” är alltså offer för övergrepp med rasistiska inslag. Och de skattefinansierade så kallade ”antirasisterna” lyfter inte ett finger i protest. De är knäpptysta.

Men vissa så kallade ”antirasister” är inte bara tysta när vita människor blir utsatta. De ger själva uttryck för nedsättande attityder mot vita.

Bilan Osman är en ”rasifierad” kvinna med ursprung i Somalia. Hon arbetar på den skattefinansierade så kallade ”antirasistiska” tidskriften Expo.

Hon skrev så här på Facebook den 2 juni:

För var dag som går så pallar jag inte med vita människor. Varför lyssnar ingen? Varför är vår existens inte mer än era (i bästa fall) woke-insikter? Varför är mitt liv, mina syskons liv, min mammas liv, mitt barns liv; så beroende av er vithet?

Varför har jag börjat känna ett förakt för vitheten, vita och er oförmåga att skydda mig? Jag menar att Floyd kunde ha levt i vilken svensk stad somhelst men han hade ändå mördats under er likgiltighet.

Bilan Osman, som alltså är en professionell, skattefinansierad så kallad ”antirasist”, erkänner att hon hyser ”förakt för vitheten”.

Det finns många länder i Afrika med svart majoritetsbefolkning som Bilan skulle kunna bosätta sig i om hon inte ”pallar” att leva med vita omkring sig. Kanske Somalia? Hon kan säkert språket. Jag har dock svårt att tro att hon i Somalia skulle kunna få bidrag för att bekämpa somaliernas rasism mot andra svarta grupper.

Ett annat exempel – det finns många – på en så kallad ”antirasist” som uttrycker sig nedsättande om vita människor är Marwa Karim. Hon satt tidigare i styrelsen för SSU Gävleborg och var organisationens kampanjledare. År 2014 utsågs hon till ”Årets svenska ungdomshjälte” av Aftonbladet.

Så här beskriver Marwa sin antirasistiska hållning:

Jag är och kommer alltid att vara en stolt antirasist. Jag är och har alltid varit beredd på att göra allt i min makt för att se till så att rasismen krossas.

Men trots sin starka antirasistiska övertygelse kunde hon uttrycka sig så här om vita:

Jag är så trött på vita personer.

Den så kallade ”antirasistiska” tidskriften Expo som Bilan jobbar på grundades av Tobias Hübinette, numera skattefinansierad forskare i ”kritiska vithetstudier”.

År 1995, då Hübinette var en ung och entusiastisk så kallad ”antirasistisk” aktivist, uttryckte han så här i en insändare i tidskriften Creol:

”Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande.”

Det minsta vi kan kräva av alla skattefinansierade så kallade ”antirasistiska” organisationer och aktivister är att de ska ta avstånd från rasism mot vita människor.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar