HITTAT PÅ NÄTET: Pro-palestinsk demonstration – hot om ny Förintelse

HITTAT PÅ NÄTET Den 1 mars i år höll American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), grundat 1953, sin årliga Policy Conference. På organisationens hemsida beskrivs den som det största pro-israeliska mötet i USA.

Utanför konferenslokalen samlades en pro-palestinsk demonstration. Man viftade med palestinska flaggor och skanderade: ”Stoppa ockupationen nu! Stoppa israelisk terrorism nu! Länge leve Palestina! Motstånd är rättfärdigt när ett folk är ockuperat!”

På en av skyltarna som demonstranterna höll upp stod det: ”Valet är riggat av judisk media”. En man skanderade ”Död åt Israel!” och en annan hotade med en ny Förintelse. Han hotade också att Hitler skulle komma tillbaka och ”bränna” det judiska folket.

Se ett videoklipp från den pro-palestinska demonstrationen:

Redaktionen