NYTT PODDAVSNITT: Den pedofila vänstern

PODCAST I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 24/2) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Jan-Olof Sandgren om den pedofila traditionen inom vänstern. Sandgren tar upp chockerande och okända fakta om denna mörka underström. Han har skrivit två artiklar över ämnet på Det Goda Samhället, här och här.

I sina artiklar, samt i poddsamtalet, hänvisar Sandgren till en essä skriven av Mattias Karlsson, sverigedemokratisk intellektuell och grundare av den konservativa tankesmedjan Oikos: ”Pedofilvänstern” (26/1 2020).

Jan-Olof Sandgren spekulerar om att vänsterns barnkult, som alltså stundtals har tagit sig uttryck i pedofili, är besläktad med dess tredjevärldenromantik, då människor i tredje världen, särskilt i primitiva kulturer, betraktas som barn.

Fenomenet ”pedofilvänstern” kan spåras tillbaka till den tyske kommunisten och psykoanalytikern Wilhelm Reich som ville förena den sociala revolutionen med en sexuella revolution. Reich blev mycket populär inom 68-rörelsen.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan:

Redaktionen