EVENEMANG: Paulas timme om mansrollen i förfall. Del 1: ”Är mansrollen i förfall?”

EVENEMANG Första delen av Det Goda Samhällets tredelade seminarieserie om mansrollen finns nu att se på DGS-TV. Skådespelerskan och kulturskribenten Paula Ternström leder seminarierna. I den första delen, som ägde rum den 21 januari, samtalar Paula med Hassan Sidibaba, livvakt, Love Almquist, historiker, Wille Crafoord, musiker, och Emanuelle Davin, regissör.

Hur mår den svenske mannen? Har den västerländske mannen tappat sin manlighet? Är det krig mellan män och kvinnor? Har mannen blivit nedvärderad efter #metoo? Gentlemannen tycks vara utrotad och mansrollen är otydlig och kanske borttappad.

Här kan du se den första delen:

Nästa seminarium, del två, äger rum den 28 januari. Facebookeventet hittar du här

Det tredje seminariet äger rum den 4 februari.

Vill du vara publik? Anmälan till: paula@paulaternstrom.se

Endast ett fåtal platser. Först till kvarn.

Redaktionen