Ny podd: Stranger Things

I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 30/8) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Bitte Assarmo om den populära teveserien Stranger Things. Den har nu gått i tre säsonger sedan starten 2016. Den första säsongen utspelades under julen, den andra under halloween och den tredje under den amerikanska nationaldagen den 4 juli. Hjärtat i serien är en kvartett av pojkar, Mike, Dustin, Lucas och Will som bor i den fiktiva småstaden Hawkins i Indiana i mitten av 80-talet. Serien är en hyllning till filmer från 80-talet som E.T., Poltergeist, Tillbaka till framtiden och The Goonies och innehåller inslag av mystik, sci-fi, äventyr och komedi. Vad kan serien säga oss om vår egen samtid? Eddie och Bitte använder teveserien i ett samtal om frågor som förhållandet mellan mainstreammedia och alternativmedia, klyftan mellan etablissemang och verklighetens folk, och hur massinvandringen förändrar västvärlden.

Lyssna på podden i spelaren nedan:

3 reaktioner på ”Ny podd: Stranger Things

  1. Mv skriver:

    Tror dessa poddar skulle få en större publik om DGS breddade sig och gick ihop med andra aktörer. DGS består av engagerade gamlingar, politiknördar och ensamvargar är mitt intryck. Inget ont om någon av dessa men tror inte många har sett ST. Enda anledningen till att jag sett lite är att min dotter blev besatt av serien.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.