Ny podd! Massinvandringen fortsätter under den nya regeringen

Mohamed Omar

I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 4 februari), pratar jag med Gunnar Sandelin. Han är socionom, journalist, författare och skribent här på Det Goda Samhället. Den 8 april 2008 publicerade Dagens Nyheter Sandelins debattartikel ”Journalister mörklägger sanningen om invandrarna”. Han ville att det skulle stå ”invandringen” i rubriken, men det tyckte inte DN:s agendasättande rubriksättare. Bortsett från det var artikeln viktig för att upplysa allmänheten om att invandringen inte fungerade och att vi blev vilseledda av etablissemangsmedierna.

År 2013 publicerade Sandelin, tillsammans med forskaren Karl-Olov Arnstberg, boken Invandring och mörkläggning. Boken blev en succé. Det fanns, och finns, ett stort sug efter kunskap och fakta om Sveriges förvandling genom massinvandringen. I boken visar Sandelin och Arnstberg hur den ansvarslösa invandringspolitiken skadar Sverige och knappast är ett effektivt sätt att använda resurser för att hjälpa världens flyktingar.

I detta avsnittet pratar vi om sveket mot de svenska väljarna i valet 2018. En majoritet röstade på partier som ville ha en mer ansvarsfull och restriktiv invandringspolitik. Men den nya vänsterliberala jök-regeringen tänker istället fortsätta massinvandringspolitiken. Detta kommer att innebära negativa effekter på tryggheten, yttrandefriheten och välfärden. Känslan av vanmakt och uppgivenhet, breder ut sig, konstaterar Sandelin i podden.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie).

Lyssna på podden i spelaren nedan. Men gå gärna även in på SoundCloud och bli prenumerant på kanalen Tankar från framtiden, så att du inte missar något avsnitt.

23 reaktioner på ”Ny podd! Massinvandringen fortsätter under den nya regeringen

  • uppstigersolen skriver:

   Inte nog med det. Han som sa det, Fälldin alltså, svarade på frågan hur. Med de medel ni har blev svaret. Var det inte nån Sverigedemokrat som tyckte att vi kunde stå vid Öresundsbron med maskingevär? Hon fick lida hån för detta.

   Gilla

 1. Bo Adolfsson skriver:

  8 238 beviljade uppehållstillstånd under januari 2019.
  Se Migrationsverkets statistik!
  8 238 x 12 = 98 856. Folkökningen med 1 % om året fortsätter.
  2 666 x 12 = 31 992 anhöriga, som kommunernas skattebetalare lär få försörja.
  3 098 x 12 = 37 176 uppehållstillstånd för arbete. Vad är det bör arbeten? I januari lär det väl inte handla om bärplockare och inte ens snöskottare. Många av dessa är s k spårbytare. Personer som har fått avslag på sina asylansökningar och i stället söker på arbete.

  Gillad av 2 personer

 2. Bo Svensson skriver:

  Att rättsordning skall trumfa folkviljan blev ju övertydligt, när hutumajoriteten begick folkmord på tutsierna i Rwanda. – Så det är inte att man trampar på folkviljan som upprör mig utan min rättskänsla. – Rättsordning skall gynna det som är bra och stävja det vi inte vill ha.

  Migration i enlighet med rätt och rimligt, innebär att de bra breder ut sig på de dåligas bekostnad om det alls förekommer migration.

  Har man en pervers rättsordning globalt, är det förfelat att tillämpa normal rättsordning nationellt. – Då kan man släppa hela konceptet och låta folk bära sig åt som dom har lust.

  Gilla

 3. Kalle skriver:

  Titta på Björklund. Folkvilja vid allmänna val är ju inget han behöver bry sig om, tycker han. Han betraktar sig som en överlägset begåvad person. Så får han, trots ego synen bara 2,6 % i sista mätningen när sanningen kryper fram.
  Han är ju bara en av alla stormaktsstållar som har den politiska makten. Kålrötter: kräv rättning i leden till riktig demokrati.

  Gilla

   • hemlig gång finner fram skriver:

    Lyssnade i några minuter på Nordengren i P1, jag hade nästan hellre bott i en regelrätt diktatur, man satt och spekulerade i alla de fina ambassadörsposter och andra befattningar han kunde välja bland, det fanns ingen ände på det, Juholt berättade om den viktiga artikeln med fårpungkulor från Island han skrivit och tyckte att man skulle ta vara på Björklunds fantastiska kompetens. Hade detta varit i en kulsprutediktatur så hade det varit uthärdligt, partifunktionärerna klappar sig på axeln framför paraderna, men i denna charad av yttrandefrihet och demokrati med dessa vidriga sykofanter som Nordengren, två minuter, sen sticker blodtrycket.

    Gillad av 1 person

   • Hosianna skriver:

    Även om jag är ovanligt lättroad, Fredrik, måste jag påpeka att det var otroligt roligt formulerat. Tack för ett riktigt gott skratt! 😀

    Gillad av 1 person

 4. hemlig gång finner fram skriver:

  Det var bara 18% som röstade för minskad invandring. Andra satte sin egen moraliska förfelade högfärd över detta. Låt oss vara ärliga, de som vill ha mindre invandring men röstade med de 82% får nu precis vad de röstade på, en hycklare är en hycklare, hur många gånger kan man rösta fel? Inte förrän ”moraliskt godkända” partier intar ståndpunkten med restriktiv invandring så sammanfaller denna hycklargrupps röst med det som de faktiskt önskar.

  Gillad av 3 personer

 5. hemlig gång finner fram skriver:

  Jag måste säga att Sandelins resonemang står mig lite upp i halsen, det är Morgan hit och Damberg dit, det är ”otroligt” osv, men herregud, NÄR är det inte otroligt längre? När accepterar man att de vill ha det så här och är våra fiender? Jag vet inte vad Sandelin röstade på men att peka på att förklaringen skulle vara en grupp-psykos hos politikerna utan att se att exakt samma gruppfenomen gör att folk inte röstar på SD är ju inte särskilt insiktsfullt. ALLA vet ju vilket parti som vill minska invandringen (plus AFS och MED) men ÄNDÅ väljer många att inte rösta SD av precis samma skäl som politikerna fortsätter massinvandringen. Det är ju precis samma mekanism, det är ju nästan så att man har lättare att förstå politikerna, hela deras karriär hänger ju på sin grupptillhörighet och att inte lämna stimmet. Samma ursäkt kan ju inte användas för alla de som ÅTERIGEN inte röstade på SD av ren feghet och att man sätter sin grupptillhörighet över vad som sker med Sverige. Att en majoritet av svenska folket vill ha mindre invandring är helt enkelt lögn, istället så är nästan alla stimfiskar, och folks fokus ligger på att inte simma i kanten av stimmet. Vi får hoppas att delfinattackerna får stimmet att byta riktning, det finns en stor grupp, kanske 20-30% av väljarna som bara väntar på att stimmet byter riktning och röstar SD så de kan gömma sig i mitten igen.Hoppas de bestämmer sig snart annars kommer valen M:

  Gillad av 3 personer

  • hemlig gång finner fram skriver:

   Jag blir stärkt i min strategi att lämna denna strategi med att försöka resonera med politiker och media och istället göra som sjölejonen eller tonfisken eller hajarna och attackera genom att synliggöra den rena ondskan i förd politik, att alltid påminna om att en röst på sjuklövern är en röst på våldtagna småflickor och nerslagna åldringar.

   Gillad av 5 personer

 6. hemlig gång finner fram skriver:

  Jag tycker att tydligheten kräver att Sandelin kräver att han klargör om han stöder SD, för hela denna diskussion om uppgivenhet och att politikerna ändå gör som de vill kan ju inte appliceras om man röstar SD. Då har man ju gjort vad man kan med sin demokratiska röst.
  Det är ju binärt, antingen är man mot invandring och röstar för SD, eller för/prioriterar annat och röstar mot SD. Diskussionen blir mycket märklig utan denna kvalifikation.

  Gillad av 3 personer

  • brrr skriver:

   Lugn! Sandelin röstade troligen SD innan du gjorde det. Hans och KOA:s bok Mörkläggning finns gratis som pdf på nätet. Fjärde upplagan har jag för mig. Bara att ladda ner och läsa om du har lust.

   Gilla

   • hemlig gång finner fram skriver:

    Jo den lästa jag för många år sedan. Det är bara det att jag anser det vara förfelat att ge ursäkten åt alla som ”vill minska invandringen” men ändå inte röstar SD. Man kan inte ha kakan och äta den.

    Gilla

 7. Göran Holmström skriver:

  Om man skulle jämföra landet Sverige med ett träd. Lånade det från många religioner som har trädet som symbol för alltet. Yggdrasil ett av många träd inom religionen.
  Om nu resten av världen är den omgivande skogen, där det finns både små spretig buskar och gamla vackra ekar, vad är då Sverige? Förr så kanske man skulle kunna beskriva det som en stram vacker välväxt tall med vackra grenar som satt placerade med symmetri. Numer så är Tallen krokig och en hel del grenar har ramlat av, barken är bortnött det finns stora delar av trädet som börjat ruttna. Skogvaktaren är mycket fundersam han minns den vackra tallen, men ser med fasa på den förruttna styggelse som hotar att förgifta resten av skogen.
  Med sorg i blicken så funderar han om det bästa inte vore att såga ner den innan sjukan sprider sig till resten av skogen. Det enda som är vackert och bra är rötterna dom är än så länge starka.
  Men rötan sprider sig sakta neråt. Det gröna högst upp på en av grenarna suger ur all näring i ivern att sträcka sig mot himlen.
  Resten av trädet dör.

  Gilla

 8. olle reimers skriver:

  Hej Eddie; utmärkt intervju samtidigt som den är mycket skrämmande. Många djupa suckar i slutet också.

  Det jag blev lite förvånad över var att ni inte spekulerade i möjligheten att den politiska klassen genomför detta med full avsikt. Ni konstaterar ju flera gånger att om folkviljan verkar vara för att stoppa eller åtminstone minska invandringen så försöker politikerna hitta något politiskt trick för att inte behöva bry sig om detta.

  Tittar man på hur den här frågan hanteras internationellt inser man ju att samma sorts idéer som de svenska politikerna har finns i Berlin, Paris, Bryssel m.fl. centra. Likadant verkar det fungera i FN, Världsbanken och andra internationella organ.

  Trots att en del personer gärna vill stämpla det som en ”konspirationsteori” finns det uppenbara tecken på att et stort antal politiska ledare och andra runt om i världen strävar efter en ny, global världsordning där FN förutsätts vara den nya regeringen och dess konstitution bygger på att de globala företagens verksamhet ska underlättas maximalt. I praktiken innebär den ordningen dödsstöten för folklig demokrati samtidigt som man stryper yttranderätten.

  Det här är ingen ny fråga utan vissa grupper har drivit detta under mer än hundra år. Efter sammanbrottet av kommunismen har läge uppstått.

  Det finns grundad anledning att anta att ledande svenska politiker sm frotterat sig på internationell nivå (den medelstora hunden Carl Bildt är ett exempel) hängt med på denna NWO agenda och så småningom lyckats övertyga sina kollegor med olika typer av argument.

  När Fredrik Reinfeldt höll sitt ”öppna era hjärtan”-tal föreföll det uppenbart att det var startsignalen till att Sverige officiellt förklarade sig villig att vara experimentverkstad för det jag vill kalla ”globalfascistprojektet”.

  Jag saknade den aspekten i ert annars utmärkta samtal.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.