Ny podd! Valet är över. Massinvandringen fortsätter

Mohamed Omar

I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 19 september), pratar jag med Gunnar Sandelin. Han är socionom, journalist, författare och skribent här på Det Goda Samhället. Den 8 april 2008 publicerade Dagens Nyheter Sandelins debattartikel ”Journalister mörklägger sanningen om invandrarna”. Han ville att det skulle stå ”invandringen” i rubriken, men det tyckte inte DN:s agendasättande rubriksättare. Bortsett från det var artikeln viktig för att upplysa allmänheten om att invandringen inte fungerade och att vi blev vilseledda av etablissemangsmedierna.

År 2013 publicerade Sandelin, tillsammans med forskaren Karl-Olov Arnstberg, boken Invandring och mörkläggning. Boken blev en succé. Det fanns, och finns, ett stort sug efter kunskap och fakta om Sveriges förvandling genom massinvandringen. I boken visar Sandelin och Arnstberg hur den ansvarslösa invandringspolitiken skadar Sverige och knappast är ett effektivt sätt att använda resurser för att hjälpa världens flyktingar.

I detta avsnitt av podden pratar jag med Sandelin om valet. Överlag var det den så kallade högern som gick framåt och den så kallade vänstern som gick bakåt. För många av dem som hade höga förväntningar på stora förändringar, blev dock valet en besvikelse. Men man kan konstatera att opinionen för en mer förnuftig och ansvarsfull invandringspolitik växer. Och just invandringsfrågan, menar både jag och Sandelin, är vår tids stora fråga. Valet är över, massinvandringen fortsätter. Snacket om ”åtstramning” är bara snack.

Och hur kommer Sveriges förändrade demografi att påverka politiken? Vi vet att man i de invandrartäta utanförskapsområdena överväldigande röstar vänster. Moderaten Reinfeldts öppna era hjärtan-politik är inte så bra för Moderaterna.

Vi går också utanför politiken och pratar om så kallade ”incels” eller ”involuntary celibates”, alltså ”ofrivilliga celibatärer”. I väst har en subkultur av ensamma vita män växt fram. Män som inte har haft någon erotisk kontakt med en kvinna och som gett upp allt hopp. Samma problem finns inte bland invandrargrupperna från Afrika och Mellanöstern. Där är det inte ovanligt att man hämtar en fru från hemlandet. Är incels ett tecken på att hopplösheten breder ut sig i västvärlden?

Jag menar att de etablerade partiernas ideologi och program spelar en underordnad roll i förhållande till deras inställning till massinvandringen. För oavsett vad borgarna lovar, så leder till deras ansvarslösa invandringspolitik till en vänstervridning och en islamisering av samhället genom att demografin förändras. Vill du veta hur Sverige kommer att se ut i framtiden om den nuvarande politiken fortsätter? Titta på Rosengård och Rinkeby.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie Råbock).

Här nedan kan du lyssna på podden med Gunnar Sandelin!

 

11 reaktioner på ”Ny podd! Valet är över. Massinvandringen fortsätter

 1. Tomas Andersson skriver:

  Mycket intressant och underhållande.

  Vad gäller hustruköp där själva uppehållstillståndet är hemgiften: Det finns inte många svenskar som har förmåga att ens tänka en sådan tanke. I västerlandet finns det en tro på att den romantiska kärleken är den enda grunden till parbildning, emedan det i resten av världen är främst en ekonomisk överenskommelse. En invandrarkvinna som jag känner sa apropå detta ”only love can not eat”.

  I övrigt, för att förstå vad som händer i vårt samhälle idag, är det nödvändigt att förstå att det är den gemensamma fienden som förenar feminister, genusteoretiker, värdegrundare, kommunister, socialister, postmodernister och muslimer. Fiendens fiende är min vän, tänker de, eller snarare känner de. Feminismen är t.ex. inte för kvinnor utan emot västerlandets traditioner, därför sympatiserar de med muslimer och ignorerar kvinnoförtryckare i muslimska förorter och Saudiarabien.

  Det går vidare inte att förstå uppkomsten till alla dessa ismer, ister och teorier genom att titta till höger eller till vänster, utan man måste titta uppåt. För att förstå vem som styr dig, fråga dig vem du absolut inte får kritisera.

  Gillad av 2 personer

 2. Aurora skriver:

  Vi får ställa vårt hopp till omvärlden. Löfven försöker fortfarande ihärda i mötet i Saltzburg om tvingande regler för alla länder att ta emot flyktingar. Han är numera ganska ensam och ses sällan i samspråk med de störra ländernas ledare utan håller sig i bakgrnden med svansen mellan benen.

  Gillad av 2 personer

 3. Hagakure skriver:

  Jag tror om männen att detvistället är så att en stor grupp snart ser meningen med manligheten igen, allt det man bär inom sig som aldrig kommer till nytta kommer till heders igen. Jordan Peterson talar om att man måste välja ett spel som passar och vara bra på det men jag har aldrig accepterat att livet är ett spel, jag har råkat ut för allt för hemska saker för det. Jag tror många män är tysta idag, deras verkliga talang och mål och syfte har aldrig behövts, och de vi ser på TV, läser, eller hör på radio är nästan undantagslöst mjukarmade fegisar. VDH beskriver en annan typ av man, Saviour Generals, de tas bara fram när det behövs, och det finns många sådana bland svenskarna, man ser dem bland hantverkare, på sjön eller ibland på gymmet. Det är män som inte gråter för att det gör ont. Så jag tror Omar tar fel, för första gången på länge i Sverige så behövs den man som varit tyst så länge.

  Gilla

 4. MartinA skriver:

  Det har smugit sig in i mitt öra. Att den dissidentgrupp som samlades runt Tage Lindholm. Sedan dess har börjat lyssna till Ingrid Lomfors och Eli Göndör. Mitt förtroende för Muhammed Omar är därmed inte så stort. Jag förstår behovet. Och jag förstår till och med förföraktet som de här försöker spinna.
  Men allt som finns i min värld. Är fiende. Och allierad. Det finns ingenting mittemellean.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.