Ny podd: En arabisk SD-bög och Greta Thunberg

PODCAST I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 14/1) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Jan-Olof Sandgren om året som gått. Sandgren är skribent på Det Goda Samhället och har skrivit flera mycket uppskattade texter. I avsnittet går Eddie och Jan-Olof igenom de fem populäraste texterna, vilken är 1) ”En jemenitisk SD-bög på flykt i Tyskland”, 2) ”Asylpolitik för dummies”, 3) ”PK-ismen har försatt förnuftet i stand by-läge”, 4) ”Vi förbereds för ett nytt Fattigsverige” och 5) ”The Greta syndrom”. Massinvandringen och klimatet, i rubriken representerade av en arabisk SD-bög och Greta Thunberg, är två frågor som väckte stort engagemang 2019, och min gissning är att de kommer att fortsätta engagera många svenskar under 2020.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan: