Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Värdekonservativa är knappast högerextrema

Sveriges etablissemang vill stämpla värdekonservativa som högerextrema. När man tänker ett varv till är värdekonservativa motsatsen till högerextrema. USA är västvärldens mest värdekonservativa land. De är även det judiska landet Israels bästa vän. Det finns mycket mer Israelhat i det gudlösa Europa än i USA. I Latinamerika älskar folk Israel. Guatemala var det andra landet att flytta sin ambassad till Jerusalem då de hade en pingstvän som president. I Sverige är de kristna tidningarna Inblick och Världen idag kolossala Israelälskare.  

En av Hitlers favoritfrågor var eutanasi. Värdekonservativa är emot eutanasi. Gudlösa västeuropéer brukar vara för eutanasi. Nyligen röstade Spaniens parlament för eutanasi. Nationalisterna och de konservativa röstade emot eutanasi. Liberalerna och socialisterna röstade för eutanasi. Många sekulära européer tycker att det är väl inte så farligt om vi ger en blind och döv 40-åring en giftspruta så han somnar in.  

Hitlers favoritläkare Karl Brandt dödade funktionshindrade bebisar efter födseln. I det gudlösa Nederländerna händer det att läkare dödar sådana bebisar efter födseln. Vissa nederländska föräldrar tycks gå med på detta. I värdekonservativa länder som Colombia skulle föräldrarna aldrig gå med på att läkaren ska få döda deras nyfödda barn, även om barnet är blint, dövt och rullstolsburet.  

Relativt nyligen kom Polens författningsdomstol med ett beslut som sa att barn ej ska få aborteras för att de är funktionshindrade, framför allt handlar det om att författningsdomstolen vill stoppa att barn med Downs syndrom (DS) aborteras. Det kristna tänkandet ligger bakom detta beslut. Lubna El-Shanti på SR sa detta på Twitter ”I dag meddelade regeringen i Polen att man tänker godkänna polska författningsdomstolens beslut om att förbjuda aborter av skadade foster. Demonstrationer äger rum på flera platser i Polen nu.” Annika Strandhäll från S svarade ”Vidrigt”. Strandhäll har kritiserat andra länder för att de selektivt aborterar flickor, men om Polen vill förhindra diskriminerande aborter av speciella barn så kritiserar hon dem. Bibeln säger ”Varför ser du flisan i din broders ögamen märker inte bjälken i ditt eget öga?”  

Hitler var för handikappaborter. Trumps vicepresident Mike Pence är en riktig DS-fantast. Han bjöd ofta in personer med DS till Vita huset och han träffar ofta sådana personer. De värdekonservativa amerikanerna Tucker Carlson (journalist) och Steven Crowder (komiker) tycker det är förskräckligt att så många européer vill abortera barn med DS. Värdekonservativa amerikaner gillar ej fullt friska latmaskar, men de vill gärna ge en fantastisk välfärd till funktionshindrade. Crowder volontärarbetar med att hjälpa funktionshindrade och han ger dem väldigt mycket kärlek. I Sverige är det de värdekonservativa tidningarna Inblick, Världen idag och Katolskt magasin som brukar publicera artiklar om att funktionshindrade barn ej bör aborteras.  

Ella Kardemark i KD tycker ej att barn med DS ska rensas bort. I Världen idags valkompass år 2018 var de mer värdekonservativa politikerna i KD emot att barn med DS ska rensas bort. Exempel på dessa politiker är Tuve SkånbergLennart SacrédeusMikael Oscarsson och Lars Adaktusson. Kristdemokratiska partier gick bra i Europa efter att Hitler försvann som Tysklands diktator. Anledningen att kristdemokrater gick bra var att de tyckte alla människor har något slags värdighet. Före Sverige blev kristet var det normalt att lägga oönskade barn i skogen.  

Det är nästan roligt att värdekonservativa i Sverige kallas högerextrema då de har motsatsen till Hitlers åsikter. Jag har även märkt att värdekonservativa är toleranta när det kommer till relationsvärlden. Jag är en funktionshindrad man. Jag har haft två flickvänner som jag var med en längre tid. Båda var värdekonservativa och hade samma åsikter som Jesus. Jag har aldrig haft någon gudlös flickvän för de har ej samma positiva åsikter om funktionshindrade.  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent