Ny podd: Mångkultur, mångkriminalitet med mera

PODCAST I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 5/1) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Richard Sörman om året som gått. Sörmans är redaktör för avdelningen Idé och kultur. Hans fem populäraste artiklar på Det Goda Samhället 2019 var 1) ”Utan invandring ingen gängkriminalitet”, 2) ”Vilken tillit förtjänar Fredrik Reinfeldt?” 3) ”Löfven försöker undkomma sin skuld”, 4) ”Jens Liljestrands skadeglädje över den svenska kulturens utsatthet är bara värd vårt förakt” och 5) ”När vänstern förlorar vill den plötsligt diskutera”.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan:

2 reaktioner på ”Ny podd: Mångkultur, mångkriminalitet med mera

 1. Jörgen Bergmark skriver:

  Gillar dig Omar men tyvärr måste jag tjata på dig…kan du inte vara snäll och sluta avbryta dina gäster och försöka att ta mindre plats i podden?

  Du skulle kanske hellre fungera som gäst i poddar än som värd?

  Mvh

  Gillad av 1 person

 2. Lars Bernhoff skriver:

  Podden förstärker intrycket att Sörman har modet och tydligheten att motivera sina ställningstaganden i många frågor väsentliga frågor.
  Sörmans spaning är att det snart kommer en debatt om politikernas skuld. Det har varit möjligt att säga att man var naiv och man såg det inte komma. Den tiden är förhoppningsvis en bra prognos från Sörman. Det är ett dåligt kvalitetstecken när vår statsminister i nutid tycker att han kan skylla på det. Vad använder de alla experter och regeringskansliet till?

  Båda DGS skribenterna anser att DGS ligger före MSM i sitt sätt att skriva om angelägna ämnen. Eddie själv har skapat sig en unik roll för att få DGS läsare att få inblick i hur muslimer tänker och islamiseringen kan spåra ur, men här i podden är det övergripande kommentarer kring Sörmans avsikter med sina 5 mest lästa artiklar som är utgångspunkterna Vad har triggat honom att skriva om de händelser som gav upphov till de olika artiklarna får sina intressanta kommentarer.
  Håller med om att Eddie är lite för angelägen att få fram sina egna tolkningar som värd för samtalet. Kan bli bättre nästa gång.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.