Ny podd: Greta Thunberg, Stefan Löfven, ASAP Rocky

PODCAST I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 3/1 2020) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Bitte Assarmo om året som gått. De går igenom Bittes fem populäraste artiklar här på Det Goda Samhället. Den populäraste (mest visade) artikeln bär rubriken ”Mobbades av läraren för att hon inte ville skolstrejka” och handlar om en elev som inte ville gå i Greta Thunbergs fotspår. Därpå följer en intervju med Elsa Widding om klimathysterin. De tre övriga artiklarna på fem i topp-listan är ”Därför blir folk så förbannade på Anders Lindberg”, ”Finns det ingen vuxen som kan ta Stefan Löfven i örat?” och ”ASAP Rocky – och alla de misshandelsfall som aldrig utreds”.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan:

4 reaktioner på ”Ny podd: Greta Thunberg, Stefan Löfven, ASAP Rocky

 1. Arthur skriver:

  Vårt decennie som gått är rätt ok sett som ett genomsnitt. Visserligen är den mycket värre än alla tidigare men i gengäld är det fantastigt mycket bättre än vad som komma skall.

  Gilla

 2. jacobsteckelenburg skriver:

  Min fru och jag lyssnade på kvällen 20-01-07 till det segment av podcasten som tar upp klimatalarmismen och Greta ”How dare you?” Thunberg.. Min fru blev snabbt övertygad om att Bitte Assarmo är grundmurat vänster och egentligen anser att det är klimatalarmisterna som har rätt. Bitte använder ord som ”balanserad” om Widding och hennes storartade insatser om energifrågan och klimatet. Ett begrepp som alltså skulle särskilja Elsa Widding från andra, hårdare och ev obalanserade (?) kritiker av klimatalarmismen? Världens fysiker? En freudiansk slint? Dessutom snackar Assarmo om att vänstern har många ”sunda” åsikter. Ruggigt.

  Eddie verkade mest vara angelägen om att hålla med och stödja Assarmo. Kanske är även han en klimatalarmist i förklädnad.

  Sen slutade vi lyssna på podden.

  Gilla

 3. Anonym skriver:

  Det har nyligen (6/1 och 8/1) visats två dokumentär-program om Hitler-Jugend på TV. De visade hur lätt det var att indoktrinera tyska ungdomar på 30-och 40-talet, och göra dem fanatiska (för nazismen i det fallet). Det gav mig associationer till klimatindoktrineringen av ungdomar i vår tid. Det verkar vara lika lätt att göra ungdomar fanatiska i vår tid (för klimatet i det här fallet). Men det berättas i programmet att det dock fanns ungdomar som inte frivilligt ville gå med i Hitler-Jugend – då straffades de på olika sätt. På samma sätt straffas tydligen ungdomar nu om de inte frivilligt vill klimat-demonstrera. De flesta ungdomarna i Hitler-Jugend var indoktrinerade och hyllade diktatorn Hitler. Idag finns det ungdomar som önskar en klimat-diktator. Om en sådan dyker upp lär han nog påminna om Hitler.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.