Demokraterna attackerar arvet efter Obama

De demokratiska väljarna i USA vill se en presidentkandidat av Barack Obamas snitt i 2020 års val, men partiets kandidater fjärmar sig från den forne presidenten och menar att han misslyckades med immigration, hälsovård och handel.

Till och med den tidigare vicepresidenten Joseph R Biden attackerar arvet efter Obama. Han vill förändra Obamacare och se över handelsavtalen och migrationspolitiken. 400 000 illegala immigranter utvisades årligen under Obamaadministrationen, vilket enligt Biden är en alldeles för hög siffra.

9 reaktioner på ”Demokraterna attackerar arvet efter Obama

 1. Hilding Bengtsson skriver:

  Men han la sig platt vänd mot Mecka!

  Infiltrerade underrättelserjänsterna med 100-tals Islamister!

  Den allra värste var Salafisten Brennan I CIA,
  som hatar Trump som CNN kommentator!

  Hur är de möjligt att en fd CIA-chef,
  tillåts uppträda där?

  Jihadister tilläts ej längre att ses som ett reellt hot!

  Gillad av 5 personer

 2. thojak skriver:

  Ja, det var i sanning ‘köstlich’ att se de s.k. ‘kandidaterna’ dels mer/mindre ‘slakta’ varandra, dels verkligen detronisera Mr. Nobama, som – likt ‘vår’ (inte min) statschef – kommer ta plats på listan över de uslaste statscheferna någonsin.

  Mvh/TJ

  Gillad av 9 personer

  • cmmk10 skriver:

   Lyckades man inte skaka fram någon födelseattest från Hawaii?

   ”Ann Dunham Sutoro'[2], född 29 november 1942 i Wichita, Kansas, död 7 november 1995 i Honolulu, Hawaii, var en amerikansk antropolog som specialiserade sig på utvecklingen av landsbygden. Hon föddes i Kansas, tillbringade tonåren i Mercer Island nära Seattle, Washington och större delen av sitt vuxna liv på Hawaii. Hon var gift med kenyanen Barack Hussein Obama.”

   Gilla

 3. Elisabeth skriver:

  Ja, med tanke på all hype runt Obama blev det besynnerligt tyst när han försvann. Allt fler har börjat fatta att Clint Eastwood hade fullständigt rätt när han yttrade de nu bevingade orden: ”Obama is the greatest hoax ever perpetrated on the American people”.

  Gillad av 7 personer

 4. miketheviking skriver:

  Obongo Obama var en bluff hypad av media till rent masspsykotiska höjder.
  En president som lät den hatiska Hillary kasta in Libyien i fullständigt kaos med sina bevingade ord. We came, we saw, he died.
  Demokraterna består av ett gäng galningar precis som republikanernas kandidater.
  USA har slutat att fungera som stat sedan länge. Det är deep-state och det militärindustriiella komplexet som styr med proxypersoner som de pressar på vem som än är president.
  Finns inget hopp annat än en nukleär smälta.

  Gillad av 2 personer

 5. "Svenskarna är galna!".Anders Fogh Rasmussen skriver:

  Obama-vars verkliga identitet och verkliga ursprungliga namn väl ingen med säkerhet har kunnat fastställa var en amerikansk CIA-agent med en intressant familjehistoria som påminner en smula om sin svenske även färgade motsvarighet:Son till KGB-agenten sedermera CIA-agenten,poeten,pornografen och ”the black sex-rebel” Frank Davis Marshall ( ibland skrivet Frank Marshall Davis) och CIA-”callgirlen” Anne Durham.Durham som av släktforskare anses ha schweiziska sk ”pharaoniska” genetiska rötter.”Vi är faktiskt väldigt noga med det där-mer noggranna än vad allmänheten föreställer sig” (Sagt i förtroende av ”rekryterare X”).Obama hade som andra förnamn Hussein-vilket säger en hel del och kan även ses som en muslimsk infiltratör av högsta dignitet med förbindelser till bl a det Muslimska Brödraskapet.Var ”Kalifatet USA” hans högsta dröm?Obama-en infiltratör ,men också ett mänskligt ”HIV-virus vars uppgift det var att sakta men säkert smälta ner och orsaka kaos i det som kan beskrivas som den amerikanska samhällskroppen bl a genom en praktisk tillämpning av ”upp-och-ner”-strategin:Vitt är svart,fult är vackert,okunskap är styrka,krig är fred,en kvinna är en man,en man är en kvinna etc etc.En ”upp-och-ner”-strategi som verkar vara en oupplöslig del av det ”djärva” och ”revolutionära” rotchildröda Demokratiska partiets modus operandi.Obama-en hopplös gammalmodiga ”cis:are” som helt fastnat i de patriarkala maktstrukturerna och själv var en del av dem låter Gloria Steinem-en av dem som håller i fjärrkontrollen till det Bemokratiska partiet-fräckt och uppstudsigt meddela från sitt högkvarter i Lower East side NYC.och tilläger bäde fräckt och ”käckt”:Baby!You really haven´t seen nothing yet.There gone be a revolution-and we will ingnite it!Ha!Ha!Ha!”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.